משחק פורום - מרוצללים

Serpent Axis

New member
(ממשיך)

הוא הסתכל למטה על דרבו כאשר התכופפה לחלץ את הסכין מהמגף של בוצ'ר, מבט חצי מרוצה-מעצמו.
הוא העביר את עיניו על הצעירה שהתקרבה, התעכב על רגליה החשופות ולקח את מבטו ושאר חלקי גופו אל המושבים של התא הפרטי, ליד איפה שצ'ארלי נעמד. בוצ'ר התיישב מול מר ג'ונסון וייצב את מבטו עליו. עיניו הפכו קרות ופניו בוחנים.

"אני כאן בשביל הריצה - לא בשביל הנוף, מיסטר ג'ונסון." הוא אמר בקרירות ושמר את עיניו על מר ג'ונסון במקום על הרגליים ודרבו.

major mouse

New member
אזהרה ידידותית

מבט ארוך על הבחורה הצעירה והמושכת שקוראת לעצמה 'הצל'. צ'ארלי יודע שאם הוא רק היה צעיר בכמה שנים הוא היה תופס את הצעירה הזאת, מסובב אותה אליו ו... זורק אותה מהמועדון. אבל השנים שעברו עליו בצד הזה של רחובות בולטימור שינו אותו. אחרי החבר השלישי שאתה מאבד לטובת עוד פריט מידע חסר חשיבות שייקבר בסופו של דבר באיזו תיקיה נידחת ברחבי הרשת אתה משתנה. יש כאלה שקוראים לזה קארמה ומקבלים את הדין, יש כאלה שמרימים כוסית לזכר חברים שאינם וממשיכים הלאה ויש כאלה שמושכים את הכתפיים בחוסר אכפתיות ולא מביטים לאחור. צ'ארלי למד ליצור מחיצה בין החיים "האמתיים" שלו לבין... זה.

"מתוקונת" צ'ארלי פונה לבלונדינית הצעירה "אני לא יודע איפה שמעת את השם 'ענן סערה' אבל זה לא עוד אחד מסרטי הטרי-ויד שאת רואה עם החברות שלך. אני מקווה לטובתך שתעמדי בקצב. כי אני לא אחזיק לך את היד והוא..." צ'ארלי מפנה את מבטו לכיוון האורק המחוספס למראה "...לא נראה כמו החבר הטיפוסי בצבא הישע"

DDN

New member
חיוך

הנערה הביטה בו וחייכה
"חומד, ענן הסערה לא עושה עסקים עם מי שאינו עומד בקצב". היא סקרה וסרקה במבטה את הג'ונסון, את צ'ארלי ואת האורק, "אל תיתן לקליפה הזו לשטות בך. הצל הוא לוחם עשוי ללא חת, איש מסתורין וחמקנות. אמן כניסה למקומות ללא השארת עקבות המקשרים אליו. כן. אני יודע שאני לא צנוע במיוחד, אבל המוניטין שלי מדבר בעד עצמו. אדם חייב להיות זהיר לפני שהוא נראה בציבור בקרב זרים"

Sabre Runner

New member
כולם מוכנים?

הג'ונסון הביט בקבוצה שהתאספה מולו וחייך. באותה מידה היה חיוך זה יכול לסמל את סיפוקו על הצוות המובחר שצבר או על הכבשים המובלים אל הטבח.

"ובכן," אמר הג'ונסון, "למי שלא עקב מההתחלה, המשימה היא גניבת מידע פשוטה. התשלום הוא אלף לכל אחד. המידע נמצא בכרטיס הזה." הוא הצביע על הכרטיס הקטן שלפניהם. "שאלות?"

Serpent Axis

New member
<<ממשיך - אין לי כותרת>>

עיניו של בוצ'ר עוקבות אחרי הכרטיס הקטן שנח בתמימות על השולחן, כמו הנייר הפשוט ממנו עשויים חוזים עם השטן. מבטו עולה באפלוליות התא הפרטי ועל הצללים המקיפים את מר ג'ונסון וחיוכו הנחשי.

