משחק חדש..

gal y kike

New member
../images/Emo41.gifחעחע גמניייי הכל אני דוחה לרגע

האחרוןןןןן

osh360

New member
זההההה לאאאאא אופיייייייי

דיקלהההה לחשובבבבב חחחחח

MoYaL MaMi

New member
חחחחחחח פדחנית כמו

אלמה אפח'ד לא יכול להיות היא הגיעה לשיא

TuTyBoP15

New member
../images/Emo6.gifאלמה../images/Emo6.gif

איך היא הצחיקה אותי היום שכשפטימה אמרה לה את בטח לא אוכלת הרבה ואלמה עושה לה נראה לך? אני אוכלת המון אבל לעומת אנשים אחרים לא רואים עליי
אם לא רואים עלייך אני חברת כנסת ממפלגת שינוי
תחת ביגגגגגגגגגג רגליים ביגגגג

לדעתי אני דומה

מצד אחד לרוברטה ומצד שני למיה כי גם אני תמיד חושבת על הלוק ותמיד מתעסקת עם בגדים. אבל מצד שני מה שאני הכי לא סובלת בעולם זה שמתעסקים איתי ועם חברות שלי לרעה כי אז אני יכולה לעשות הכל, שזה דומה לרוברטה כי כשאני כועסת אני לא חושבת פעמים אלה ישר פועלת

שחפוש

New member
אני דומה ל... ../images/Emo9.gif../images/Emo23.gif

טיפה רוברטה וטיפה מיהה 1. אני דומה למיה בכך שאני ממש אוהבת את החברות שלי ואני עוזרת להם ודואגת להם כמוה, אני אוהבת לוק ובגדים בידיוק כמו שלה, ואני קוראת לאבא שלי דדיי חח ליפני שביכללל ראיתי רבלדהה לא יודעת כל שניה דדי דדי חח וגם כי אני ליפעמים אוהבת לצאת אם חברות ואני אוהבת סוג בנים כמו שהיא אוהבת חח למשל (מיגל) חח 2. אני דומה לרוברטה בכך שאני לא ס-ו-ב-ל-ת ללכת לקניותתת וליקנות בגדים חח כאילו לימצוא בגדיםם שעה בחניות ולימדוד זה משגע אותי ואני אוהבת כאלה להרביץ לבנים ולהישתולל ליפעמים חח. וזהווו דומה ל2 המושלמותתת.

HEN01

New member
למרות שאומרים לי שאני

מיה בולללללל בהתנהגות בסנוביות(אני לא אבל אומרים) ובהכול אני חושבת שאני שילוב של מיה ורוברטה אני דואגת מאוד למראה החיצוני רגישה עדינה אבל יש בי משהו חק כמו של רוברטה

סוכריה16

New member
גם לי אומרים שאני סנובית

וגם לי אומרים שאני כמו אנהי כזו.. אבל לדעתי אני ממש לא.. כאילו אני ממש לא רואה אותי מיה היא יותר מידי חולה על עצמה ווהבת להתאפר דבר שאני אישית משמ לא אוהבת..

Ripelll

New member
אני דומה ל....

אני חושבת שהכי למיה... בגלל שיש לי קצת (הרבה..) מן התמימות שלה (ואלי גם הטיפשות..חיחיחי), ממש אכפת לי איך אני נראת, אוסה אין מצב שאני יוצאת מהבית בלי קצת לפסיטיק וקצת בושם. הדבר הכי חשוב לי בעולם זה החברות שלי ואני לא יכולה בלי אבא שלי!!!!

Ripelll

New member
נ.ב

אני קצת מזכירה את מיגל כשהוא עצבני. ראו הוזהרתם

lidorvit

New member
לדעתי אני דומה ל--

גם לרוברטה וגם למיה! מצד אחד לרוברטה- שונאת שלוחצים עלי ושלא נותנים לי חופש!! אוהבת לעשות מה שבראש שלי... ומצד שני למיה- אני מחוברת מעוד להורים שלי!! תמיד שואלת ומודיעה להם על מה שאני עושה..וגם חולההה על בגדים והרבה מהזמן ביום אני מוצאת את עצמי מול המראה..

LimoR L

New member
ממממ

אס ככה..חח מיה= גם לי החברים מאוד חשובים! היא רגישה,וממ לפעמים אומרים לי שאני סנובית אבל אני מכחישה
חח רוברטה=גמני לא שמה *** על אחרים, לאכפת לי מה אומרים עליי וכל זהה.. וזהו נראה ליי

למעלה