משחק מכור

guly4911

New member
משחק מכור

27 שנה אני שומעת על ספר החוקים של "איך למשוך גבר". 27 שנה אני מסרבת לפעול לפיו. השבוע נשברתי. הבנתי שאין הגיון ואין טעם בלחפש אחריו, וכל שנותר לי לעשות זה להתחיל לפעול באדיקות גמורה לפי החוקים. לא ברור לי למה גבר שמתחיל אקט מיני בפגישה הראשונה ישנה את סטטוס המחשבה לגבי אם באמת אשכב איתו, הרי גם הוא רצה! למה אני אמורה ללכת נגד רצונותי ורצונותיו רק בכדי שדקה אח"כ לא אצטרך לשמוע שקשה לו לראות את היחסים ביננו הולכים לכיוון זוגיות... לא ברור לי למה הכל מעוות וככל שתשחקי את משחק הרעה וקשה להשגה ככה ירצו אותך יותר, ולעומת זאת אם תרשי לעצמך להיות את עצמך, ותתני, ותשקיעי, ותקני, ותלטפי ותאהבי - את כבר לא אתגר! הלואי והיה נופל עלי גבר שיודע לפנק ולא מפחד לתת מעצמו ולא מתייחס למומנט הזמן של ההיכרות. מתברר שהכל הפוך. עולם הפוך. אז מה? להיות ביצ'ית? זה מה שיחזיר אותו????

ביצ'ית.....אבל במידה הנכונה.......

צריך איזון......לא לרדוף ולא לברוח...... קצת מזה וקצת מזה...... את צריכה להיות גמישה......לשלוט בזה בחוכמה...... קצת לתת וקצת לקחת..... אבל לא להיות מנייאקית אחרת הוא יברח לגמריי..... להיות סקסית ונחמדה ולא להתלונן..... בטוחה שאת מכירה את החוקים..... בהצלחה! ואם זה לא יחזיר אותו.....זה יביא מישהו אחר!

guly4911

New member
תודה אבל...

אני רוצה אותו!!!! יש בו איכויות שלא יצא לי לפגוש בהרבה גברים וממש אבל ממש - לא בא לי לוותר...

guly4911

New member
המשך הסיפר...

אולי תצליחי לכוון אותי לאסטרטגיה הנכונה כי לי ממש לא ברור מה לעשות עכשיו... אחרי כמה ימים מוטרפים והזויים שהוא היה פה, יום אחד הוא קם בבוקר ואומר לי : נורא טוב לי איתך, אני מרגיש שאני יכול להיות אני בלי משחקים איתך - אבל אני מרגיש שזה הולך לכיוון חברי ולא לכיוון של זוגיות... בעדינות הבהרתי לו שלא בבית ספרינו והוא הלך. אמר שיתקשר בערב. אז התקשרתי אליו ואמרתי לו שאלא אם הוא מרגיש שהוא לא יכול לנשום עוד דקה אחת בלעדי - שלא יתקשר... והוא היה ממושמע ובאמת לא התקשר. אתמול דיברנו (דיי ביוזמתי) והוא אמר שהוא נורא מבולבל והוא בעצמו לא מצליח להבין מה קרה. בקיצור - זה נגמר בזה שאמרתי לו שאני לא אמחוק אותו מהמסנג'ר אבל שגם אני לא אפנה אליו... והוא אמר שבואי ניתן לזמן לעשות את שלו ולעניינים להירגע. זהו. עכשיו על איזה אסטרטגיה את מדברת?

טוב.....אז ככה!

המלחמה הספציפית הזאת .....אבודה!!!!! אין לי שום אסטרטגיה לתת לך בשביל המשפט שהוא אמר לך... "זה הולך לכיוון חברי ולא לכיוון של זוגיות".... את אולי לא רוצה לוותר, אך נראה לי שזה כבר מחוץ לשליטתך...... ליתר ביטחון...תעמדי בדיבורך (אפילו אם זה יהיה קשה) ואל תיצרי איתו שום קשר.... בכלל! ועכשיו שאלה....את באמת רוצה קרציה כזה שלא יוכל לנשום בלעדייך
למה זה טוב?