לדבריה של מקלונית-המועדונים שמתהדרת ביכולותיה, בוצ'ר מונע מעצמו גיחוך בקול שיישמע כמעט כמו נהמה של כלב זקן ושומר על מבט קריר שנשאר על מר ג'ונסון בשתיקה.
1000¥ שנזרקו כך לאוויר מהפה של ג'ונסון ריצדו במחשבותיו של בוצ'ר אך נותרו בחלל הרקע שמקיף את המחשבה על ההאלווינרים והקיברה שלהם. על ניקרבאקר והמידע שהוא יושב עליו, מפוטם מטובות הנאה ומצפה ברעבתנות להסכמה של בוצ'ר שתמשוך את האורק לתוך רשתו ותלכוד אותו שם סופית.

תסיסת הטינה הנסתרת מבעבעת בעיניו של בוצ'ר דרך אדישות פניו ודוקרת את מבטו לתוך עיניו של מר ג'ונסון. זרועותיו, שכבר לא נראות כמו אלו שנתנה לו אימו, נחות על ברכיו בנוקשות.

"בוא נעבור על הפרטים לפני שאתה זורק עלינו מספרים יפים..." הוא אומר בקרירות שקטה, מסית את הדיון מיכולותיה של הילדה שהצטרפה אליהם חזרה אל ההצעה שנחה על השולחן.

Sabre Runner

New member
On Display

הג'ונסון הביט בבוצ'ר במבט קריר וחסר אופי. בלי להסיר ממנו את עיניו הוא חיטט בכיס אחד של מעילו ואז בכיס אחר והוציא קופסה קטנה בגודל של כחפיסת סיגריות. הוא החליק את הקופסה לכיוונה של דרבו. היא לקחה את הקופסה, הביטה בה לשנייה והבינה מה הוא רוצה. היא לקחה את כרטיס המידע מהשולחן והחליקה אותו אל תוך חריץ בקופסה. היא החליקה החוצה ממנה וו ותלתה אותה על מנורת הלהט המתנדנדת מעליהם. לאחר מכן, הבריגה החוצה את הנורה עד שנכבתה והסירה את מכסה העדשה. היא וידאה שאף אחד לא מציץ אל תוך התא ושהכניסה אליו באמת מוסתרת על ידי הנוכחים והדליקה את הפיקו-מקרן.

תוכן הכרטיס הוקרן על גבי השולחן בריבוע קטן, רשימת קבצים שונים הכוללת מסמכים ותמונות שונות. הג'ונסון לחץ על אחד הקבצים והמפה נפתחה לכל גודל ההקרנה. היא הציגה תמונה עילית חלקית של בולטימור. ולאחר שנפתחה, שלושה נתיבים שונים יצאו מנקודה אחת בקצה המפה והתקדמו דרך רחובות שונים לכיוון הצד השני של המפה עד שהתלכדו בנקודה כלשהי בנמל.

"קונטרה אבטחה היא חברה קטנה שמספקת שירותים סטנדרטיים ומקפידים על חשאיות." אמר הג'ונסון. "חבל, בשבילם, שלא יותר מדי. כי אני כן יודע שהם מתכוונים להעביר חבילת מידע חשובה לנמל בולטימור בעוד כ..." הוא הביט מעלה וימינה לרגע. "ארבע שעות."

DDN

New member
מבט מלא עניין?

