גם גברברי הפורום יכולים
ק קרוקודיל מעופף New member 16/9/15 #23 אם זה רמז אישי אלי... אני מעדיף לא לשים תמונות גלויות לעיני כל.   הייתי שולח לך בפרטי, אבל אמרת לפני איזה עמוד או שניים שאת לא רוצה הודעות פרטיות...
אם זה רמז אישי אלי... אני מעדיף לא לשים תמונות גלויות לעיני כל.   הייתי שולח לך בפרטי, אבל אמרת לפני איזה עמוד או שניים שאת לא רוצה הודעות פרטיות...
T TheWhitestOfFangs New member 16/9/15 #25 יכולים בהחלט אני מבחירה לא מפרסם תמונות שלי, ברות זיהוי או לא. פשוט עניין של החלטה.
א אני באמת רק שאלה New member 16/9/15 #26 לא מחפשת חברה... לא מחפשת מחמאות בפרטי על הפופיק שלי... מחפשת כיף בפורום!!!
זאדק הערס הפולני Active member 16/9/15 #1 כייף מוכרים בפיצוציות ,קוראים לזה גם נייס גאי לפעמים כאן בפורום אין כייף! .. רק זיונים (של השכל בעיקר )
כייף מוכרים בפיצוציות ,קוראים לזה גם נייס גאי לפעמים כאן בפורום אין כייף! .. רק זיונים (של השכל בעיקר )
א אני באמת רק שאלה New member 21/9/15 #39 היא באה להציל אותנו נשמה טהורה ומתוקה עם גומותיים מדהימות באה להציל אותנו... איזה כיף שאני היחידה שיודעת למי הדבר המקסים הזה שייך .... לא רק זה... היא גם רוצה שהשרשור ימשיך ומבקשת עצם בריח של גבר או אישה (אם תתקשו בזה יש בקשה חלופית) ועכשיו... קדימה... אל תאכזבו את גברת גומותיים (למי שרוצה אנונימיות... אפשר לשלוח לי בפרטי פוסטים)
היא באה להציל אותנו נשמה טהורה ומתוקה עם גומותיים מדהימות באה להציל אותנו... איזה כיף שאני היחידה שיודעת למי הדבר המקסים הזה שייך .... לא רק זה... היא גם רוצה שהשרשור ימשיך ומבקשת עצם בריח של גבר או אישה (אם תתקשו בזה יש בקשה חלופית) ועכשיו... קדימה... אל תאכזבו את גברת גומותיים (למי שרוצה אנונימיות... אפשר לשלוח לי בפרטי פוסטים)
ש שולט בך בכבוד New member 21/9/15 #40 ננסה לעזור והבקשה שלי מבקש לראות את הצוואר והשיער או את החריץ בין השדיים לאמיצות אחד הדברים היפים
ד דניאל35אי New member 21/9/15 #42 לבקשתך ... מקווה שלזה התכוונת ... ואני רוצה לראות אמממממ כפות ידיים
D DogsPCI New member 21/9/15 #44 נפלה לי הסגריה בגללך! איזה כיף, ואני קיבלתי את מה שאני רציתי (צוואר/גרון) בלי להתאמץ...
D DogsPCI New member 21/9/15 #46 חחח... קצת שרפתי . מגיע לך המון... אבל אני מרגיש שאני פטור, כי האמת היא.... שבניגוד להרגלי צלמתי את "עצם-הבריח" ועמדתי לשלוח, אבל הקדימו אותי בכמה דקות... ככה שאני לפחות מרגיש שאת חובי לחברה - שלמתי מה גם, שאיך אני אצלם את כפות הידיים שלי? מי ילחץ על - "צלם"... ?
חחח... קצת שרפתי . מגיע לך המון... אבל אני מרגיש שאני פטור, כי האמת היא.... שבניגוד להרגלי צלמתי את "עצם-הבריח" ועמדתי לשלוח, אבל הקדימו אותי בכמה דקות... ככה שאני לפחות מרגיש שאת חובי לחברה - שלמתי מה גם, שאיך אני אצלם את כפות הידיים שלי? מי ילחץ על - "צלם"... ?
ד דניאל35אי New member 21/9/15 #52 אתה מתחמק יפה עכשיו מגיע לי את שתי התמונות ולא לא הקדימו אותך כי ביקשתי כפות ידיים ולא אחת