אני ביקשתי ידיים אבל נסלח לך כי בכל זאת השקעת     ותודה  
ד דניאל35אי New member 21/9/15 #51 אני ביקשתי ידיים אבל נסלח לך כי בכל זאת השקעת     ותודה  
ס סתם90210 New member 21/9/15 #54 לצערי לאייפון אין כפתורים... ולכן אי אפשר ללחוץ עם השיניים ולצלם את השתי ידיים... וכשניסיתי עם הלשון.... הוא סתם נהיה חלק ונפל אבל אם מישהי או מישהו יבקשו את יד שמאל (או משהו אחר... אני זורם אם מותר לתרום פעמיים) תוכלי לראות "ידיים"
לצערי לאייפון אין כפתורים... ולכן אי אפשר ללחוץ עם השיניים ולצלם את השתי ידיים... וכשניסיתי עם הלשון.... הוא סתם נהיה חלק ונפל אבל אם מישהי או מישהו יבקשו את יד שמאל (או משהו אחר... אני זורם אם מותר לתרום פעמיים) תוכלי לראות "ידיים"
ד דניאל35אי New member 21/9/15 #56 תירוצים !!! אתם לא יצירתיים מבטיחה לך שיש אפשרות כזו אם רק תחשוב קצת ...     קח את הזמן  
תירוצים !!! אתם לא יצירתיים מבטיחה לך שיש אפשרות כזו אם רק תחשוב קצת ...     קח את הזמן  
D DogsPCI New member 21/9/15 #59 זה מה שאני מנסה להסביר לה גם... אבל זאת - עקשן, אין עם מי   לדבר!!
ח חמה אחרי חצות New member 21/9/15 #58 בטח שאפשר לצלם את כפות הידיים פשוט תשמשו במצלמה ולא בטלפון   ואני רוצה אמממ את הרווח בין הגבר למכנס כזה מהמותן ומטה....  
בטח שאפשר לצלם את כפות הידיים פשוט תשמשו במצלמה ולא בטלפון   ואני רוצה אמממ את הרווח בין הגבר למכנס כזה מהמותן ומטה....  
M mr lonley2 New member 21/9/15 #67 מממממ אם רק היה אפשר לתאר מה זה גרם לי מזל שאני קופץ מידי פעם לפורום הזה
ד דניאל35אי New member 21/9/15 #81 (גם ככה זה רגע שכנראה לא יחזור וכל מי שיראה יופתע שזה בכלל קיים)     אבל אל תגלה לאף אחד (למרות שתפסתי אותך צועק לגבי זה באיזשהו מקום)      
(גם ככה זה רגע שכנראה לא יחזור וכל מי שיראה יופתע שזה בכלל קיים)     אבל אל תגלה לאף אחד (למרות שתפסתי אותך צועק לגבי זה באיזשהו מקום)