משחק יפה...

n u t

New member
משחק יפה...

המטרה היא לגלות איך מסיימים כל מסך, בלי שום רמז או הוראה... http://www.gamershood.com/game.php?id=1441 אני אמנם רק בשלב 4, אבל החלטתי לשתף גם אתכם במשחק

FuryUri

New member
עזרה ב 2?

לט הבנתי בדיוק מה הוא אומר. כשאני מבטל את האדום ושומע רק את הכחול אני שומע 3 multiplied 6 משהו משהו... כשאני שומע רק את האדום אני שומע twelve משהו משהו משהו plus 4 ... אני לא עושה משהו נכון? או שאני פשוט לא שומע טוב?

FuryUri

New member
הצלחתי :p אני מוגבל :p

לא ראיתי שאפשר ללחוץ על המנעול >< בהתחלה לחצתי עליו ולא שמתי לב בכלל אז הצלחתי קצת לעשות משהו :p

FuryUri

New member
גם נתקעתי בארבע.

שלוש היה ממש קל. אני שם את הצורות ככה שהם יתלכדו ולא יוצא לי שום מספר כשאני מסתכל בזכוכית...

FuryUri

New member
הצלחתי!!!!

כל החברים שלי אצלי עכשיו :p מחכים להתחיל איזה משהו... וכולם חושבים שאני מוזר :p אבל לא אכפת לי!!! הצלחתי!!!! אני מרגיש חכם :p סוף-סוף משחק חידות שאני מצליח... סוף סוף משחק מהסגנון שאני אוהב :p

פגעסוס

Well-known member
השלב עם העצים

ברגע שמבינים מה לעשות הוא דווקא די פשוט. רמז למטה: . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . רמז: יש עצים ומסור, ויש תחנות במרחקים שונים, מה לדעתכם צריך לעשות? (לרמז גדול יותר, רדו יותר למטה) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . רמז: לכל תחנה יש מלבן אפור כהה או שניים שיוצאים ממנה, למה הם יכולים לשמש, והאם הם בכיוון הנכון? (לפתרון מלא רדו למטה) . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . פתרון: ראשית יש לסובב את התחנות כך שהאזורים האפורים שעליהם יש להניח מאוחר יותר את העצים, יפנו אחד לשני בצורה שניתן יהיה להניח אצים מהתחנה העליונה ימנית לתחנה הסופית (זו עם החץ). לאחר מכן יש להשתמש בסמנים הכתומים כדי למדוד את המרחק בין התחנות, לאחר מכן יש למדוד איתם את אותו המרחק על העץ מהחלק התחתון למעלה ולנסר את העץ במקום הנכון. לאחר מכן יש למקם את העץ בין התחנות (כשל קצה של עץ נוגע במשטח אפור כהה). בחלק מהמקרים יש לסובב את העץ. בשביל לעשות את זה ממקמים אותו לרגע על תחנה אחת בלבוג וניגשים עם העכבר לאחד הקצוות, יופיעו חצים שיאפשרו לסובב את העץ. לאחר שתיצור דרך מלאה עם העצים מאתחנה הימנית עליונה לתחנה הסופית, ניתן יהיה לסיים את השלב.

demos

New member
סיימתי!!! שעה ו-18 דקות

חצי מזה על העצים המפגרים האלה

פגעסוס

Well-known member
סיימתי סוף סוף

שעה ו17 דק'... וחצי מהזמן בזבזתי על מספר 9.

n u t

New member
אתמול נתקעתי מלא זמן על 5...

היום עשיתי אותו דוך דקה:S לקח לי שנה להבין איך עושים ריבוע ריק
בכל מקרה נשאר 4 וגמרנו

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif אפשר עזרה בשתיים../images/Emo35.gif../images/Emo35.gif

כאילו מה אני אמור לעשות לרשום שם מספרים??? אני לא מבין מה הוא אומר!!!

m o g b a l 5

New member
../images/Emo221.gif בארבע מצאתי מספרים אבל

זה לא נותן לי... וגם למה כשאני על העיגול הירוק יש סימנים בצבע צהוב?? וגם בצבעים האחרים...

n u t

New member
בשלב הזה...

את רואה למטה 4 מספרים... מתחת לכל מספר אתה אמור לרשום מספר אחר... הבעיה היא שבהתחלה אתה שומע את כל מה שיש למכונה להגיד לגבי ארבעת המספרים... המטרה שלך היא ליצור מצב בו אתה רואה רק מספר אחד... איך לעשות את זה? נסה לשחק עם העיגולים בזמן שהמנעול פתוח, אחרי שהזזת אותם אפשר שוב לנעול אותו...

n u t

New member
לא נתקלתי בבאגים../images/Emo12.gif

את 4 עדיין לא הצלחתי
אבל ב-7 אתה צריך לשים את העיגולים במקום המתאים להם על המסך... כשתצליח, יהפוך צבע העיגול לכחול... נסה לחשוב איך לגלות מה בדיוק המקום המתאים לכל אחד מהם...

cohadon

New member
הצלחתי 4!!

תצמידי את הסימנים לאותו קו בכל אחד מן הצבעים וכשתעברי לצבע של הסימן, תראי מספר!

n u t

New member
בוודאי...

גרור כל עיגול עד למצב שבו שני הפסים מעליו ומתחתיו יהיו ריקים מאדום... ברגע שתניח אותם בדיוק איפה שצריך (כלומר איפה שאין יותר אדום), תלחץ עליהם כדי לצאת ממסך הגרירה ואז צבע העיגול יהפוך לכחול...

למעלה