משחק מכור

blue eyes21

New member
תביאי

איזה נעליים שבא לך,ולגבי הצעדה-אחלא ,אם זה הקיק שלך.

guly4911

New member
../images/Emo24.gif

צודקת ועם עובדות אסור להתווכח... אולי באמת חיכיתי שיבוא הנסיך הגואל ויגאל אותי מהבדידות במקום לגאול את עצמי. אולי פונקציית הגיל היתה אמורה ליושם בהבנה שאף אחד לא יוכל לעשות בשבילי את העבודה... המיאוס בללכת לישון לבד, לקום לבד, לבשל לבד, לאכול לבד (והרשימה ארוכה...) מביא אותנו למקום של כמיהה אדירה והיא כנראה מעוותת את המציאות וככה יוצא שכל שימפנזה נראה לנו כעל בעל פוטנציאל אדיר להיות האבא של הילדים שלנו... אז קבל עם ועדה בזאת אני מצהירה - אני לוקחת פסק זמן. מגברים, מחיפוש והכי חשוב - מלהרגיש לבד... לבד הוא פונקציה של איך אנחנו מפרשים את המצב ובכדי שתוכלו להזכיר לי את זה בפעם הבאה שאני אופיע לכם פה מלאת רחמים עצמיים - לפעמים הייתי עם אנשים שגרמו לי להרגיש יותר לבד ממה שהייתי לפני שהכרתי אותם!

blue eyes21

New member
זה בדיוק

פסק זמן זה מצויין(וגם טעים לגמרי(כבר אכלתי שניים על הבוקר)ועל תדאגי ,אנחנו כאן,כדי להזכיר לך (כל שימפנזה בא יומה).

guly4911

New member
הלווווווו

הוא שלח sms!!!!!!!!!! למה מחקתי אותו מהמסנג'ר... מינזר אמרתי???????? מינזר בטהיטי!!!!!!! שיקום הגבר וינסה להסביר לי מה עובר להם בראש!!!

magenta73

New member
חחחחחחחחחחחחחחחחח

כל הסרטים שלך ובסוף זה???? חחחחחחחחחחחחחחחחחחחח ואפחד לא יקום. כדיברי ביבי.... הם מ-פ-ח-די-ם... שיהיה בהצלחה. ותעדכני!

guly4911

New member
חחחחחחחח

עכשיו אני אראה לו מה זה!!!!! שיפרפר עד עמקי נשמתו... העיקר שהאגו שלי התרומם קצת מהרצפה, הוא כבר ממש לר רלוונטי! אם הייתי יודעת שזה מה שיפתור לי את הבלבלה כבר מזמן הייתי שולחת לעצמי sms!!!!!! ולסיכום - לצערי הרב אני מגלה שאני שרוטה לא פחות ממנו

blue eyes21

New member
ההלו

אזעקת אגו,עכשיו הוא דוקא כן רלוונטי,רק שהוא לא צריך לדעת את זה לפני שאת מוציאה לו קצת את המיץ.

guly4911

New member
אזעקת שוא...

הוא בסה"כ רצה לבדוק למה מחקתי... זה לא שהוא החליט, הוא עדיין מבולבל אבל בסה"כ זה מרגיש לו נכון... תינוק גרוש ומגודל!!!!! וכמו שאני מכירה אותו הוא כבר עסוק בצייד הבא ורק הפריע לו שהוא קיבל מחיקה על הפדחת. ולגבי אגו - הלוואי... אולי הייתי מצליחה להתאפק קצת יותר משעתיים בשביל לספק את יצר הסקרנות שלי!

blue eyes21

New member
תראי

זו ממש לא אלעקת שוא,יש פתח את יכולה להיכנס בו ואת יכולה"להעביר את זה הלאה".השאלה היא אם את מסוגלת ורוצה לשחק משחק קטן ,או לא

magenta73

New member
גולי גולי גולי

הכל טוב. תרגעי. כן, הם תינוקות מגודלים. גם אבא שלי, שיחיה, על כל 56 שנות חייו, עדיין, תינוק מגודל... אז? זה אומר שהוא לא היה במערכת יחסים? זה אומר שהוא לא אהב ועדיין, למרות שהם נפרדו, אוהב את אמא שלי, בצורה הכי בוגרת שיש, שזו קבלה של האדם במלואו... (ותאמיני לי עם אמא שלי זה לא קל). זה אומר שהוא לא האבא הכי טוב שבעולם? אז קשה להם לתקשר במילים שאנחנו נבין, אז הם עובדים יותר על עובדות - מחיקת מסנג'ר - מאשר על מצבים שאנחנו מתקשרות - רמזים קטנים... נשים מנוגה וגברים ממאדים... מה תעשי? תזכרי מה כתבתי לך בהתחלה. בלי אולטימטומים. אל תלחיצי. תזרמי עם מה שקורה. אין דבר כזה בסך הכל רצה לבדוק למה מחקת. יש שם דברים שקורים... סבלנות וסובלנות מותק, זה שם המשחק...

guly4911

New member
ציטוט

גבר שיגרום לך לבכות- לא שווה אותך וגבר ששווה אותך- לא יגרום לך לבכות!!!!!!! ותחשבו על זה...

joshh

New member
לדעתי......

לכי עם האמת שלך ... בסוף יפול לך האיביר "שיודע לפנק ולא מפחד לתת מעצמו ולא מתייחס למומנט הזמן של ההיכרות". אל תתפשרי על פחות, את תתעכזבי. אולי את צריכה לחקות עוד שנה. אבל בסוף זה ייה שווה הכל. JOSHUA

למעלה