משחק - מה עדיף, זה או זה?

• פותח הנושא sh53
  • פורסם בתאריך

sh53

New member
משחק - מה עדיף, זה או זה?

נעלי ספורט או נעליים אלגנטיות? בגדים זרוקים או אלגנטיים? מים או שתיה ממותקת? שיעורי התעמלות או חוג ספורט? ICQ או מסנג'ר? שיחה בטלפון או בפלאפון? ים או בריכה? לעשות פתקאות לתזכורת או SMS תזכורת בפלאפון? לרשום טלפון שקיבלתם על היד כדי שתזכרו או להכניס ישר לפלאפון? בלוג או יומן רגיל? מסיבת פיג'מות או מסיבה במועדון? איפור או מראה טבעי? (לבנים - איך הייתם מעדיפים את הצד השני?) מה יותר סקסי בחור עם חולצה צמודה או ללא חולצה בכלל?

sweetdreams

New member
מה עדיף...

נעלי ספורט או נעליים אלגנטיות? תלוי באיזה יום ועם איזה בגד. בגדים זרוקים או אלגנטיים? אלגנטיים. אבל לא מחוייט מדי, יותר ספורט אלגנט.. מים או שתיה ממותקת? מים. הכי בריא וגם הטיפול פנים הכי טוב שיש. שיעורי התעמלות או חוג ספורט? מה ההבדל?? ICQ או מסנג'ר? מסנג'ר. שיחה בטלפון או בפלאפון? על שתיהן הייתי מוותרת ברצון. למען האמת לרוב הטלפון שלי בבית בכלל מנותק והפלאפון אמנם דולק, אבל אני לא ממש עונה לשיחות.. יותר מאוחר אני חוזרת. ים או בריכה? אם כדי לשחות אז בריכה, אבל בכלליות - אין כמו ים!! לעשות פתקאות לתזכורת או SMS תזכורת בפלאפון? בפלאפון. הפתקאות האילו אני לא אזכור להסתכל עליהן, אז לא עשיתי בזה כלום.. זה גם מה שקרה תמיד כשהיה לי יומן, עד שהשכלתי להבין שזה סתם מיותר בשבילי.. לרשום טלפון שקיבלתם על היד כדי שתזכרו או להכניס ישר לפלאפון? ישר לפלאפון, אחרת אני אאבד, אשכח איפה הנחתי את זה, או סתם אשכח מזה לגמרי.. בלוג או יומן רגיל? יומן ממוחשב.. מסיבת פיג'מות או מסיבה במועדון? ת'אמת שאני לא ממש בקטע של מסיבות, או בכלל אירועים המוניים מדיי.. באווירה המתאימה גם פיג'מות וגם מועדון יכול להתאים לי, אבל באופן כללי.. לא, אני לא ממש עושה את הדברים האילו.. איפור או מראה טבעי? (לבנים - איך הייתם מעדיפים את הצד השני?) טבעי, ברור. מדי פעם אני מתפרעת והולכת על איזה ליפסטיק (סגול נוטה לבורדו, יפה דווקא). לפעמים אני בכלל מרחיקה לכת וגם שמה פס שחור בעיניים ומסקרה שחורה. אבל אז אני כבר לגמרי מרגישה שאני מאופרת בכבידות.. מה יותר סקסי בחור עם חולצה צמודה או ללא חולצה בכלל? תלוי איזה בחור.. ותלוי גם מה מצב החזה שלו.. מגולח, לא מגולח.. אבל האמת שבאופן כללי אנשים לבושים בטעם הרבה יותר עושים לי את זה מאנשים עירומים.. כי זה לא סקס, זה סקס אפיל.. וזה הרבה יותר סקסי אם תשאלו אותי...

sh53

New member
חלק מהשאלות לתלמידים בי"ס

אז אולי בגלל זה לא התחברת לזה כל כך (כמו השאלה שיעורי התעמלות או חוג ספורט?). למדתי עם הזמן לעשות לי פתקאות וגם להתייחס אליהן, אמנם כמוך - לא תמיד זוכרת להסתכל עליהן או שזוכרת ולא כל כך בא לי לעשות את מה שכתוב בהן ואז שוכחת שוב פעם.