שמתי לב למשהו אחר....

מרוב שהיא רצתה אותו- היתה מוכנה כבר מההתחלה לעשות הרבה מאד בשבילו. טעות. בתור גבר אני אומר לך - תראי פחות התלהבות , תקבלי יותר. בדוק

זאת בדיוק האסטרטגיה.....

שעליה דיברתי כבר..... קצת מזה וקצת מזה..... זה כמו שהולכים לשוק ואתה רואה משהו שאתה רוצה...... אם תראה למוכר התלהבות יתרה אז הוא יעלה את המחיר ואין סיכוי לפשרה.... ואם תמתן את ההתלהבות ותגיד "לא, זה לא נראה לי,יקר מידי וכ"ו......אז הוא ירדוף אחרייך ויוריד במחיר עד שכבר לא תוכל לסרב לו..... ככה בני האדם בנויים בכל דבר.... הכל עניין של התמקחות ועסקים וחבל שזה ככה..... אבל אין מה לעשות! בוקר טוב לכולם!

magenta73

New member
יקירתי

אסטרטגיות? לא מכירה... לא יודעת... לא טובה בשח-מט... ממה שנשמע, הבחור לא סגור על עצמו. לא משנה איזה משחק תשחקי איתו. לכיוון החברי זה לא ילך ולא הולך, כי ממה שהבנתי בין המילים, בין הסדינים הייתם, אז שלא יזיין את השכל. אבל למה לא יכול לנשום דקה בלעדייך? למה? למה פשוט לא מתגעגע? למה קיצוני? למה אולטימטומים? אולי אני לא יודעת לשחק משחקים, מה שאני כן יודעת זה שאולטימטומים לא עובדים, להפך, הם מרחיקים ומלחיצים.

blue eyes21

New member
guly

לא ברור לי למה לרצות לתת ,להשקיע,לקנות ללטף ולתת הכל אחרי פגישה ראשונה,עם או בלי סקס.הרגע הכרת אותו, עם כל הרצון ,בואי נהיה כנות ,את בקושי מכירה אותו ,את עוד לא ממש יודעת מה לתת,במה צריך להשקיע,מה לקנות ואיפה ללטף,קצת סבלנות לא הרגה אף אחד.

ghatto

New member
רק בשביל העניין - מעניין לשמוע

איזה איכויות יש בו ? אני באמת מתכוון לזה - אולי תספרי לנו קצת עליו.

guly4911

New member
טעות, טעיתי, טועיםםם

האמת שזה כבר ממש לא עקרוני כי כנראה נתתי לו יותר מדי קרדיט ואין בו את מה שחשבתי שי בו... ואולי זה הכי עצוב - שלמרות הגיל ולמרות הניסיון - אני עדיין מצליחה לטעות בהבחנות שלי!

magenta73

New member
ניסוי וטעיה...

טועים כל הזמן, כל מה שהנסיון נותן לך זה את הכלים לצאת מהטעות כמה שיותר מהר, ובזמן! לומדים מהכל... לומדים כל יום מחדש... זה כל הכיף! אל תכעסי על עצמך. תשמחי שזה נגמר מהר, ושלא בזבזת עליו יותר מידי אנרגיה ויותר מידי זמן. ותהיה מוכנה לגבר הבא שיבוא...

