תודה על ההערות
ועל ההבהרות. אני ממעט להשתמש במסרים מאחורי הקלעים. כפי שהבנת בעצמך (ואני מעריך שזה גם ניכר על גבי הפורום), אני משקיע לא מעט עבודה בניהול הפורום (למעשה, גם מאחורי הקלעים, אם כי לצד הזה הגולשים פחות מודעים). אם אתחיל להתמסר, במסרים, עם גולשים שלא בדיוק נוהגים על פי האטיקט של הפורום, שנבנה והתגבש במהלך השנתיים פלוס האחרונות, לא יישאר לי זמן לנהל את הפורום ו/או גם לעסוק בעבודותיי ובענייניי האישיים. לכן אני משתדל להעיר על גבי הפורום, כך שגם אחרים יכולים ללמוד על המגמות הרווחות כאן, וכמובן - גם חברי הפורום יכולים להעיר. שמתי לב, בסיפוק, שכולנו עושים זאת בצורה יפה ועדינה, וגם כשמעירים - ההערה ברוב המקרים נשמעת מתונה ולא מתלהמת. נ"ב: חברי הפורום הקבועים מכירים את כתובתי בג'ימייל, ויכולים ומוזמנים לשלוח לי מסרים מאחורי הקלעים לכתובת זו. אני תמיד מגיב מיידית, ובשמחה. מי שצריך גם להשתמש בכתובת מסוימת שלי למסרים בתפוז מוזמן לעשות זאת לניק השני שלי, שמשמש אותי לתכתובות בנושא ניהול הפורומים השונים שלי: תרגום ועריכה (הניק "Eldad S" מכיל כמעט 3000 מסרים ואינו נוח לי לקבלה ולמשלוח של מסרים, מסיבות שהן מעבר לגודש המסרים שנאספו שם).