משחק חדש

מקס6

New member
היי ילדונת

הבת שלי מנסה לדעת איפה ואיך מארגנים מסיבה ואיפה היא בכלל?!

מה זאת אומרת? המשך בפנים

הבלה הזאתי או איך שלא קוראים לה, לא מארגנת מסיבה.. רק הבחור הזה או האמא שלו או מי שזה לא יהיה. מה שחשוב זה למלא אחר ההוראות ולהיות במקומות שצריעך להיות בזמן.

tomb boy

New member
יו איזה עצבים../images/Emo41.gif

כמה אוכל וכמה שינה, עבודה, שחייה.. אפילו הלכתי לקניון להסתפר ולקנות שעון ל"חבר" ולבסוף אני מגיעה למסעדה ופוגשת את החבר המעפן כשכל השיער שלי מבולגן.. ואז הוא בורח... מה עשיתי לא טוב?

ברוש 13

New member
אם זה בשלב הראשון..

אז אין לך הרמוניה

תשובה:

כנראה שהבריאות/ ההרמוניה או מה שלא יהיה לא מספיק מלאים. בסוף כתוב לך כמה הם מלאים וכמה הם צריכים להיות.

shaya23

New member
סיימתי!!

סיימתי את המשחק.. אחרי שקולטים את העניין זה דיי קל...

Lady in red2

New member
הנה עוד משחק עם שידוכים

הפעם לא צריך לדאוג לאוכל, שינה וכד'. כל מה שצריך זה לדבר עם האנשים שם: http://www.the-n.com/games/hookup/# שימו לב שלא תוכלו לשמור את המשחק אם לא נרשמתם קודם כל לאתר
(עדיף לשמור, בפעם הראשונה ששיחקתי היו כמה באגים והייתי צריכה להתחיל מהתחלה). לפי מה שהבנתי יש 2 סופים למשחק - לסיים את המשחק בתור זוג עם דילן או בתור זוג עם מת'יו. אם מישהו מצליח בכל זאת לסיים עם ג'סטין הייתי רוצה לדעת איך
הוא עדיף על שניהם לדעתי...

ברוש 13

New member
בקשר לרישום

אני לא מצליחה לראות את כול הדף של הרישום הדף נגמר לי אחרי התאריך יומולדת ואני לא מצליחה לגלגל את הדף למטה בבקשה עזרה!

shaya23

New member
משחק חמוד אבל

אני לא מצליחה כלום... אני לא פוגשת אף אחד..

Lady in red2

New member
הנה מה שצריך לעשות בהתחלה ../images/Emo58.gif

קודם כל, אתם בוחרים איך הדמות שלכם תיראה ונותנים לה שם. רקע המשחק - אתם משחקים בחורה חדשה בעיר ומנסים להשתלב בחברה. בתחילת המשחק אתם מדברים עם שרה, היא שכנה שלכם. לכו איתה לסיבוב מהיר באיזור. היא תציג את שכונת המגורים ותציין שאם אתם רוצים לשרוף זמן אתם יכולים ללכת הבייתה ולהיות שם כמה שעות (הבית שלכם נמצא בצד שמאל למעלה, הבית החום). אח"כ אתם הולכים לתוך העיר. היא מציינת שאתם יכולים לדבר עם האנשים ששמם מופיע מעליהם. כשתרצו ללכת הבייתה לכו לשכונת המגורים שנמצאת בצד ימין, ובצד שמאל תמצאו איזור נוסף של העיר. היא תגיד שהיא שמעה צעקות מתוך החנות שאתם עומדים לידה (pretty vacant). כנסו לתוך החנות כדי לראות מה קורה שם. כשאתם נכנסים יש שם בחורה שעושה בעיות (אין לה קבלה והיא הרסה שם משהו). היא תערב אתכם ולא משנה מה תגידו לה, בסופו של דבר תהייה לכם שיחה אינטנסיבית. תצטרכו לבחור 10 משפטים טובים שיוסיפו לכם נקודות ויתרמו להצלחה שלכם בויכוח. הרעיון בשיחה הזאת הוא להשאר רגועים ולהבהיר לה את השטות שהיא עושה. אחרי השיחה הזאת שרה תציין שאם אתם צריכים אותה (בכל שלב של המשחק) היא תהייה ב-Beanery Coffee (הוא נמצא בצד התחתי של המסך מימין לפארק). כל פעם שתרצו לדעת איפה נמצא מקום מסויים, איפה נמצא מישהו מסויים או כל מני שאלות אחרות תוכלו לפנות אליה.

ברוש 13

New member
עזרה..

התחלתי לצאת עם דילן וזה נמשך וזה.. והגעתי לקטע שהוא מבצע מתיחה על מייגן והיא לא רוצה להביא לו את המספר של הדי.ג'י או משהו כזה, ואני משכנעת אותה, וקובעת פגישה לו ולדיילן ואז הוא מותח אותו וזה..ומה עכשיו? אני אפילו לא יכולה לדבר עם דיילן! מה עושים?

למעלה