משחק חדש...

Lee Cooper Girl

New member
משחק חדש...

טוב אז ככה אני ישים פה תמונות של ג'ניפר וכול אחד צריך לדרג את הלבוש שלה בתמונה האם הייתם לובשים את זה? מה הייתם משנים?

Lee Cooper Girl

New member
תמונה 1

דירוד השמלה: הייתם לובשים אותה? מה הייתם משנים? דירוג הנעליים: הייתם לובשים? מה הייתם משנים? דירוג השיער: הייתם עושים תסרוקת כזאת? מה הייתם משנים? דירוג כללי של התמונה

חדש123

New member
../images/Emo26.gifעונה

השמלה -לא הייתי לובש כי אני בן (
) וגם כי היר דוחה הייתי משנה הכול נעליים-לא הייתי לובש הייתי משנה הכול הנעל מגעילה רצח שילוב של בלט וסאדו
שיער-למה לעזאזל עשו לה פרמידה על השיער?! ממש זוועה
דירוג כללי אני חושב שדי הבנתם מה אני חושב על התמונה אבל מי שלא הבין ז-ו-ו-ע-ה

אגילרה

New member
עונה

דירוד השמלה: 5 הייתם לובשים אותה? לא מה הייתם משנים? לא יודעת לא אהבתי אותה בכלל דירוג הנעליים: 5 הייתם לובשים? לא מה הייתם משנים? לא יודעת מכוערות חח דירוג השיער: 6 הייתם עושים תסרוקת כזאת? לא מה הייתם משנים?הכלל דירוג כללי של התמונה 6

Lee Cooper Girl

New member
תמונה2

דירוג השמלה: הייתם לובשים? מה הייתם משנים? דירוג השיער: הייתם עושים תסרוקת כזאת? מה הייתם משנים? דירוג כללי לתמונה:

Lee Cooper Girl

New member
תמונה 3

בגד ים חלק עליון דירוג: הייתם לובשים? מה הייתם משנים? בגד ים חלק תחתון דירוג: הייתם לובשים? מה הייתם משנים? "מעיל פרווה" משזה לא יהיה דירוג: הייתם לובשים? מה הייתם משנים? דירוג כללי:

Lee Cooper Girl

New member
תמונה 4

גופייה דירוג: האם הייתם לובשים? מה הייתם משנים? ג'ינס דירוג: האם הייתם לובשים? מה הייתם משנים? תסרוקת דירוג: האם הייתם עשוים לכם כזאת? מה הייתם משנים? דירוג כללי

למעלה