משחק קטן.

the last anigma

New member
הכי קרוב = הכי מאוזן ע"פ המדד שלך?!

כי אם כן אז זה לא מדד טוב... אני אחד האנשים הכי לא מאוזנים שאני מכירה, אבל מצד שני אולי כשמחברים את 2 הפיצולים הממוצע נורמלי

RichardSmith

New member
לא שלי...

אני רק מודד את המרחק לראשית הצירים. אפילו לא מדדתי האם השאלות מתחלקות באופן ישר. מכיוון שאין הרבה שאלות וכו', התוצאה לא ממש מדוייקת. יצא לך בכמה וכמה מדדים שהתוצאה הכי גבוהה היא 56 אחוז, אני מאמין שזה לא כל כך רחוק מהמציאות. אולי את פשוט אוהבת לחשוב על עצמך כלא מאוזנת? השאלה כמובן איך מגדירים את האיזון הזה.

unholy

New member
ככה ככה

השאלות בסופו של דבר נורא נורא נורא ספציפיות...קשה לי לקחת את המבחן הזה ברצינות...(בא'ך לחשב לי במקרה?) Extroverted (E) 69.7% Introverted (I) 30.3% Sensing (S) 55.88% Intuitive (N) 44.12% Feeling (F) 53.13% Thinking (T) 46.88% Perceiving (P) 62.5% Judging (J) 37.5% ESFP - "Entertainer". Radiates attractive warmth and optimism. Smooth, witty, charming, clever. Fun to be with. Very generous. 8.5% of the total population ולהגיד שזה נכון? לא יודע...באמת שלא יודע אם זה נכון... הלוואי והייתי charming:(

RichardSmith

New member
התוצאה היא:

24.26 זה כל כך נורא! העתקתי את כל התוצאות לאקסל והמחשב השני קרס!
ולא שמרתי כלום עדיין. מקווה שיש שמירה אוטומטית... בקשר אליך, מכיוון שענית ככה, התוצאות מראות על חברותיות ומוחצנות מסויימת, לכן יש בך אלמנט של "מקסים". אולי פשוט חוסר מיומנות שימוש.

unholy

New member
אמממ

שמע...מקסים זה עניין של השקפה...אני מניח שכשהם כותבים מקסים הם מתכוונים לידע באיך להשתמש בזה... נו'טוב...

RichardSmith

New member
זאת לא הנקודה.

אם יש לך תכונות בשילוב מסויים, אתה כנראה מקסים. זה לא בהכרח. פשוט לך יהיה יותר קל להקסים מאשר מישהו עם נתונים הפוכים משלך לפי המבחן (בהנחה שהמבחן באמת משקף את אישיותך).

RichardSmith

New member
התוצאה השניה.

Extroverted (E) 54.29% Introverted (I) 45.71% Sensing (S) 56.41% Intuitive (N) 43.59% Feeling (F) 54.29% Thinking (T) 45.71% Judging (J) 56.41% Perceiving (P) 43.59% Your type is: ESFJ

משתפת..

ניראה לי יצאתי ממש מוזרה לפי השאלון הזה...חחחחח..התשובות הן- Introverted (I) 70.37% Extroverted (E) 29.63% Intuitive (N) 83.87% Sensing (S) 16.13% Feeling (F) 57.5% Thinking (T) 42.5% Perceiving (P) 64.71% Judging (J) 35.29% Your type is: INFP INFP - "Questor". High capacity for caring. Emotional face to the world. High sense of honor derived from internal values. 4.4% of total population. דווקא נשמע דומה לי
.

NoaDe

New member
../images/Emo12.gif אולי תלך במקומי למועד ב'...

בסטטיסטיקה???
דרך אגב אני קשישה בת 23...סתם לידע כללי!

RichardSmith

New member
אעדכן את זה ../images/Emo9.gif

אני לא כל כך מחובר לסטטיסטיקה, אם את מעוניינת בחדווא...

dudmel

New member
קשישה? אז מה אני אגיד?

בן 24 ורק מתחיל תואר ראשון...

NoaDe

New member
רוצה להגיב אבל...

לא יבינו אותי בלי השיניים התותבות ( קמה ומדדה בעזרת ההליכון לעבר השיניים התותבות שמונחות בכוס) או קי אז... לא נורא שאתה רק עכשיו מתחיל תואר ראשון אני כנראה אתחיל תואר ראשון כמה פעמים (לפחות שתיים שאני יודעת עליהם)

NoaDe

New member
מנצל"שת לעצמי...

מה תגידו על זה? http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3358232,00.html מה היו תוצאות הסקר באוניברסיטה אחרת? למשל בר-אילן ?

למעלה