אוקי, להפסיק כאן ועכשיו!!!
בלופרינט, יקירי, אם אתה רוצה לקחת מנהיגות ולהיות שה"מ ולמצוא לך עולם ומערכה משלך אתה יותר ממוזמן רק לא בשירשור שלי... כאן זה שירשור לאנשים שמוכנים לשחק תחת הרעיונות וההמצאות שלי, אם לא מתאים לך אתה לא חייב להשתתף... בקשר לעולם אני חושבת שנעשה, בגלל שזו הרפתקאה בפורום, עולם פשוט, מראהו כמו כדור הארץ, יש ימים ואגמים ויערות ויצורים מספר החוקים של המו"ד (שוב, אני אזכיר שאם יש לכם איזה רעיון מיוחד או מעניין בראש אז אני אשמח לקבל אותו במסרים ואני אחליט איך לשנות או אם רק לאשר את היצור שבחרתם). בכל מקרה יש בעולם הזה 4 עולמות דומיי כדור הארץ, כמובן שהיבשות בנויות קצת אחרת והן נקראות קצת אחרת אבל בגדול על ארבעתם יש חיים שלא שונים במיוחד אחד מהשני, מלבד כמה שינויים קטנים של התפתחות ואבולוציה וכאלה. לא כולם יודעים על קיומם של עוד 3 עולמות מלבד העולם שהם חיים עליו... ישנן 2 שמשות והכדורים מסתובבים סביבן באיטיות כך שב2 מהם יש יום וב2 מהם יש לילה ואחר כך מתהפכים של2 האחרים יש יום וכך הלאה, היום הוא יום רגיל של 24 שעות. לכל עולם יש את ההיסטוריה שלו, את הרוב של גזע מסויים, את השלטון המסויים והכל מותאם לו ואני אחליט אחרי שתיצרו דמויות באיזה מן העולמות נתחיל את ההרפתקאה ואתן לכם עוד פרטים עליו... כמו שאמרתי גם את האלים אתם מוזמנים ליצור לעצמכם ואני אחשוב על האם אני מאשרת או לא... אם יש לכם עוד שאלות אני אשמח לענות, אבל שוב, אל תיקחו יותר מידי חופש לידיים, אם אני מעבירה את ההרפתקאה הזאת זה יהיה לפי הכללים, השיטות, העולם, הרקע והסגנון שלי, כמובן שאני אתחשב במה שאתם רוצים אבל ההחלטה הסופית תהיה שלי...