blue eyes21

New member
טוב

שהצלחת לעשות סוויץ מהיר כזה ולשים את הבחור בפרופורציות. ככה לא תשקיעי אנרגיות מיותרות במישהו שלא ממש שווה את זה(פשוט כי אין לו משמעות אמיתית בחייך,לא בגלל שהוא רע או טוב). כולם רוצים קירבה וזו הסיבה שנתת משקל יתר למה שהיה.לפתח ציפיות שווא זה תמיד עצוב וכואב ,את לא ממש טעית בהבחנה ,מפני שלא היתה פה הבחנה ממשית,בס"הכ היית במצב של היי אחרי הזמן שביליתם יחד. וכשרמת הדופאמין בראש חוגגת ,אנחנו נוטים להוציא דברים מפרופורציות,זה לא אנחנו זאת הכימיה
(והנה את כבר חזרת לעצמך). חוץ מזה ,לא חושבת שיש גיל ורמת ניסיון שמאפשרים לנו להיות חסינים לגמרי מטעויות בשיקול דעת כשזה נוגע ליחסים,הרי כל מה שקשור בזה רחוק מלהיות סימטרי ורציונלי. שיהיה לך רק טוב ובהצלחה בחוויה הבאה

guly4911

New member
מינזר!!!

תאמינו לי - מפה אני רק למינזר... התישו אותי כל ההאכזבות והכאבים. הרי כבר בבריאת העולם נאמר שהיינו נשמה אחת שהתפצלה לשניים ושלא נדע שקט עד שלא נתאחד עם החצי האבוד, אז למה ריבונו של עולם לא מרגיש לי שהגברים מרגישים בחוסר, למה "מקל הטימטום" עושה אותם לסוג תמוהה של ציידים ולמה לכל הרוחות - הם בניגוד אלינו מתמלאים מזה??????

magenta73

New member
את מוזמנת לבוא איתי למינזר

כל יום... (זה קצת הפאב השכונתי שלי...) אם את באמת מאמינה בבריאת העולם, ובפיצול לשניים, סבבה. אם את באמת מאמינה שברגע שתמצאי את "החלק השני" כל ימייך וחייך יהיו על מי מנוחות, סבבה, זה לא נכון. הדשא של השכן תמיד נראה ירוק יותר. מערכות יחסים זה לא דבר קל, בטח לא שקט. זאת התמודדות יום יומית בין הרצונות והרגשות שלך, לבין הרצונות והרגשות של האחר. ההבדל בין גברים לנשים, אם מסתכלים על זה בצורה אנתרופולגית, נובע מהיותם "ציידים" ומהיותנו "בוררות" או "מלקטות". הסתברותית, כדי לשרוד, גבר צריך לשגל כמה שיותר בנות, ובחורה, שיכולה להיכנס להריון מכל פרחח, תבחר את הגבר הכי מוצלח, שחום, שרירי, חסון, מהיר, חכם וכן הלאה, שיש לו גנים טובים להישרדות התינוק. אבל די עם אנתרופולוגיה... להתמלא מזה הם לא. תאמיני לי. גם הם מחפשים אהבה, שקט, מילה טובה, חיבוק... גם הם מפחדים להפגע... גם הם מפחדים להפתח... וגם הם, עם הזמן, לומדים להתעלם מ"מקל הטמטום"... זה שלא היה לך מזל פעם אחת,ואפילו יותר מפעם אחת, לא אומר כלום על כל הגברים בעולם ולא אומר כלום על גברים שתפגשי בעתיד!

guly4911

New member
מתוקה אמיתית את!!!!

הצלחת להעלות לי חיוך ותודה רבה רבה לך על זה... אני בעד להקים תנועת מרד, וכמו שעושים היום חרם על חברות הסלולר לפתוח בצעידה המונית לעבר חיי ההתנזרות! נראה את כל הציידים האלה אח"כ...

magenta73

New member
לצעוד לעבר ההתנזרות?

למה מי מת... לא צועדת ולא נעליים. אני פאדלאה. קחי פסק זמן לעצמך. קבלי את כל האהבה שבעולם... תמלאי מצברים... ותצעדי בשביל של חייך עם חיוך ומנגינה בלב! הכיטוב...

למעלה