משחק פורום בשיה"ומי...

Hammerfall

New member
משחק פורום בשיה"ומי...

מעוניינים?! אנא שרשרו לכאן את התלהבותכם ורצונכם ושלחו אלי במסרים את הדמות המגניבה והמעניינת שחשבתם עליה, את השינויים שאני אעשה או את האישור המוחלט תקבלו גם כן במסרים...

naring

New member
../images/Emo99.gif../images/Emo24.gif

אלו שני האייקונים הכי קרובים להתלהבות... בקיצור, אני רוצה. רצוי חופשיטה, ותומך בהצעתו של Blue Print לגבי בניה משותפת של עולם. בשביל לבנות דמות אני רוצה לדעת אם משחקים בעבר או בעתיד ובאיזה עולם (לפחות זה, אם לא גזעים ומקצועות מותרים...)

dragon zlotnik

New member
../images/Emo98.gifin!

אני גם בעד חופשיטה ובקשר לעולם לדעתי עדיף שאת תבני אני יחשוב כמה שיותר מהר על דמות.

Illithid

New member
כמו שאמרתי, אני בפנים

אני כרגע בתהליכי שליחת הדמות שלי

BluePrint

New member
?...going once... going twice

אם יש קונים, ויש שחקנים, אז... "להוציא דפים ועפרונות". מי שרוצה, שיכתוב כמה משפטים על מבנה עולם בו הוא רוצה לשחק, ונתחיל להרכיב את התצרף. הרעיון באמת דומה ל"עולם חדש בפתח" של ננסק, כי זה בדיוק מה שחשבתי עליו כשהצעתי אותו, אבל כוונתי שונה. הרעיון של ננסק היה לחבר רעיונות ליצירת עולם חי. כוונתי היא לבנות "שלד" של רעיונות, ו"להנפיש" אותו דרך משחק פורום. (לי, אישית, קל יותר לבנות על רעיון קיים מאשר להמציא משהוא מכלום)

DDN

New member
אם בלופ יערוך את המשחק שלו בפורום

הזה בתפוז, גם אני בפנים.

BluePrint

New member
".Let our powers combine"

(זה למה "רעיון בסגנון Captain Planet") המשחק יערך בפורום (עריכת הרעיונות השונים לכדי מקשה אחת), אבל יתבצע... כמו שSabre Runner נוהג לומר: "כשנגיע לגשר, נפוצץ אותו." אז הנה לנו השלב הראשון: כל מי שרוצה להשתתף, שיספר באיזה עולם הוא רוצה לשחק. ואתן את עצמי כדוגמא: (מה זה פרץ המנהיגות הזה?) מאז ששמעתי את תוכניות 5-6 של Dark Dungeons, מגרד לי לשחק... בפיראטים! משהוא בסגנון Seven Seas: עם מעט מאד קסם (אם בכלל), טכנולוגיה עילית המסתכמת באקדח Flintlock, ספינות וערי נמל. ... לשמוע את חריקת העץ, ורחש הגלים. להריח את הים, ועשן התותחים. לצעוק "להתקפה!" ולזנק אל ספינת הצי המלכותי. לאחוז בגלגל ההגה בחזקה, כשרוחות עזות קורעות במפרשים וגלים גבוהים שוטפים את הסיפון. משהוא מאד high seas adventure in the age of sail.

gambakupu

New member
אני מסכים לכל דבר נטול קסם

נמאס לי מקסם. הספנות נשמע כמו שינוי מרענן. אבל למען האמת בא לי על משחק הומוריסטי. (המשחק של ניהאו באורק לא מספיק.
).

dragon zlotnik

New member
../images/Emo65.gifאהבתי את הרעיון../images/Emo45.gif

אשמח לשחק במשחק שלך, כדי שתפתח שרשור נפרד. מס' שאלות: השחקנים הם האנשי צוות הפשוטים או התפקידים ה"בכירים"? מה התקופה? ובאיזה עולם המשחק?

BluePrint

New member
שברו את הכלים ולא משחקים.

