משחק נוסטלגיות.

Rioter

New member
משחק נוסטלגיות.

אז אחרי שיחה עם אורטל [
] ואופיר [
] במסנג'ר, החלטתי לפתוח את המשחק הבא - זוכרים את ימי היסודי, בהם רבנו עם מי שלא כתב אותנו ברשימת הד"שים באייסיקיו? זה שרשור שבו אתם מוזמנים לספר על כל הנוסטלגיות האלו (גם מי שביסודי וחווה דברים כאלה או אחרים - מוזמן לשתף), ובסופו של דבר ייצא לנו שרשור משעשע במיוחד. מובטח. יאללה, שתפו.

Rioter

New member
אני מתחילה.

אז כן, כמו שכבר הזכרתי למעלה - 1) לי באופן אישי היה אייסיקיו בשלב מאוחר יותר של היסודי, אבל אני זוכרת מצויין את אותה תקופה. מי שלא רשמו אותו ברשימת הד"שים ב'פרופיל' הזה, התעצבן מאוד ורב עם אותו אחד.
2) אני חושבת שזה היה רק אצלנו. הייתה לנו חלוקה לקבוצות של כמה תלמידים, וחברי-הקבוצות כל הזמן רבו ביניהם, לאיזו קבוצה יקראו "הדולפינים". איי.. הנוסטלגיות..

נעמקה19

New member
אני המצאתי את זה :(

כפריישן גאדיישן טרלליישן מגניבוליישן וכ'ו וכ'ו

Super Chuly

New member
אשכרה! תתחשבו קצת בזקנים פה!

כשהייתי בכיתה ו' היינו צריכים לעשות עבודה במוסיקה על זמר/להקה לבחירתנו. אני עשיתי על הביטלס (אפילו שמתי תקליט ישן שלהם לקישוט). מה שהיה הכי מגניב שדוד שלי הוציא לי חומר עליהם מהאינטרט, שהיה אז דבר חדש, שלא לכולם היה, ולכן זה היה מאוד מלהיב שהייתה לי הפריבילגיה... גאדדד איזה זקנה אני! לא היה פאקינג אינטרנט כשהייתי בו'! גם היה לי פלאפון בלטה כזה שקראו לו "מנגו", וזה נורא משעשע להזכר בזה. ליהי :)

chen010189

New member
טוב שהזכרת לי! זנחתי את הקקטוס!

חייבים לתת לו מים פעם בחודש. איחרתי ב4 חודשים, נקווה שהוא חי חי וקיים... דוד מלך ישראל חי חי וקיים... ד-ו-ד... מלך ישראל חי חי וקיים טוב, מה עובר עליי

chen010189

New member
אה ליהי, אבא לי מזה התעצבן עליי...

שהוא שמע שראיתי את הסרטון ההוא. כי אז שסיפרתי פה בפורום שלא הצלחתי לדבר במשך יומיים, לא ישנתי 2 לילות ואח"כ היו לי הרבה סיוטים על רוחות ואמא שלי רצתה כמעט שאני אלך לפסיכולוג כי לא עשיתי\ראיתי\אמרתי כלום חוץ מרוחות, רוחות, רוחות. אז הוא התחיל להלחץ לי "את בסדר!" "את לא נורמלית!" "מחר שאנחנו לא בבית שלא תעזי לראות את זה!" "חן, את תכנסי יותר לשטויות האלה..." "חן, את מבטיחה לי שמחר שאני ואמא נוסעים ליומיים לת"א את לא תראי את השטויות האלה?" "חן, אני ואמא נוסעים מחר לבית מלון. אני מבקש שלא תצפי בדברים האלה" "הכל בסדר?" חחחח, יש לי מזל שהרמקולים אתמול לא היו פתוחים אחרת לא רק שהלב היה נופל לי לתחתון כמו שקרה פה לכמה, אלא שאני הייתי נכנסת לסרטים כמו המקרה ההוא שקרה לי ולהוציא אותי משם היה מאוד קשה... ותודה לריוטר.

chen010189

New member
זה לא היה בציניות

את הצלחת לשכנע אותי שמדובר במאוורר ובאיש שהתחפש למכשפה הצלת אותי מלילה ללא שינה
עלק אבא שלי ניסה להיות מקורי: "צבעו לו את החולצה בטיפקס כדי שזה ייראה כמו רוח" ועל השריקות: "הביאו ינשוף, אני לא יודע מה, אבל זה שטויות"

chen010189

New member
ראיתי את הסרטון שוב, פחחחחחח..!

חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח אני לא ידעתי שזה הסוף!!! אם הייתי רואה עד הסוף הייתי מבינה שזה לא אמיתי!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח... איזה גרועים הם!!! עלק רוחות!!!!!!!!!!!!!!!!! חחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחחח תסלחו לי אבל אני לא מפסיקה להיקרע פה
(הרמקולים לא היו פתוחים אבל ראיתי את המכשפה) חחחחח ועכשיו שהסתכלתי שוב על האיש הזה שהולך בהתחלה, אז בפעם השנייה רואים שזה איש אמיתי! איזה עלוב זה!!!

למעלה