נראה שה"צל" הביטה בריכוז במתרחש ובמידע שסופק להם.
היא עקבה באצבעה אחרי הנתיבים.
"חבילה בשלושה חלקים או שני מובילי דמה?", שאלה.
היא הביטה באחרים ובג'ונסון
"מה אופי החבילה? אדם? ניירת? דיגיטלי? לוח אבן עתיק של ממבו ג'מבו מהשמורה? מידע מגיע במספר צורות. .. "

Sabre Runner

New member
Details

"החבילה מועברת על ידי מכונית אחת. השאר הינן הסחת דעת. לא. אני לא יודע איזו מהן היא הנכונה." הג'ונסון הביט בנאספים, מחפש את התגובות על פניהם.
הוא הסיט את המפה הצידה והיא התקפלה חזרה אל הסמליל ממנה באה. הוא לחץ על קובץ אחר ותמונה אחרת קפצה לגודל מלא. הפעם היה זה מחשב לוח שהציג על מסכו תמונה של שלג דיגיטלי. "מידע מסוג זה בדרך כלל מועבר על ידי מחשבי לוח אבל יכול להיות שקונטרה העבירו אותו למכשיר אחר לטובת ההעברה. כל אכסון דיגיטלי יכול להיות חשוב."

major mouse

New member
מתחילים לעבוד

צ'ארלי נשען לאחור במשך כל ה"מצגת" של מר הג'ונסון. המבט שלו עבר ממשתתף למשתתף. לא נעצר על אף אחד מהם ליותר מכמה שניות. צוות מצומצם של שלושה רצים, משימה בצורת שלושה רכבים בתור מטרה אפשרית וחבילת מידע אחת.

"בגדול, יש שתי דרכים עיקריות שאני רואה בהן ניתן להשיג את המידע" צ'ארלי נשען קדימה ונכנס למעגל האור שהמקרן מפיץ מסביבו "אחת: לגלות איזה רכב הוא הרכב הנכון וליירט אותו בדרך. שתיים: להגיע לנקודת המפגש בנמל לפניהם ולהקים מארב. יש למישהו רעיון אחר?"

Serpent Axis

New member
השעון מתקתק

"יש לך דרך לגלות איזה רכב הוא הרכב הנכון בפחות משלוש שעות?" שואל בוצ'ר, עווית בצד שפתיו, "כי אנחנו צריכים גם להגיע לשם ולהתמקם."
הסבלנות אוזלת מקולו והוא מושך בכתפיו ומצביע על המפה המרצדת. "הדרך הכי בטוחה שאני רואה היא לתפוס את כל הרכבים האלה באותו זמן - רק שאין לנו מספיק אנשים בשביל זה. גם אין לנו את הזמן להתחיל להכין מחסומים ולתכנן מסלול להוביל את הדפקטים האלה דרכו. אז אם יש לכם רעיונות מדהימים - בואו נשמע..."

Sabre Runner

New member
Sitting and Standing

הג'ונסון הסיר את ידו מההקרנה ושילב את ידיו אל חזהו. הוא הביט מסביב על הנאספים וניסה לקרוא את ההבעות על פניהם, נעזר במנתח אישיות סטנדרטי שתמיד החזיק רץ במהלך פגישות עסקיות.
מעל להכל, בתצוגה שלו, דפק השעון הגדול, סופר לאחור את הזמן עד שעת ה-ש' ואת הזמן שניתן לו להשלים את המשימה שלו. מתחתיו הייתה רשימת המטלות שעוד נשארו לו והיא תמיד נראתה ארוכה מדי.

הוא מזג את שארית השמפנייה אל כוסו. סובב אותה סיבוב אחד ולגם קצרות. הוא הביט מסביב על מה שנראה מהמסעדה מעבר לקירות התא הגבוהים. ולמעלה, קלט לשבריר שנייה, דבון מביטה בנעשה.

"החלטתם?"

DDN

New member
לדעתי

"לדעתי", אומרת הנערה שהזדהתה כ"צל", "אנחנו צריכים להקים מארב בנקודת היעד.אין לנו מספיק אנשים לעקוב אחרי שלושת המכוניות ולגלות מי הנכונה. לעומת זאת, אם נצליח להשתחל אל נקודת היעד ולצטט, אנחנו נדע מי הרכב הנכון כשהוא מגיע"