להרגע, זו רק כותרת. (למרות שהיא נושאת משמעות) למי שלא הבין עדיין, המשחק הבא איננו שלי. אם כבר אז של Hammerfall. הרעיון שלי הוא לבנות ביחד ולנהל ביחד, בשיתוף פעולה, ללא מנחה ראשי. כל אחד יוכל לשחק, בתנאי שיתרום. אז תחשוב על עולם בו היית רוצה לבקר, או דמות שהיית רוצה לשחק, וספר לנו על העולם בו אתה רוצה לשחק אותה. הכפפה על הרצפה, אבל אני מזיז אותה הצידה כדי שלא להפריע לHammerfall. אניח אותה לצד עמוד המודעות הריק בפינה הצפון מערבית, ומי שרוצה להרים אותה, שיעשה זאת בפתיל נפרד. (לבקשת Hammerfall, לא להמשיך את הנושא "שלי" בפתיל שלה)

Nihau

New member
אם כבר שודדי ים אז אני סרבנטס

למי שלא מכיר מדובר בשודד ים פיראט בשם סרבנטס- קפטן של ספינה שרצח את כל הצוות שלו בגלל חרב מקוללת. לאחר שלבסוף נוצח והומת החרב החליטה שהוא היה מעניין מספיק כדי להחזיר לחיים ועכשיו הוא אל מת ואוהב את זה... פיראט נהדר וכיפי. חמוש בחרב ארוכה וחרב אקדח- היכול לירות רק קליע אחד כל פעם.

Nihau

New member
מישהו באמת מעוניין לשחק SC2???

כמשחק פורום??? אם כן אז זה לא בעיה. אתן לכם קישור לרשימת הדמויות שבאות עם ההיסטוריה שלהן כמו בדוגמה\קישור שפרסמתי למעלה ובכיף.

Hammerfall

New member
אוקי, להפסיק כאן ועכשיו!!!

בלופרינט, יקירי, אם אתה רוצה לקחת מנהיגות ולהיות שה"מ ולמצוא לך עולם ומערכה משלך אתה יותר ממוזמן רק לא בשירשור שלי... כאן זה שירשור לאנשים שמוכנים לשחק תחת הרעיונות וההמצאות שלי, אם לא מתאים לך אתה לא חייב להשתתף... בקשר לעולם אני חושבת שנעשה, בגלל שזו הרפתקאה בפורום, עולם פשוט, מראהו כמו כדור הארץ, יש ימים ואגמים ויערות ויצורים מספר החוקים של המו"ד (שוב, אני אזכיר שאם יש לכם איזה רעיון מיוחד או מעניין בראש אז אני אשמח לקבל אותו במסרים ואני אחליט איך לשנות או אם רק לאשר את היצור שבחרתם). בכל מקרה יש בעולם הזה 4 עולמות דומיי כדור הארץ, כמובן שהיבשות בנויות קצת אחרת והן נקראות קצת אחרת אבל בגדול על ארבעתם יש חיים שלא שונים במיוחד אחד מהשני, מלבד כמה שינויים קטנים של התפתחות ואבולוציה וכאלה. לא כולם יודעים על קיומם של עוד 3 עולמות מלבד העולם שהם חיים עליו... ישנן 2 שמשות והכדורים מסתובבים סביבן באיטיות כך שב2 מהם יש יום וב2 מהם יש לילה ואחר כך מתהפכים של2 האחרים יש יום וכך הלאה, היום הוא יום רגיל של 24 שעות. לכל עולם יש את ההיסטוריה שלו, את הרוב של גזע מסויים, את השלטון המסויים והכל מותאם לו ואני אחליט אחרי שתיצרו דמויות באיזה מן העולמות נתחיל את ההרפתקאה ואתן לכם עוד פרטים עליו... כמו שאמרתי גם את האלים אתם מוזמנים ליצור לעצמכם ואני אחשוב על האם אני מאשרת או לא... אם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות, אבל שוב, אל תיקחו יותר מידי חופש לידיים, אם אני מעבירה את ההרפתקאה הזאת זה יהיה לפי הכללים, השיטות, העולם, הרקע והסגנון שלי, כמובן שאני אתחשב במה שאתם רוצים אבל ההחלטה הסופית תהיה שלי...

Illithid

New member
אל תתחילי להתעסק פה עם אסטרונומיה.

