משחק קטן.

RichardSmith

New member
אי אפשר להגדיר זאת כניצחון.

אבל קבלי ח"ח

../images/Emo9.gif

Introverted (I) 62.5% Extroverted (E) 37.5% Intuitive (N) 67.57% Sensing (S) 32.43% Feeling (F) 67.57% Thinking (T) 32.43% Perceiving (P) 66.67% Judging (J) 33.33% Your type is: INFP INFP - "Questor". High capacity for caring. Emotional face to the world. High sense of honor derived from internal values. 4.4% of total population.

RichardSmith

New member
לפחות...

לא צירפת תמונה אשר נלקחה כאשר אתה גולש לאתר פורנו.
מרחקך הוא 32.42

the last anigma

New member
קטע יותר גרוע

שרק שמעתי עליו, כי זה קרה בשיעור שהברזתי ממנו... בזמן הפסקה, אחת הסטודנטיות ניגשה למחשב וערכה חיפוש באתר של קופ"ח, חיפוש אחר גניקולוג בעיר מגוריה, רשמה מס' פרטים על נייר וסגרה. הבעיה היחידה היתה שהיא כנראה שכחה שתצוגת מסך המחשב מוקרנת על מסך בגדול מעליה (יש לציין שזה היה שיעור בכיתה קטנה עם מעט מאוד אנשים)

RichardSmith

New member
היכן הבעיה?...

כאילו נשים לא הולכות באופן די קבוע לרופאי נשים... אף פעם לא הבנתי את הבושה ללכת לסופרמרקט ולקנות קונדומים... או שזה רק אני?

RichardSmith

New member
סתם הומור...

קרה הסמסטר לאיזה מרצה בעברית... הסביר משהו בשיעור ובטעות היה איזה אתר פתוח בלפטופ...

RichardSmith

New member
אחוזים.

נניח יצא לך 60% באחד ו 50% בשלושת האחרים, אזי אתה מקבל את הערך 10.

Lir האחת

New member
בשביל אדם..../images/Emo13.gif

Extroverted (E) 50% Introverted (I) 50% Sensing (S) 59.38% Intuitive (N) 40.63% Feeling (F) 66.67% Thinking (T) 33.33% Judging (J) 59.38% Perceiving (P) 40.63%

Lir האחת

New member
...

ISFJ - "Conservator". Desires to be of service and to minister to individual needs - very loyal. 13.8% of total population.

RichardSmith

New member
את ההפך הגמור שלי. ../images/Emo3.gif

יצא לך 21.29 כמרחק מהראשית, ממש נקודת הראי שלי.

למעלה