Serpent Axis

New member
Butcher's Ballad

עיניים עייפות מורמות מבעד לסחבות בלויות וצינורות הקיברה. רוכל ה"עתיקות" הזקן הביא את האקדח הקטן אל בין שפתיו הסדוקות וסחט את ההדק, עם צליל ההקלקה הקטן להבה בודדת וגלמודה הבליחה מהאפלה ונשקה לסיגריה המקומטת של הרוכל הזקן. הוא השליך את אקדח-המצית שלו חזרה לערימה עמוסת הגרוטאות שהוא סוחב בעגלת הקניות הישנה שלו ושקע ברגע של רוגע בעוד שקולות הסירנות של "הכוכב-הבודד" התעמעמו עם האופק השוקע שהפך לנוף של אורות מהבהבים - נורות, מנורות, פנסי רחוב, שלטי חוצות, פרסומות, קישוטים וסתם תעמולת תאגידים יצרו את קווי המתאר של העיר בחשכה.

עיניו העייפות ראו הכל - פעמיים - והביטו על אותו הנוף העל-עירוני בשעמום גובר. החיים נהיו צפויים ומשמימים.

אז שאף שיעול חד ועיניו איימו לפרוץ מחוריהן כשנפערו בבת אחת.
הוא ירק את הסיגריה על הבטון תחתיו וטפח על החזה שלו כשהחזיר לעצמו את נשימתו. הוא מצמץ והביט חזרה על לוע הסימטא - שם עמד מחזה שלא חשב הזקן שייראה לעולם.
עיניו מצמצו שנית כשעיכלו את המראה.

ברחובות אלו, צבעים הם דגלים. והזקן הסתכל על דגלים שלא נראו ברחובות אלו מזה מספר שנים. אבל כמו ספינת רפאים מהאגדות, מישהו עמד מולו עטוי באותם צבעים ישנים.
"זה סרטן בפה שלך או שאתה סתם שמח לראות אותי?" שאל קול הבריטון החלוד של עוטה הצבעים. הוא היה בחור גדול - גדול יותר משהיה בקורי זכרונותיו של הזקן. צלקות חדשות על פניו. קמטים חדשים - לא מגיל, אלא מכעס.
"א-אתה אמור להיות מת!" אמר הזקן בקול חנוק וחרישי והחניק עוד שיעול בגרון. ידיו הרועדות נאבקו עם העגלה בעוד הוא מושך אותה אחורנית ונסוג לאט מפני הדמות. שעון קוקיה ישן נשמט מערימת הגרוטאות ופגש בטינופת הסימטא. הזקן החזיר מבט מבוהל אל הדמות בלוע הסימטא.
"אף פעם לא הייתי טוב בלעשות דברים שהייתי 'אמור'..." אמר האורק, שהלך וצעד פנימה לתוך הסימטא, בעקבות הזקן.
"בחייך, בוצ'ר! אני לא יכול להיות כאן איתך! אם מישהו רואה אותנו, יקברו אותי בביוב!" הזקן השתעל דרך המילים והניד בראשו בחדות.
"בביוב? אתה מתקדם בחיים, אני מבין..." בוצ'ר התכופף והרים את שעון הקוקיה תוך שהוא ממשיך לצעוד לכיוון הזקן. הוא הניח את השעון בחזרה בעגלת הגרוטאות ונשען עליה, משקלו עצר את הזקן הגרום במקומו. "...אתה ואני יש לנו קצת עסקים לעשות. אנחנו יכולים לעשות את זה לאט או שאני יכול לקבל מה שהגעתי בשבילו ולהיעלם מהר לפני שהילדים הפופולאריים יראו אותך. איך זה?"
הזקן בלע את הצבע מהלחיים שלו אבל הנהן מהר. "מה אתה רוצה, בוצ'ר?" הוא שאל חרישית.
האורק נשען אחורנית ושילב את זרועותיו. "רק שם." הוא אמר וצמצם את מבטו על הזקן. "שם של איש מת מהלך. אתה יודע על מה אני מדבר..."

