משחק נוסטלגיות.

Rioter

New member
טוב ששמת לב, חן. XDDDDDDD

(עם רמקולים זה כל כך מפחיד, ברצינות. יש שקט, והאיש הזה דופק צרחה. חבל לך על הזמן איך נבהלתי XD)

chen010189

New member
כי אני בניגוד אלייך, חכמה.

וכאילו ברור שאת אמורה לקלוט שזה בצחוק כי אני כאילו תמיד אומרת לך כמה שאת אינטיגלנטית ומיוחדת כאילו דהההההההההההההההה..!

chen010189

New member
הפעם ראשונה שראיתי אינטרנט היה

בגיל 14. האמת שגם מחשב היה לי רק בגיל 10 בערך... נוסטלגיות? סיפור מורכב. איייי :/// אני מתגעגעת.

orel4400

New member
חחחח יש לי

פעם רבתי עם הידיד הכי טוב שלי ולא דיברנו שנה וחצי... למרות שגם עכשיו אנחנו לא מדברים.. רבנו בשבוע הראשון של כיתה ו'... ועד טיול סוף שנה בכיתה ז' חחח שנה וחצי לא דיברנו... וכולם ניסו להשלים בינינו ואף אחד לא הצליח.

chen010189

New member
את צריכה להגיד

"פעם לא ידעתי מי זה מיכאל אלוני"

j u l i a 1 3

New member
נכון! אוי אוי אוי היו ימים....

כבר שכחתי מהתקופה הזאת! (תקופה... כולה 13 שנים...)

נעמקה19

New member
אני זוכרת את הימים ההם...../images/Emo69.gif

שהיו את המסיבות, וכל הבנות בכתה קבעו ללכת עם חצאיות מיני
! בואנה היינו מפגרות כל כך.... ואתם זוכרים את הפרק בארתור עם המרגמישים האלה שהיו נורא אופנתיים, ואז ארתור קנה אחד, בדיוק כשיצאה האופנה של זה, והוא עשה אופנה חדשה של פקקים כאלה? D: וזוכרים את הפרק עם הצ'יפס הירוק? שגילי והשמן ההוא (שכחתי איך קראו לו :X) חשבו שהם הולכים למות? D::::: (זוכרים את התקופה שכולנו, או לפחות אני, היינו מכורים לארתור
?) ו..... זוכרים את התקופה ההיא של "צ'יפסברטי"? אצלנו זה היה שאם אומרים ביחד את אותה מילה, אז מישהו מבין השניים אומר צ'יפסברטי ואז לשני, אסור לדבר עד שזה שאמר את המילה, לא אומר את השם שלו, ואם הוא מדבר אז הוא חייב לו צ'יפס
. (מסובך? כן, גם לי לקח הרבה זמן להבין את זה.)

chen010189

New member
אנשים, פעם ראשונה שנעם כותבת הודעה

ולא מזכירה את אדית חצור
אכן היו ימים
(בהם נעם, לשם שינוי, לא ידעה מי זאת אדית
)

נעמקה19

New member
גם אני חשבתי על זה ../images/Emo3.gif

ויש מצב שאפילו ראיתי אותה כמה פעמים, ולא ידעתי מי זו... איזה מגניב!
ואולי אפילו קרה שדחפתי אותה בתור לסופר?
או אולי היא היתה מהאנשים שצעקו עלי באולמות בסינמה סיטי כשאני רואה סרטים עם חברות ואנחנו צוחקות ומדברות ומפריעות לכל האולם. חע. איזה מגניב אם הייתי יכולה לראות אם פעם פגשתי אותה ואיפה ואיך זה היה...

KiShKooSh

New member
לכולם הייתה תקופת התמכרות לארתור

ואני עדיין חושבת שזו סידרה חמודה למדי
מוטי. ועם כל הצ'יפס, והצ'יפס תלאמסטיק(צי'פס ו 3 מסטיקים, איזה אחת התלהב מהערבית, אז צ'יפס י-תלתא מסטיקים, או משו דבילי שכזה)

נעמקה19

New member
דוקא ציפיתי ממך להבין. את חכמה

בניגוד לכמה קשיי קליטה בפורום הזה
*אהמ.אורטל.זיו.אני.אהמ* טוב נו זה מסובך. היינו מפגרים פעם. אין לי כח להסביר את המשחק הדפוק הזה שוב...........

למעלה