משחק חדש

Fozzie

New member
../images/Emo80.gifכדי להקפיץ הודעה

יש כתוב בתוכן ההודעה 10 תווים (כולל רווח) או אייקון כלשהו..

sapir inbar

New member
ניסיתי ולא הולך לי...

שיחקתי במשחק ולא עברתי את השלב הראשון אפילו.. לא הצלחתי לחבר ביניהם.. ואומרים ביום שבת ללכת למסעדה ואין שם כלום אז מה אמורים לעשות?

Lady in red2

New member
את צריכה ללכת למסעדה בשעה 18:30

ביום שבת, ושימי לב שזאת לא המסעדה של המשפחה שלה, אלא של טרסה, אמא של הדייט שלה. באופן כללי, אם רוצים לבדוק זמנים ותאריכים למטרות מסוימות במשחק, אפשר לבדוק בפאלם פיילוט שיש בצד שמאל למטה של המסך.

Lady in red2

New member
בסוף הצלחתי את שלב 2, משחק מעולה! טיפים

כללים למשחק:
תאכלו ארוחת בוקר מיד כשאתם קמים.
כשמתקרבת שעת צהריים/ערב, תדאגו לאכול גם אם מוקדם מדי. ב-11:00 או 17:00 למשל, אחרת תאבדו נקודות על רעב.
לכו לישון כמה שיותר מוקדם - אל תישארו ערים אחרי 22:00.
הספורט שמוסיף הכי הרבה בריאות הוא שחייה.
תדאגו לדבר עם כולם. שיחות עם המשפחה מוסיפות למצב ה-Family שלכם.
שימו לב שיש פעולות שנראות מועילות ומוסיפות נקודות בתחומים מסויימים, אבל בתחומים אחרים מורידות, כמו צפייה בטלוויזיה ושתיית קפה. גם עבודה מורידה מהבריאות - דאגו להשלים אותה בחדר כושר. עכשיו למי שנתקע בשלב 2
אל תשכחו לקנות סקטים לקראת ההחלקה עם החבר.
תעבדו טוב על הבריאות, אבל אל תזניחו את שאר התחומים.
לכו לכנסייה להתפלל (beseech) - ייתנו לכם 1000$, גם בפעם השנייה שתעשו זאת.
קנו לדוד נוזיו, זה שאתם עובדים אצלו, מכונת קפה (100$) או דיסקים (80$). ככה הוא לא יטריד את השופט יותר והוא יהיה מרוצה.
הבחורה בקניון מבקשת שתביאו לה את הפסל (של דוד), מזגן ושואב אבק. אחרי שתקנו לה את השניים הראשונים, היא לא תבקש גם את השואב אבק אלא תגיד שהיא תסתפק בזה ותצלצל להמליץ עליכם לשופט.
אם השופט עדיין לא מרוצה מעבודתכם ביום חמישי או שישי (לפני יום חמישי אל תצפו להרבה), המשיכו לעבוד אצל הדוד שלכם עד שיהיה מרוצה.

sapir inbar

New member
הצלחתי את שלב 2!

אני בשלב 3 ולא הלצחתי...:p ואיי יש יותר מדי דברים לעשות :) חח אז מי שצריך עזרה שיגיד :)

אני תקועה בשלב 4!! עזרהה

קניתי בחנות משו ב-500 ומשו ב-1000 תרמתי 500, 100 לשני אנשים שמרתי על הבריאות והכל.. אממ ואמרו לי להיפגש עם מישהו באיזשהו מקום אבל אין את המקום הזה אז אני מחכה לו בבית שיאסוף אותי אבל אז הוא מתקשר להגיד למה לא באתי ואז נגמר המשחק... מה אני צריכה לעשות???

sapir inbar

New member
אממממממ

אמממ היית צריכה לחכות בבית ואז לעשות משו ואז רואים שהוא אוסף..אז תהייה בבית בזמן או משו כזה.. אגב..הדעתי לשלב 10 ואין לי כוח יותר..חחח