--------------------------------

(הציור הזה הוא שילוב של שתי עבודות שהן לא שלי. הן כוללות:
הציור המקורי (מהספר של מרוצללים מה' 20): http://subidaipfblog.files.wordpress.com/2012/01/shadowrun-ganger.jpg
התמונה עם הגרפיטי: http://farm4.staticflickr.com/3279/2771128741_6e791b71ef_o.jpg

ה"הדבקה" של שניהם ביחד אני עשיתי.)

Serpent Axis

New member
הזמנה למסיבה

(מוזיקת רקע: http://www.youtube.com/watch?v=DLT2YOGohKU)

19:20

מופע האורות העירוני של הדאונטאון דילג מעל הגגות הרקובים של הצד הזה של בולטימור ונראה רק באופק, כארץ זרה ולא מוכרת. פיח ורדרד כיסה את רוב השמיים מעל לגג השחור ועמודים דקים של עשן כחלחל היתמרו מעלה מבין הסימטאות.
הכל השתקף במשקפיו האימתניים של בלונדיני צעיר שחייך במלוא שיניו כאשר שפך את תוכניו של ארנק יוקרתי על גבי שולחן עץ מאולתר, מעבר לכמה חבלי כביסה ששימשו אותו כקירות. ידיו עטירות הטבעות השונות התנפלו בהתלהבות על השלל ותרו אחרי הקרד-סטיק שנקבר תחת אביזרי האיפור.

"בובי-בי הגדול..." הקול החלוד הקפיץ את הבלונדיני וגרם לאקדח להופיע בן-רגע בידיו הרועדות. בובי-בי כיוון לכל עבר ונחר דרך חיוכו.
"אז זה לאן הגענו, בי-בוי? אתה בוזז גוויות בסימטאות וחוטף ארנקים של זקנות בשוק - ממש התקדמת בחיים..." הקול החלוד התגרה.
בובי-בוי צחקק בעצבנות וכיוון את האקדח שלו אל הצללים מעבר לחבלי הכביסה המתנופפים, "לפחות אני עדיין בחיים!"
"אתה יכול לקרוא לזה ככה..." בוצ'ר אמר וצעד קדימה אל עבר בובי, הוא נעמד במקום בין הצללים והאור. בובי לא יכל לראות דבר מתחת לברדס של בוצ'ר, אבל הוא זיהה את הקול ובעליו המכוער גם באוזניים עצומות. "...אני אומר שאתה חתיכת חרא קטן שצף לו למעלה וחושב שהוא זכה לאוויר. אתה רק צף בזרם למטה, בוי."
בובי צחק צחוק מתגלגל, האקדח רעד בידיו המקועקעות והגרומות. הוא כיוון ישר על בוצ'ר. האגודל שלו נצמד לכפתור הנצרה בצד. "אוי, בוצ'ר, בוצ'ר - אני חושב שכדאי שתהיה קצת יותר נחמד. אני סופר אקדח אחד כאן והוא בידיים שלי, אז..."
"כל האקדחים בעולם לא ימחקו את הסרחון של הבגידה שלך, חתיכת חרא..." בוצ'ר אמר בחדות. "ובשביל מה? להתנפל על השאריות מהפח של האדונים החדשים שלך? ל--" קולו של בוצ'ר נקטע על ידי בובי, שהתנפל בחזרה:
"תתחסד כמה שאתה רוצה, יא מניאק, לפחות אני עדיין נושם! כן, אני עושה מה שצריך כדי לשרוד, איך אתה טוב יותר מזה?! אני ראיתי מי הולך לנצח, זה הכל!" בובי חייך ולחץ לאט את הנצרה מטה, הכפתור עבר למצב ירייה בודדת. "זה הכל בשם - הם ההאלו-ווינרים..."
"כן, הם באמת חבורה של זרגים חלולים." בוצ'ר החזיר ורץ הצידה במהירות, שתי יריות הבליחו באופל והתיזו מפצים קטנים על קירות הגג הרקוב. בוצ'ר החריש אנחת כאב כאשר רסיס נשך בצד גופו.