אניי

נעלי ספורט או נעליים אלגנטיות? תלוי.. בגדים זרוקים או אלגנטיים? זרוקים הכי כיף מים או שתיה ממותקת? מים שיעורי התעמלות או חוג ספורט? חוג זה מבחירה ICQ או מסנג'ר? מסנג'ר שיחה בטלפון או בפלאפון? טלפון (אפשר שיחות יותר ארוכות בד"כ) ים או בריכה? נמנמ... בריכה לעשות פתקאות לתזכורת או SMS תזכורת בפלאפון? תזכורת בפלאפון לרשום טלפון שקיבלתם על היד כדי שתזכרו או להכניס ישר לפלאפון? פלאפון (על היד יכול להמחק) בלוג או יומן רגיל? תאמת אני מעדיפה יומן רגיל למרות שמזמן לא כתבתי בו (ואני יותר כותבת בבלוג, אבל מצנזרת) מסיבת פיג'מות או מסיבה במועדון? מסיבת פיג'מות P: איפור או מראה טבעי? (לבנים - איך הייתם מעדיפים את הצד השני?) טבעי בד"כ יותר יפה מטונות של איפור (למרות שגם איפור עדין זה נחמד לפעמים) מה יותר סקסי בחור עם חולצה צמודה או ללא חולצה בכלל? בלי P:

מה עדיף../images/Emo9.gif

נעלי ספורט בגדים זרוקים מים או שתיה מתוקה? מים, אבל אני אוהבת ספרייט. שיעור ספורט. אייסיקיו ומסינג'ר, אבל האמת שעדיף מסינג'ר. שיחה בטלפון, כי זה בלי קרינה.... ובפלאפון אחרי 5 דק' מתחממת האוזן. ים. לרשום ביומן עדיף, לתזכורת. לשמור מס' טלפון בזכרון של הפל'. בלוג או יומן רגיל? אממממ תלוי מה אני אכתוב בבלוג..... מסיבת פיג'מות. איפור או מראה טבעי? בעיקרון מראה טבעי, אבל ברור שלאירועים שונים איפור.

sh53

New member
איזה פלאפון יש לך?

מוטורולה/סמסונג/נוקיה? היה לי עד לא ממזמן סמסונג והוא באמת עושה מהאוזן מנגל.

אני אני אני

נעליים אלגנטיות אלגנטיים - ח'ברה אני בימים אלה מקימה עסק שתיה ממותקת שיעורי התעמלות או חוג ספורט- לא ולא אי סי - אפשר לשמור היסטוריה בפלאפון ים - למרות שראיתי יפים יותר בחו"ל למשל מקסיק SMS תזכורת בפלאפון להכניס ישר לפלאפון בלוג או יומן רגיל? לא ולא :) מסיבת פיג'מות או מסיבה במועדון? לא ולא - מסיבה בגינה של הבית שלי :) מראה טבעי ללא חולצה בכלל - הגעתי לגיל :)

RossandRachel

New member
עונה גם כן!

נעלי ספורט או נעליים אלגנטיות? ספורט בגדים זרוקים או אלגנטיים?אלגנטיים (אבל רק ביציאות) מים או שתיה ממותקת? מים! שיעורי התעמלות או חוג ספורט? חוג ספורט ICQ או מסנג'ר? מסנג'ר. אייסיקיו זה השטן. שיחה בטלפון או בפלאפון? טלפון- ללא קרינה ים או בריכה? ים..אבל לא בפנים לעשות פתקאות לתזכורת או SMS תזכורת בפלאפון?פתקאות לרשום טלפון שקיבלתם על היד כדי שתזכרו או להכניס ישר לפלאפון? על היד בלוג או יומן רגיל? לא משנה מסיבת פיג'מות או מסיבה במועדון?פיג'מות יכול להיות די משעשע. איפור או מראה טבעי? (לבנים - איך הייתם מעדיפים את הצד השני?) מראה טבעי מה יותר סקסי בחור עם חולצה צמודה או ללא חולצה בכלל?לא יודעת. אותה מידה?

למעלה