כשיש שתי שמשות וארבעה עולמות שמסתובבים סביבן, זה מעט יותר מסובך משני עולמות לילה שניים וים וכו'... אסור לשכוח שגם השמשות עצמן זזות אחת סביב השניה ועוד כמה בעיות של שינויי מסלולים. עוד כמה דברים. מה הסיכויים ש: 1) יהיו ארבעה עולמות זהים (כמעט) שהאבולוציה בהם התחילה והתקדמה באותו הזמן במערכת שמש אחת (והאבולוציה הגיעה גם לאותה התוצאה... אלפים, בני אדם, גמדים וכו') 2)מה הסיכוי ששתי השמשות באותו הגודל? אם הם לא, יהיו בעיות רציניות עם המסלולים שלהם והמון דברים שכנראה הייתי חושב עליהם אם הייתי מבין יותר. 3)החברה בעולם של יצורים מתורבתים נבנית מכל מיני דברים קטנים שפשוט אין סיכוי שיחזרו על עצמם בכל העולמות (למה שיופיעו אותם המנהיגים, הגאונים, האומנים וכו'?) יש סיכוי אפסי ביותר שמערכת כזאת תתקיים. גם אם יהיו ארבעה עולמות שראויים לחיים במערכת שמש(ות) אחת, הסיכוי שבכולם יתפתחו חיים, באותו הזמן ובאותה צורה פשוט אפסיים. וגם אם כן, הפער בין התרבויות במקרה הכי טוב יהיה של כמה מאות אלפי שנים אם לא מיליוני. גם התנועה סביב השמשות לא מסתדרת לי... בגדול הסיכוי שכל האלמנטים שהעלית פה יתחברו ביחד הוא אחד למספר שיש בו יותר מדי אפסים בשביל ההודעה הזאת. בלי להגזים. מצטער על התגובה הזאת, אבל למה לא לעשות עולם רגיל עם ארבע יבשות רחוקות, ומחסור גדול במגלי עולם? זה לא יהיה הרבה יותר פשוט וראליסטי?

Hammerfall

New member
אוקי, אז ככה...

1)אני אמרתי שהאבולוציה הגיעה בערך לאותה הרמה, העולמות זהים לחלוטין כי ככה האלים יצרו אותם וככה הם התחילו מאותו המצב הראשוני ולכן הם גם התפתחו בצורה דומה מאוד, לא בדיוק, אמרתי שיש קצת שינויים בסוגי היצורים שחיים על כל עולם ויש שינויים בכמות היצורים מכל סוג ועוד כל מיני דברים... 2)אני לא מבינה מה זה משנה הסיכויים? זה ככה כי ככה זה נוצר, למה להתפלסף יותר מידי? ככה אני רוצה שהעולם הזה יהיה אז ככה הוא יהיה, אני יכולה להמציא לך אלף ואחת סיבות ללמה ואיך העולם בנוי, אבל בסופו של דבר זה לא משנה כי ככה החלטתי שהוא יהיה בנוי אז ככה הוא יהיה בנוי... 3)שוב, לא אמרתי שיש את אותם המנהגים, את אותם המנהיגים, האומנים וכל זה, בכל עולם חיים דמויות שונות עם מנהגים שונים וצורת חיים שונה, ככה זה... "למה לא לעשות עולם רגיל עם ארבע יבשות רחוקות..." זהו עולם פנטזיה, נראה לי שאתה לא כל כך מבין את ההגדרה של עולם פנטזיה= ממוצא= לא אמיתי= לא יכול להיות מציאותי= לא צריך להיות כל כך קטנוניים וכל כך ספקנים וכל כך קשים... זה עולם דימיוני שלי, שאני חשבתי עליו ואיך שהוא בנוי בראש שלי הכל מאוד הגיוני ובקשר לראיליסטי אני אפילו לא אגיב... עוד שאלות כגון אלו? בקשר לדברים שצפים באוויר, התשובה היא לא. לא יהיה ערים שצפות באוויר, אלא אם כן קוסם מאוד חזק מחליט לבנות לעצמו איזו טירה מעופפת ובמקרה כזה שיבוסם לו אז לא יהיה הרגל לראות עיר מעופפת מעל הראש וגם אם כן רוב היצורים האנושיים יבהלו מהמראה ולא ירצו לעבור לגור שם. היצורים האילה שמישהו\י העלה אז התשובה היא אם את רוצה לשחק יצור כזה בהרפתקאה שאני הולכת להתחיל אז תכתבי לי על זה במסרים יותר ואז אני אחליט...

dragon zlotnik

New member
אני מעדיף לשחק ב

מה שהציע בלופרינט, כי כל הקטע הזה של המו"ד והשטויות די יוצא מהעכוז ורוצים קצת גיוון! רעיון של פיראטים הוא רעיון מצוין!! אפשר כמובן לשלב את זה עם מו"ד אבל במקום מו"ד רגיל, שאני משחק ושיחקתי הרבה אני רוצה לשחק משהו אחר. מה את אומרת?

למעלה