הכביסה התנפנפה מסביב לשניים בפראות ובובי התרוצץ וכיוון את אקדחו לכל עבר בזמן שהוא צוחק צחוק חנוק.
"מה קרה, בוצ'ר? לא עשית ספורט בכלא? מה אתה מתרסק אחרי קצת התעמלות?!" הוא צחק עוד, "בוא, בוא! בוא נשמע עוד בדיחות, בדרן קטן!"
קול ריסוק מחליא ליווה את פרץ השיניים והנוזל האדום הכהה שנורו מפיו של בובי כאשר אלת הבייסבול הממוסמרת נחתה על פניו וחתכה דרכם. בובי עף על הרצפת הבטון ולפת את פניו בעיניים פעורות. הוא הספיק לראות רק את צללית האורק שנעמדה מעליו.
"הנה בדיחה שתאהב..." אמר בוצ'ר, לא שינה לו אם בובי כבר בכלל שומע אותו "...טוק-טוק!" הוא הנחית את האלה למטה בעוצמה, פניו מקומטים בכעס, הוא התנשף בשנאה והמשיך להלום מטה בפראות עד שלבסוף בוצ'ר מעד אחורנית, האלה נשמטה מידיו, שהרגישו קלות מאוויר. הוא לפת את צד גופו הצורב והביט מטה על מה שבעולם אחר ולא מוכר היה בעבר חבר. מאחוריו, שלט חוצות גדול באופק הבליח עם דוגמנית שנשאה את המילים: "אקדחים לא הורגים אנשים..."

19:32

בוצ'ר השליך הצידה את הקרד-סטיק וערימת התכשיטים, לתוך ערימת אשפה שעלתה על גדותיו של פח זבל ישן. הוא בחן את האקדח החדש בידיו והחזיר את הנצרה שלו לפני שתחב אותו מאחורי גבו. האלה שבה למקומה בנרתיק מאולתר על גבו, הידית בצבצה מעבר לכתפו כמו קת של חרב.
בוצ'ר עמד לזרוק עוד דבר מה שמצא על גווית החלאה מלמעלה, אך נעצר ומבטו התעכב על הדבר בידיו...

20:05

בוצ'ר שיחק באצבעותיו בשעון הקוקיה הישן.
"זו הפעם האחרונה, אתה שומע? אני לא יכול להיראות איתך!" סינן הרוכל הזקן חרישית בזמן שבחן את החפץ בידיו.
"כן, כן, אתה יודע מה זה או לא?" בוצ'ר ביטל בחוסר סבלנות.
"זה בלאגן, זה מה שזה... זה חלק קיברנטי מתוך חלק קיברנטי, אתה מביא את זה למקום מסוים שיש בו נקרא לזה מרפאה דיסקרטית והמנתח שם לוקח את זה ומוסיף את זה לאיזשהו חלק שם ואז שותל לך את זה - זה כמו כרטיס כניסה וחלק של פאזל. כל העסק הזה זה ספציאליסטים, שום דבר באזור שלנו..." הזקן הצביע על החפץ - שנראה כמו חלק מהצד הלא נכון של מיקרוקל - וטפח באצבעו על הקצה "רואה את זה? איפה שצרוב שם זה איפה הלוגו של היצרן אמור היה להיות." הזקן העביר את החלק אל בוצ'ר, שהסתכל בו בהפתעה.
"זה לא נראה זול... וזה לא משהו שמוצאים פה בזבל..." אמר בוצ'ר, הזקן הנהן. בוצ'ר הרים את מבטו והסתכל מעבר לנבכי הסימטאות, אל מופע האורות המרוחק. "...איפה חתיכת חרא מהביבים מוצא משהו כזה?"

בוצ'ר העביר את מבטו אל הזקן וצמצם אותו עליו בחשדנות. "...אתה יודע, בשביל קבצן זקן אתה יודע הרבה."
הרוכל הזקן החזיר את שעון הקוקיה אל ערימת הגרוטאות שלו וחייך חיוך ערמומי "עם נוף כמו שלנו, אחד כמוני רואה הרבה..."
בוצ'ר נשף גיחוך קצר והנהן "אני לא מניח שאתה גם יודע איפה אפשר למצוא מישהו עם נוף יותר רחב, שרואה קצת יותר?" הוא טמן בידיו של הזקן קרד-סטיק נדיב מדי.

