משחק חדש..

משחק חדש..

המשחק הראשון שאני פותחת כדי להכיר את כולכם יותר טוב
אזז המשחק הוא: איזה מורד\ת את\ה?? אז תכתבו על עצמכם לאיזה מורד\ת אתם חושבים שאתם דומים?? ולמה? חחחחחח אני יודעת שזה לא קשור אבל זה מה שעלה בראש שלי

osh360

New member
עונה

למה לא קשור??משחק יפה. לדעתי אני מורדת כמו לופיטה.חח..!! סתם..תלוי.באופי-כמו רוברטה-שונאת שלוחצים עלי.ולא נותנים לי חופש.אוהבת לעשות מה שבראש שלי.מצד שני אני תמיד שואלת את ההורים.טוב כמעט תמיד.והם תמיד בראש שלי.הם החיים שלי.כול המשפחה שלי.והיא לא שואלת את אמא שלה ושונאת את אבא שלה. אני כמו מיגל-עצבנית. מאוד עצבנית.ומאוד עקשנית.רומנטית.ועוד. מיה-רגישה מאוד.לא כמוה,אבל כן. לדעתי אני איכשהו כמו רוברטה.

TuTyBoP15

New member
לא מוחלט../images/Emo70.gif../images/Emo183.gif

אני ילדה טובה ועוזרת כמו לופיטה מכורה למראה ולאיפור ולמראה שלי כמו מיה ופריקית כמו רוברטה

סוכריה16

New member
למי אני דומה באופי!?!

וואו שאלה קשהההההה!! רוברטה- יש משוו בקריזות! חחח אני גם לפעמים אמפולסיבית ... אני ישר מתחממת חחח... מיה- כי אני אוהבת לעזור והכל ואפילו שלפעמים אני לא עושה ממש אני לפחות מנסה חח.. רק שהיא יותר מידי סנובית.. אבל אני נקשרת לאוופי של אנהי במציאות מאוד... וגם בטעם אני דומה לה- שתינו אוהבת את מיגה :) לולה- כי יש לי קטעים שאני מתייחסת רק לאנטרסים שלי ולא מקשיבה לאחרים.

TuTyBoP15

New member
לפעמים זה טוב להתייחס רק לאינטרסים

של עצמך.. אבל לא תמיד כמובן!

סוכריה16

New member
חח כן, נכון!

ולמזלי זה לא תמיד.. אבל יש לי קטעים .. לא יודעת אנשים יכולים לדבר איתי, לחשוב שאני מקשיבה, ואני לא מקשיבה אני רק שומעת ואני יכולה פתאום להתחיל באמצע שהם מדברים לדבר על מה שקרה לי חחח!

TuTyBoP15

New member
לא יפהההההההה חחחחחח

אני הייתי מתעצבנת.. זה מרחיק אנשים ממך אל תעשי ככה

סוכריה16

New member
חח לא ../images/Emo3.gif

מה לעשות זו אני.. חח סתםם.. אבל זה לא שתמיד זה ככה אבל כן, זה קורה הרבה.. אבל כבר פחות נראה לי!! וטוב שכך!! אבל כשאני מקשיבה והכל- ואני עושה את זה הרבה .. אז אני זוכרת.. נגיד אני זוכרת את סיפרוים של בת דודה שלי עם כל החברות שלה. והיא בעצמה לא זוכרת!! רגעעע בקשר לאופי יש לי משוו להוסיףףף: דריק- כי אני מתה על האומץ שלו. והלוואי וגם לי לעפמים היה כזה אומץץץ

NaaMaZ 17

New member
../images/Emo79.gifגם לי זה קורה.. שאני שומעת אבל

לא מקשיבה... אני יכולה להתעורר באמצע הסיפור ולשאול "שניה, על מה את מדברת?"

shir08

New member
חחחח וואי זה קרה לי מלאאא פעמים...

מפדח לפעמים אבל פסדר...

TuTyBoP15

New member
לי לא../images/Emo70.gif

שאני מדברת עם בנאדם והוא מספר לי משו הוא הבנאדם הכי חשוב בחדר! אם אני רוצה שיקשיבו לי צריך להקשיב לאחרים!

Hadas 87

New member
לתופעה הזו יש שם

זה נקרא הפרעות קשב וריכוז. יש טיפולים לדברים האלו.

TuTyBoP15

New member
לא נראה לי שזה זה../images/Emo70.gif

הפרעות קשב וריכוז זה שבנאדם לא יכול להתרכז במשו בדרך כלל מדברים על ילדים היפרים.. שלא יכולים להתרכז בלימודים וכזה.. נראה לי.. מה שאצלהם זה פשוט חוסר כוח או אנוכיות

סוכריה16

New member
../images/Emo3.gifלא אין לי את זה

הבעיה ברמת המעניינות שלי ואיך אני מתייחסת לזה נראה לי.

MoYaL MaMi

New member
עונה לך../images/Emo26.gif

קצת מכול אחד
מיה- אני מאוד מפונקת
אוהבת להתלבש יאפה ולהתאפר
וגם דיי רגישה כמוהה
רוברטה-אני לא מקשיבה להורים מרדנית דיי גדולה עושה מה שבא לי ולא דופקת חשבון לאפח'ד
דייגו-יש בי את הרגישות שלו ולפעמים גם את התחמנות
חח זהו

סוכריה16

New member
נכון אני גם רגישההה

אז אני גםפ לופה.. ואני גם ביישנית לפעמים למרות שלרוב אני מה זה לא
ואלמה- כי אני גם יכולה להיות פדחנית.. חחח

סוכריה16

New member
ואני גם כמו סלינה

כי אני אוהבת שוקולדים.. גם כי אני לא יכולה לריב הרבה זמן עם חברות שליי חחח.. טוב זהו

סוכריה16

New member
חחחחחח וגםם

אני כמו כולם- אני לא לומדת בד"כ למבחנים עד יום לפניי .. חחח .. בעצם הם לא לומדים גם יום לפניי!

למעלה