משחק קטן.

RichardSmith

New member
וכן, על מה זה אומר...

אי אפשר להגיד אם תוצאה אחת יותר טובה מאחרת. פשוט פסיפס שונה של בן האדם. הרעיון הוא שאולי עדיף להיות "מחובר" לכלל הצדדים. גם לפתח את התחום האמנותי וגם את הלוגיקה, למשל. כמובן שהמבחן הנ"ל שיטחי למדי. כל שאלה בעלת 5 אפשרויות ומספר מועט של שאלות. התוצאות שלך מעידות על חיצוניות לעומת פנימיות, חברתיות, הסתמכות על הזולת וכו'. כמו כן, רגש ואינטואיציה באותה רמה. שמה דגש על רגש לעומת מחשבות לוגיות במידה רבה יותר. לגבי האחרון, קבלת מרות לעומת נתינת מרות? צריך לתרגם זאת יותר טוב.

SpyKid

New member
../images/Emo13.gif

Extroverted (E) 55.17% Introverted (I) 44.83% Intuitive (N) 69.23% Sensing (S) 30.77% Thinking (T) 74.29% Feeling (F) 25.71% Judging (J) 78.57% Perceiving (P) 21.43% ENTJ - "Field Marshall". The basic driving force and need is to lead. Tend to seek a position of responsibility and enjoys being an executive. 1.8% of total population.

RichardSmith

New member
במבט ראשוני, נראה ששלך די גבוהה.

כלומר רחוק מהראשית. 42.46 בהחלט גבוהה.

tuluse

New member
עכשיו אני../images/Emo187.gif

Extroverted (E) 52.94% Introverted (I) 47.06% Sensing (S) 56.41% Intuitive (N) 43.59% Thinking (T) 51.43% Feeling (F) 48.57% Judging (J) 57.58% Perceiving (P) 42.42% ESTJ - "Administrator". Much in touch with the external environment. Very responsible. Pillar of strength. 8.7% of total population. אבל...אבל...מה זה אומר בעצם כל האחוזים האלה?

RichardSmith

New member
וואו.

10.45 ההנחה שלי בנתיים עומדת, בן אדם שיותר קרוב לאמצע יהיה כנראה נשי ולא גברי. כמובן בלי להתחשב בסטיה. מה המילים אומרות לך? מה התוצאה הסופית? "מנהלתן/בירוקרט - בקשר הדוק עם הסביבה החיצונית, אחראי, עמוד של כוח" - אף על פי שאת די באמצע המערכת ככה שזו הגדרה לא ממש מדוייקת. כלומר נטיה קלה לכיוון הזה.

tuluse

New member
רגע רגע../images/Emo187.gif

לא כ"כ הבנתי...מזתומרת יותר קרוב לאמצע? אני לא כ"כ מבינה לפי מה אתה מסיק את המסקנות האלה... תסביר את עצמך, בבקשה :)

RichardSmith

New member
ההסבר פשוט.

המבחן נותן תוצאות בארבעה מימדים, כאשר כל מימד נע בין 100 לאפס. הוא מציג את הצד הגדול מצד שמאל של הטבלה. למשל, אם ניקח רק שני מימדים, המרחק של שתי נקודות זה השורש של החיבור שך החיסור בין קורדינטות ה Y והחיסור של קורדינטות ה X. כלומר באותיות:
((y1-y2)^2+(x1-x2)^2)^0.5​
פשוט מוסיפים עוד שני מימדים, W ו Z. ככה אני מקבל את הערך של 10~ שקיבלת. עד כאן הכל מובן?

tuluse

New member
מובן../images/Emo9.gif../images/Emo187.gif

אבל איך הגעת למסקנה בעניין הגברי/נשי?

RichardSmith

New member
היה מחקר אחר...

אשר תוצאותיו הביעו את הטענה שגברים יותר קיצוניים מבחינה מנטאלית, כלומר יותר טפשים או יותר חכמים ואילו נשים קרובות לממוצע. הנחתי שזה יראה את אותן תוצאות גם כאן. כנראה גברים יותר ילכו על 1 ו 5 מאשר נשים שיעדיפו ללכת על 2 ו 4. אבל אלו לא מסקנות מאומתות.

זאת-אומרת ש-SpyKid

היא בעצם גבר, בנשמתה??

DemonicAngel

New member
התוצאות

Introverted (I) 78.57% Extroverted (E) 21.43% Sensing (S) 57.45% Intuitive (N) 42.55% Thinking (T) 56.82% Feeling (F) 43.18% Judging (J) 60.71% Perceiving (P) 39.29% ISTJ - "Trustee". Decisiveness in practical affairs. Guardian of time- honored institutions. Dependable. 11.6% of total population.

DemonicAngel

New member
תודה על התוצאה

נראה לי שאני הכי רחוקה מהראשית כן, מה זה אומר? :)

RichardSmith

New member
המממ

מכיוון שאת כמעט 80% במופנמות, לא אגיד את מה שאני חושב על גבי הפורום.

the last anigma

New member
גם אני רוצה ניתוח מעמיק...

Extroverted (E) 53.85% Introverted (I) 46.15% Sensing (S) 56.82% Intuitive (N) 43.18% Thinking (T) 51.35% Feeling (F) 48.65% Judging (J) 54.05% Perceiving (P) 45.95% ESTJ - "Administrator". Much in touch with the external environment. Very responsible. Pillar of strength. 8.7% of total population.

RichardSmith

New member
יפה יפה...

8.92 הכי קרובה לראשית עד כמה שזכור לי. לכן די קשה לנתח זאת, אי הדיוק של המבחן הוא בעיקר באמצע... ממה שמצויין כאן, החיצוניות, ההרגשה לעומת האינטואיציה, החשיבה והשיפוט אלו הצדדים החזקים. צריך יותר נתונים כדי להגדיר זאת באופן יותר טוב.

למעלה