משחק מעניין נוסף...

אימאית

New member
אחרי שאתה מצליח עם האורות...

כמו שהסברתי למעלה, הצנצנת פתוחה ואתה יכול לקחת את הכסף.

אימאית

New member
לא, בכל חדר...

לפי מה שרשמתי למעלה, אתה צריך להדליק את הנורה בצבע המתאים...(לפי הפתקים) כשכל הצבעים נכונים - הקופסא פתוחה !

koya1

New member
פתוחה אבל עדיין אי אפשר להוציא את

הכסף... *עצבנהי על המשחקים האלה.*

אימאית

New member
ממממ.... אם היא פתוחה למחצה...

אתה צריך להתקרב אליה, והכסף אמור לבלוט החוצה

אימאית

New member
ת'אמת ... לויודעת... ../images/Emo5.gif

אני ארשום פה פתרון מחר אני מניחה... עד אז.... ובכל מקרה, תשים לב שעשית הכל, לקחת הכל, הסתכלת על עצמך במראה, הצצת מהחלוןן, דיברת עם האישה, לקחת את הארנק, לקחת את המסקינטייפ ואת הדבר השני מהמטבח...

koya1

New member
יופי... עכשיו נתקעתי במערכת אבטחה..

משחק מעיק.

אימאית

New member
כן, צריך....פתרון חלקי...

תתחילי מהדוכנים הקלים - של הכרישים את צריכה לירות ב-6 מתוך 6 אני חושבת...... אחרי זה של החיצים - תכווני את הבלון כדי שכשהחץ ישתחרר הוא לא יפגע בך
3 ניסיונות, אם נכשלת בכולם - יורדות לך 200 נק'. את יכולה ללכת לאוהל מימין מאחורה (לבן כזה) למכור פלזמה אם ייגמר לך הכסף. את גם יכולה לקנות קצת דם
בסוף לכי לאוהל של האוכל, שם זה קשה - צריך למשוך את האוכל לסל...

morosh1608

New member
אוקיי תודה!!../images/Emo13.gif ותהיתי אם הצלחת את

המשחק שנתתי לו קישור למטה..רחוב אלם?

koya1

New member
איפה נמצאים כל הספרים לארונית?!

יש לי בינתיים B B A Y U

אימאית

New member
פתרון כמעט עד הסוף...

1מצטערת, לא היה לי כח לסיים את הדבר הזה .... . קחו את הארנק מתוך המגירה ליד המיטה. 2. דברו עם האישה. 3. תסתכלו במראה.... 4. רדו למטה , לכו שמאלה (תלחצו בסוף המסדרון על החץ) ותיכנסו לחדר הכביסה. 5. תפתחו את מכונת הכביסה, וקחו מהחלק התחתון שלה את הפתק (תזיזו את הסמן עד שתהפוך ליד). וקחו בין המייבש למכונת הכביסה את המכנסיים (ותלבשו אותם - ללחות עליהם ואז על USE). 6. צאו החוצה, וקחו את הפתק ליד המדרגות (ממש בתחתית המסך). 7. עכשיו שני הפתקים יגידו לכם איזה אורות להדליק בכל חדר. אחד מהפתקים אומר את הסדר של הצבעים (הסדר משתנה ממשחק למשחק) והשני אומר את הסדר שלהם, כש : 1 - המתג למעלה ליד המדרגות 2 - המתג של המיקרו 3 - המתג של המייבש (ליד החתול המעצבןןןןןן) 4 - המתג ליד המתטבח (בהול/מסדרון) לדוגמא : אם על הפתק יש לך RWYG ועל השני יש לך 1324 זה אומר ש - למעלה צריך אדום, במייבש צריך לבן, במיקרו צהוב, ובמסדרון ירוק... 8. במטבח תיגשו לקערת העוגיות - היא חצי פתוחה, תתקרבו וקחו את הכסף. 9. קחו מהארונות את המסקינטייפ ואת הספר. 10. צאו החוצה ותקנו מהמוכר את הצמיד. 11. תכנסו ללונה פארק. 12. תלכו לשחק בשני הדוכנים : החיצים - עליכם לכוון את הבלון ככה שהחץ יפגע בו ולא בכם, אם נפסלתם 3 פסילות - תיקנסו ב-200 נק'. עליכם לזכות בספר ובחלק של המנוע. (ייתכן שתצטרכו 2 משחקים כמובן) הרובים - עליכם לירות בדגים. עליכם לזכות במראה ובספר (שוב - לשחק פעמיים). 13. יש ספר בין הדוכן של החיצים לדוכן של הרובים - קחו אותו. 14. מאחורי האוהלים של המשחקים יש ילד בוכה, אל תעזרו לו
תלחצו על האוהל שמאחוריו ותדברו עם האיש בפנים. 15. שימו לב
אם חסר לכם כסף - אתם יכולים ללכת לאוהל הלבן מאחורה ולמכור פלזמה כדי לקבל כסף. באותה המידה אתם יכולים לקנות דם כדי לקבל חיים. 16. לכו לדוכן האוכל. עליכם לתפוס את האוכל ליד הסל ולגרור אותו לסל. אם אתם זקוקים לחיים - תאכלו אותו, אחרת תשאירו אותו בתוך החפצים. שם תקבלו את המברג. 17. לכו מאחורי האוהלים (איפה שהיה הילד) מימינו יש אופניים. 18. תפתחו את השער באמצעות לחיצה על הכפתורים 1 2 3. 19. תתקנו את האופניים באמצעות חלק המנוע שזכיתם בו והמסקינטייפ. 20. עכשיו עליכם לנסוע בין הסלעים ולקפוץ ברמפה. (לחיצה על הכפתור השמאלי בעכבר תיתן לכם תאוצה). אל תרפו מהתאוצה עד שתעברו את הרמפה ותנחתו בשלום. תזכו בפרס. 21. תשימו את המראה בין הלייזרים. 22. תחזרו הביתה. תשתמשו במברג כדי לתקן את הארון במטבח. וקחו מה שבפנים. זהו, עד פה... כאן כבר התייאשתי מהאורך הנורא של המשחק הזה... אולי מישהו אחר ימשיך מהמקום שבו הפסקתי

למעלה