משחק יפה...

n u t

New member
הופה סיימתי../images/Emo9.gif

לקח לי שעה ו26 דקות... שעההה ישבתי על 4 בלי לקלוט שצריך בסוף להחליף את הצבע...

אפשר עזרה ב-4?

מצאתי ספרות בכחול, ירוק וצהוב, אבל רק באדום (ששם צריך למצוא 2 ספרות אם הבנתי נכון) הצורה שיוצאת לי לא נראית כמו מספר!

n u t

New member
בעצם פתרת...

רק נסה באמ להבין למה זה דומה
המספר קצת עקום... בעיקר ספרת העשרות... תחשוב מה חייבת להיות ספרת האחדות, כי היא מאוד דומה לעצמה, ואז תבין גם מהי ספרת העשרות...

cohadon

New member
גם אני סיימתי..

וב-9 אתה צריך להתאים את הצבעים המתאימים שמכסים כל שלב קיבוע ריק. תעבור כל שלב ותראה איזה צבע מכסה את הריבוע שהוא עולה עליו ותצבע את הריבוע בצבע הזה (הצבעים נמצאים ליד השלבים- אתה צריך להזיז את זה..)

GalShultz

New member
תגידו, מה קורה בשלב שמונה?../images/Emo190.gif

יש מצב שהוא קצת דפוק? כי כל בולי נעץ מתאימים לי חוץ מהאחרון שמסרב להתאים. וכבר אין איקסים על התיבות האפורות אם אני שוגה. מוזר...

GalShultz

New member
הצלחתי ../images/Emo13.gif

אחרי 4 פעמים שהתחלתי מחדש כי השלב נתקע :\

n s 92

New member
צריך עזרה ב9

הצלחתי הכל, אבל אין לי שומושג מה לעשות כאן.

77עקרב

New member
בסך הכל

צריך לשים את הצבע המתאים בכל ריבוע תעבירו את השלבים בצד שמאל ושימו לב איזה צבע נמצא באיזה ריבוע בכל שלב. בכל ריבוע יהיה מקסימום צבע אחד תצטרכו לחזור על העסק כמה פעמים כי כל פעם שאתם צובעים קוביה הוא משפיע על קוביות אחרות.

SweetRevenge 13

New member
שלב 4??

הצלחתי את הכל.. חוץ מהאדום שאין לי מושגגג מה כתוב שםם.. בלאט איך מפענחים את זה?

ט ו ש י 1

New member
שאלה

בשלב עם הניסור עצים, שמתי את כל העצים שצריך חוץ מ-1. אני לא מצליחה לנסר את הגודל המתאים, למרות שלפי המדידה ולפי הדרך שבה עשיתי עם העצים הקודמים הצלחתי. יש איזשהו קץ'? משהו שאני מפספסת?

ט ו ש י 1

New member
טוב הצלחתי

אחרי שעה על השעון בשלב הזה, הצלחתי! עכשיו נשאר לי רק את 6... מישהו יכול לעזור בקשה?

cohadon

New member
ב-6

אתה צריך לבנות את הצורה שמצויירת לך באמצע צד ימין ע"י הזזת הקוביות. זה לא קשה במיוחד, תנסה כמה פעמים ואז תצליח.. לשלב הבא, רד למטה.. . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . . כשתסיים לבנות, תשתמש במקדחה, יש לך 4 מסמרים בלבד ואורך כל מסמר לא מגיע עד סוף הקוביות, כך שתצטרך לחשוב היכן למקם כל מסמר.. לשלב הבא . . . . . . . . . . . . . . . . . . . פשוט תלחץ על הדבר הזה למעלה והוא ישאב הכל.. מקווה שעזרתי!!

tttttttttt1

New member
וווווואאאאאוווו אני מרגיש ממש מפגר

אבלך-מה עושים בשלב ראשון? אני לא מצליח להבין

tttttttttt1

New member
טוב עזבתי את 1...בקשר ל-4 ..העברתי

את כול הסימנים לאותו קו אבל אני לא ממש רואה נמספרים..תגידו לי אם אני צודק- בצהוב זה נראה כמו 3? (זה ממש לא ברור אצלי,שיט!!) כחול נראה כמו 0? אדום נראה כמו 2 ירוד נראה כמו 8? ווואי זה לא הכי ברור אצלי...תגידו לי איפה אני טועה (ויש לי הרבה שאני טועה בכולם!!)

tttttttttt1

New member
אה טוב הבנתי את הבעיה שהייתה

לי אבל עדיין אני לא מצתליח..אחרי שסידרתי את כל הסימנים ביחד אני עובר לצבע שהסימנים צבועים בו..אני בו מספר (חוץ מבאדם ששם יש שני מספרים? נראה כמו 10 אולי?)

למעלה