Lady in red2

New member
../images/Emo41.gif פתרון לשלב 3 ../images/Emo58.gif

כבר שכחתי מה עושים בשלב הזה (סיימתי את המשחק), אז אני מתרגמת לכאן walkthrough מהפורום הזה: אל תשכחו לקנות שמלת ערב ב-Cat-a-gogo. ודאו שאתם מבקרים את האמא ואת האחות כרמי בבית החולים לפחות פעם ביום (מעלה את ה-Family). הביקורים האלה מורידים ממצב הבריאות שלכם, לכן כדאי לחסוך כסף למכון הכושר ולהשלים אותו. אם מבקרים אותן באופן קבוע, גם התפילות בכנסייה יעלו את מצב הבריאות. יום שני - תחזרו הבייתה קצת אחרי 3 בצהריים. בערך בזמן הזה, פעולה כלשהי בבית תגרום לאבא לבקש שתורידו 21 שלטים שתלויים ברחבי העיר. מיקומי השלטים: כנסייה - 5 קניון - 5 חדר הכושר - 5 Cat-a-go-go - 2 המסעדה של תרסה - 4 אל תחזרו הבייתה לפני שכל השלטים ירדו. האבא ישבח אתכם ותרוויחו 5 נק' לבריאות ו-5 למשפחה. יום שלישי - לא משהו מיוחד, פשוט תרוויחו כסף ותשמרו על כל המצבים במצב טוב. יום רביעי - יום ההולדת של הדוד נוזיו. האמא תתקשר ותבקש מכם להביא לו דיסק של Aida (מהקניון). Here's how to get around the glitch so she doesn't scold you for not doing it... יום שבת - תהיו בבית בין 10:00 ל-14:00 לפגישה עם אליו.

Lady in red2

New member
פתרון לשלב 4 ../images/Emo58.gif

גם לקוח מהפורום הזה: כדי לתקן את גג הכנסייה: 1. דברו עם ארמי (החבר של האחות) כדי להשיג צוות עובדים. התקציב יכול להיות 250$ או 500$, עדיף ב-500$. 2. קנו חומרי בנייה מחנות ה-hardware בקניון. איכות טובה עולה 500$ ואיכות דלוקס עולה 1000$. 3. השיגו אישור מהשופט בבניין העירייה (100$). ברגע שביצעתם את 3 הפעולות האלה, אתם יכולים ללכת לכנסייה ולהתפלל. זה יפעיל את תיקון הגג (ככל שאתם משקיעים בשיפוץ יותר כסף, ככה יש יותר סיכויים להצלחה). יום שישי - הדוד נוזיו יתקשר אליכם בבוקר ויגיד שיש לכם פגישה עם ג'ו ברנרדינו בשבת בערב (באותו זמן של הדייט שלכם!) אל דאגה, פשוט תתפללו בכנסייה, ואז בתמורה לעבודתכם הטובה ג'ו יודיע שהפגישה הוקדמה לשישי - אחרי הביקור בכנסייה לכו הבייתה ותעשו משהו - אז ג'ו יתקשר ויקבע איתכם מחדש. בשעה 19:00 תהיו במסעדה של תרסה כדי להפגש איתו - תאכלו שם ואז הפגישה תתקיים.
כשתדברו עם האבא בבית הקפה המשפחתי בפעם הראשונה בפרק הזה, תקבלו 1+ בריאות, 1+ הרמוניה ו-2+ משפחה.
כשתדברו עם כרמי (האחות) בפעם הראשונה בפרק, תקבלו 1+ הרמוניה ו-2+ משפחה (אני שוב מזכירה לדבר עם כולם בכל פרק - זה מעלה את הנקודות במשפחה).

shaya23

New member
אני תקועה בראשון...

אומרים לי ללבוש שמלה... אבל איפה אני מוצאת שמלה??

יש! סיימתי את המשחק! המשך בפנים

סיימתי את המשחק!! זה אחלה של משחק!! אם יש לכם שאלות- תשלחו ואני אענה..

shaya23

New member
בשלב הראשון

אני תקועה!!! אמרו לי ללבוש שמלה אבל איפה אני מוצאת שמלה? וגם איפה הספא הזה שזה שבקניון אומר

ברוש 13

New member
תשובה

שהאישה אמרה לך ללבוש שמלה היא לא באמת התכוונה שתקני אחת פשוט לפני היציאה שלך תיתאפרי

למעלה