aquarius72
New member
../images/Emo58.gif שלום לכולם!!
אני לא חברת פורום ממש פעילה אבל אני מאד נהנת מכל המשחקים שאתם שמים קישורים אליהם פה בפורום
הנה תרומתי הצנועה לפורום זה.. סיימתי את המשחק, והנה ההמשך לפיתרון של אימאית... כמה הערות: *למרות שזה מוריד קצת מהחיים, חייבים לעזור לילד הבוכה! *מה שלקחתם מהארון במטבח זה מגזין של מכניקה (או משהו כזה..) *בדוכן האוכל, גם כשאתם אוכלים את האוכל שתפסתם זה מעלה לכם מעט את החיים. ועכשיו לפתרון: 23. חיזרו חזרה ללונה פארק. תפנו שמאלה (בשורה של הדוכנים) ותגיעו לפתח של האוהל הגדול, שם עומד איש שלא נותן לכם להכנס, תנו לו את הגביע (שזכיתם בו כשקפצתם על האופנוע) והוא ילך. כנסו לאוהל. 24. לכו ימינה, ותגיעו לעוד יציאה, שם עומד האיש שאחראי על הגלגל הענק. דברו איתו (הוא יגיד שהוא צריך למצוא הדרכה איך לתקן את הגלגל). תתנו לו את המגזין שלקחתם מהמטבח. צאו מהאוהל. 25. לכו לכיוון המרפאה, אל תכנסו, תפנו ימינה, ותעלו על הגלגל הענק. במהלך הסיבוב אתם צריכים לקחת את הספר שנמצא על העץ (בצד). 26. תחזרו לאוהל הגדול,תלכו למדף הספרים, ושימו בו את כל הספרים שאספתם (צריכים להיות, אם אני לא טועה, 8 ספרים). עכשיו אתם צריכים לסדר את הספרים שיצרו את המילה bradbury ויתגלה מפתח. קחו אותו. 27. תחזרו לאופנוע ותבצעו שוב את הקפיצה, תפתחו את הדלת בעזרת המפתח הגעתם אל הבוס הגדול. בעזרת הרובה אתם צריכים לירות בו (כל פעם שהוא מופיע - זהירות גם הבוס יכול לירות וצריך לפגוע בו לפני), וגם בשאר המטרות (כי זה מביא ניקוד). כאשר הכדורים נגמרים צריך לטעון את הרובה, פשוט ללחוץ על המילה reload הרגתם את הבוס? זהו! הלונה פארק בורח! סיימתם את המשחק!! מזל טוב
אני לא חברת פורום ממש פעילה אבל אני מאד נהנת מכל המשחקים שאתם שמים קישורים אליהם פה בפורום