משחק ראש בראש.

משחק ראש בראש.

במהדורה זו ניתן כבוד לשבוע רוק באמריקן איידול ועל זה יתבצע הבחירה הפעם. בהנחה שהלהקות שכן הוצגו בתוכנית (ביטלס, לד זפלין, ורובים ושושנים) אינן יכולות להיות בחירה, איזו להקה כן הייתם רוצים ששיר שלה היה מופיע בתחרות של אמריקן איידול לשבוע הזה? אפשר בין היתר לרשום גם כן את שם השיר שחשבתם עליו, סיבה למה בחרתם את מה שבחרתם, ומתמודד שישיר את השיר הנבחר. בהצלחה לנוחיותיכם, רשימת להקות: http://classicrock.about.com/od/recommendationsandreviews/a/top100_bands.htm

קליספרה

New member
את רצינית

השיר הזה דורש קול ונוכחות אני מתה על כריס אבל אלה לא התכונות הטובות שלו הייתי הולכת על משהו של דייר סטרייט אולי אחים לנשק בגירסת ההופעה או כמו שהציעו את רומיאו וג'ולייט יש עוד שיר מקסים לטעמי של הייזל אוקונור WILL YOU http://www.youtube.com/watch?v=NJSqcvAQ8l8\ עשה לי משהו השיר הזה מאז ומתמיד

קליספרה

New member
תוכיח ../images/Emo11.gif

סתםםם סתםםם
נו סתם

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif עד כמה שאני אוהבת את Romeo and Juliet,

זה לא שיר לאיידול.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif כי זה שיר-סיפור כזה,

קשה לי לדמיין אותו מקוצר לדקה וחצי, והוא גם לא שיר מאתגר מדי מבחינה מלודית, כזה שאפשר לשיר אותו בתוכנית כזו ואשכרה להפיל איתו את הקהל מהרגליים. מה שכן, הייתי שמחה לשמוע את קריס מנגן את זה על הגיטרה שלו, סתם ככה בשבילי.

Lady in red2

New member
בשביל זה יש גרסאות סטודיו ../images/Emo13.gif

לא יודעת לגבי "להפיל מהרגליים", אבל זה יכול להיות מקסים עם הגיטרה.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מקסים זה יהיה,

זה מאוד מתאים לו. רק לא נראה לי שלפורמט של איידול.

Juliann

New member
ברצינות?

וואו. QUEEN לקריס? מילא אם היית מציע/ה LOVE OF MY LIFE או משהו כזה אבל THE SHOW MUST GO ON ??? את/ה יודע/ת איזה ווקאל מטורף צריך בשביל שיר כזה? שלא לדבר על יכולת הופעה מפוצצת? עם כל הכבוד, היחיד השנה שיכול לגעת בQUEEN זה אדם. ובמיוחד עם השיר הזה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif הכל תלוי איך עושים את זה.

לי באמת שאין קול גדול, והבטחון שלי על הבמה שואף לאפס, אבל אחת המורות שלי לפיתוח קול הייתה מפציצה אותי עם שירים של קווין. עשינו את זה בדרך שלנו. עם Somebody to Love גם יצא לי להופיע, והמנהל של בית הספר היה מתעלף עלי וקיבלתי מחמאות מדני רובס. ושוב, באמת שאין לי קול גדול. עיבוד מתאים והגשה מתאימה, הרבה שירים יכולים להתאים להרבה אנשים. ואם מדברים על Somebody to Love, נראה לי שזה שיר של קווין שיכול היה להתאים לקריס מבחינת הסגנון והאופי.

Juliann

New member
יש להקות שפשוט אי אפשר לשחק איתם

השירים של קווין אייקונים מדי מכדי לשנות עיבוד. הם קלאסיקות! במיוחד מה שהיא ציינה. אני יכולה לחשוב על שירים שלהם שהוא יכול לבצע אבל לשנות עיבוד ל THE SHOW MUST GO ON זה התאבדות במיוחד אם אתה לא "הורג" את זה מבחינה קולית. תגידו מה שאתם רוצים אבל עם פרדי לא מתעסקים ולא משנה הגשה שמגשה...

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif מסכימה לגבי TSMGO,

בגלל שהעיבוד המקורי מושלם, ובכלל, השיר עצמו עם פרדי ששר אותו על ערש דווי הוא פשוט מצמרר. אבל עם כמה שאני אוהבת את קווין, הם לא כזה טאבו. "הגשה שמגשה" ו"עיבוד שמיבוד" בהחלט יכולים לעשות את ההבדל.

../images/Emo41.gif אתם סוטים מהנושא ../images/Emo41.gif

אני המלצתי על אחד ועכשיו תורכם. קדימה, לא להתבייש.

Lady in red2

New member
לא הבנתי

"בהנחה שהלהקות שכן הוצגו בתוכנית (ביטלס, לד זפלין, ורובים ושושנים) אינן יכולות להיות בחירה" - קווין כן הוצגה, אם הכוונה ללהקות שבוצעו להן קאברים בתוכנית?

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif התאים האפורים שלי שרופים לחלוטין,

אני צריכה להתרכז כדי לחשוב על משהו טוב.

Sweet Misery

New member
../images/Emo210.gif ננסה?

הייתי שמחה לשמוע את קריס שר משהו של U2 - עם עדיפות לWith or Without You או Running to Stand Still המדהימים. היה יכול להיות בכלל לא רע לשמוע אותו שר Wish You Were Here של פינק פלויד (הו, כמה רציתי שדיוויד קוק ישיר Comfortably Numb שנה שעברה). ואולי זו לא להקה, אבל אני חושבת שאדם אולי היה יכול לעשות משהו נחמד אם הוא היה לוקח את Changes של דיוויד בואי, כל עוד הוא לא היה מחליט להכניס שם כל מיני תווים הזויים כאלה. גם קריס היה יכול לעשות את זה נחמד. מישהו הציע פה את Wild Horses של הסטונס לאליסון, וזו הצעה יפהפיה לדעתי. גם קריס היה יכול לעשות עם זה משהו יפה. אוקיי, בואו נניח שרוב מה שאני אציין פה אני אבחר לקריס, פשוט כי רוב האחרים לא כל כך מעניינים אותי. עוד שיר שקריס (
) וגם דני היו יכולים לעשות איתו משהו חביב כזה הוא That's All של ג'נסיס (אני ממש נעזרת ברשימה באתר, אגב). ואין לי כוח יותר.

SHTRUDIDI

New member
../images/Emo45.gifחשבתי על אותם שירים לקריס

With Or Without You וגם Wish You Were Here היו יכולים להיות אחלה עליו. ואם כבר הגבתי לך אני אמשיך ואציע לאדם אולי את Paint It Black של הסטונס. ולאליסון הייתי מציעה אולי איזה שיר של בלונדי.

למעלה