הרוכל הזקן חייך שוב, חיוך צהוב כמו זהב.

Sabre Runner

New member
התקשרת למקום הנכון

סת' ניקרבאקר היה מסדיר עולה בבולטימור תחתית. הוא לא היה מהגדולים אבל הקטנים הכירו אותו וכיבדו אותו. עיקר מה ששיחק לטובתו הייתה ההתלהבות שלו והרצון לספק. כי סת' ידע שלקוחות מרוצים אומר מסדיר מרוצה שבסוף מקבל עוד לקוחות ועוד עסקים והרבה יותר כסף.
הוא הופתע לקבל שיחה ממקור לא מוכר. כן פנו אליו בתור הבן אדם שיודע דברים. הוא אהב לחשוב שהוא יודע דברים. והוא תמיד שמח להוסיף מישהו לרשימת החובות שלו.
"בוצ'ר? במה אפשר לעזור לך?"

Serpent Axis

New member
זה לא העולם שאני זוכר

"ציפור קטנה לחשה לי שאתה יודע דברים..." קול הבריטון החלוד של בוצ'ר נע דרך קשר הסוני אמפרור שלו. "...אתה הולך להשתמש בידע הזה כדי לשים אותי בקשר עם מישהו שאוהב טכנולוגיה ולשים אותה באנשים - ספציפית, באנשים מהאזור של סנדטאון ופארק הייטס."

Sabre Runner

New member
Not as much as you'd think...

"אני מניח שאני יכול לעשות את זה," אמר סת' בזמן שהתנדנד אנה ואנה בכסאו, משלב את אצבעותיו על חזהו. "אבל אז מה לי יצא מכל זה? יש לי רעיון. ותעצור אותי אם זה נשמע לך מוכר, אבל אולי אתה תעשה טובה בשבילי ואז אני אעשה טובה בשבילך?"

Serpent Axis

New member
העסקה

"אני אתן לך לשמור את כל האצבעות שלך, איך זה בתור טובה?" בוצ'ר כמעט אומר, מתוך הרגל. אבל עכשיו, כאשר הציץ מבעד לתריסי המתכת של דירתו העלובה וסרק את הרחוב בחשדנות, הרגיש כל כך קטן לעומת הקול המעונב שליטף את אוזנו דרך הקשר, כמו נחש בחליפה. בלי האנג'לס לצדו, הוא עומד בעולם זר בו הוא צריך להרכין ראש בפני איזה דוחף-עפרונות אנושי עם שפתיים מפונקות ועור-חלב במקום לאיים לשרוף לו את המשרד היוקרתי שלו ישר על הראש.

לאחר רגע קצר של ריסון עצמי, בוצ'ר אמר "אני אשקול את זה." כאילו הוא זה שעושה לסת' טובה ולא להפך, "...על מה חשבת?"

Sabre Runner

New member
Going down

"זה דיי פשוט. יש מחר עבודה שצריכה להתבצע ועדיין חסרים לה גופים חמים. לא יודע כמה נסיון יש לך אבל ממה שאני רואה לפניי, אתה יודע להתמודד עם אתגרים ולטפל בעצמך." סת' הסתובב מחלון המידע שפתי. "הפעם, בתקווה, לא תצטרך לראות עוד מוטות ברזל אנכיים. אני מטפל במי שעוזר לי. אז מה אתה אומר?"

Serpent Axis

New member
"אני בפנים"

הוא אמר, "תשלח לי את הפרטים לקום-לינק. נהיה בקשר, ניקרבאקר..." בוצ'ר לא חיכה לתשובה לפני שניתק את השיחה ונאנח ברוגז כשנפל אחורנית לתוך הספה הקרועה שלו ובהה בקיר. איזה דרעק, איך נפלו גיבורים...

למעלה