משחק מסוכן

Dark Godess

New member
משחק מסוכן

משחק מסוכן. אתה לוקח עוד קלף. לא מבין שהזמן שלך חלף. מעלה את ההימור. למרות שכלום ,לך לא ברור. אתה לא מבין שזה משחק מסוכן. שאיבדת הכול כבר מזמן. מנסה להחזיר את מה שהיה. מנסה להחזיר את החוויה. זה הימור. לשחק בלב שבור. יש מנצחים ויש שוטים. אבל כולם את הסיכון לוקחים. שוטה, פשוט תנסה. תגיד לה את שאתה רוצה. זה לא משחק קלפים. תגיד את שאתה מרגיש בפנים. מנצח, הוא מי שמנסה. הוא מי שעושה. אתה משחק, משחק מסוכן תגיד לה לפני שנגמר לך הזמן. זה הימור. לשחק בלב שבור. יש מנצחים ויש שוטים. אבל כולם את הסיכון לוקחים. הלב שלך דופק בקצב. אני יודע שאתה מרגיש רק עצב. אבל זה יכול להשתנות. אם רק תשכח מהסכנות. תניח את הקלפים שלך על השולחן. תראה לה שאתה מוכן. תפסיק להמר. פשוט תגיד לה שאותה אתה אוהב. זה הימור. לשחק בלב שבור. יש מנצחים ויש שוטים. אבל כולם את הסיכון לוקחים. השיר הוא לא שלי. חבר שלי רשם אותו.

סם האהבה../images/Emo18.gif

אך מהי סכנה אם לא טעם החיים אדם שלא מסתכן אומלל גורלו אין לו מה להפסיד אך גם לא סיכוי להרוויח לב שבור מתאחה אהבות נשכחות אך הבעיה הגדולה ביותר היא למצוא אדם שיחדור לתוך הלב שיגרום לפעימות להלום ללא הרף למחשבות לזרום לשבור מחסומים וגבולות אין דבר יפה וכואב יותר מאהבה אנחנו מתמכרים להנאה ולכאב האינסופי מתמכרים לזכות להרגיש ולהיות היחידים במשחק הזה אין מנצחים אין הימורים רק התמכרות לסם- סם האהבה

בגלל אותו לילה

חשבתי שאת הלילה אני מכיר כאוח מעולם לא נסבתי לאחור לברוח חשבתי שהלילה ריע לי חבריי היו חץ הצפון שלעיתים הבהב כשנטשני מצפון הירח העיר לי את הלילה ונראה לי כאור יום הלכתי כאילו הלילה נוצר בשבילי טרוף טורף בטפריי להשביע רעבוני אך לילה מלילות כשנקרעו ארובות מיללות חלפת למול עיניי ולא יכולתי בטפריי רעדתי כעלה נידף ברוח עד לאז הייתי כאוח התמכרתי ורק ממבטך חלפת מעל פניי ושובך ריח גופך השכחת אותי מהחיים נשתכחו סיפרי כיבושים מכור ונתון לגחמותייך ספור ברשימת כיבושייך ניצחת במלחמה אבודה מי יוכל לעמוד למול פיה??

משאלה

לי נתונים שני מערכות שמיים הלא הם הלבנה והכוכבים ואם תראה כוכב נופל יהיה לך זה הסימן לבקש משאלה וזכור כי מחוייבת אני רק לשלוש משאלות אם כן מה תבקש? את גופי? את נפשי? את ליבי? את מגע שפתיי?

karmy66

New member
אכן רק משאלה

אשתמש רק במשאלה אחת אבוא אל סיפך אישה אקח את ליבך לי למשמרת אצפינו בחדר ליבי החמישי נשמתך כבר שלי וגופך יהיה לי כי תבואי בעקבות ליבך ואז אזכה גם לשמוע קולך צחוקך אביונותך ואפילו חלילה ביכייך ראית?? איך זכיתי ורק במשאלה אחת?? אשמור עוד שתיים לערוב גם בערבו של מעגל החיים ארצה לזכות לאהוב

ביקשת לך אתגר

תוכל לזכות בליבי אך דע לך כי חסום ועטוף הוא בחומות קרח אין ספק שביקשת לך אתגר הגם אם ליבי בידך מוחי שולט ברגשותיי ועדיין לא הגיע האחד שהפך את הקערה של פיה ומה גורם לך לחשוב שאתה הוא האחד?

למעלה