אם אתה רוצה שים אחת בשמי...
ה הוגו New member 15/5/02 #26 תמונה ורמז! הרמז: עונה 1 אופל, יותם, ניצן, לין, אתי, הדר, וכול הפורום תענו שלחו תמונות נו למה אתם מחכים??? נו תשתתפו!!!!!!!!!!
תמונה ורמז! הרמז: עונה 1 אופל, יותם, ניצן, לין, אתי, הדר, וכול הפורום תענו שלחו תמונות נו למה אתם מחכים??? נו תשתתפו!!!!!!!!!!
ה הוגו New member 15/5/02 #27 תמונה ורמז! הרמז: עונה 1 אופל, יותם, ניצן, לין, אתי, הדר, וכול הפורום תענו שלחו תמונות נו למה אתם מחכים??? נו תשתתפו!!!!!!!!!!
תמונה ורמז! הרמז: עונה 1 אופל, יותם, ניצן, לין, אתי, הדר, וכול הפורום תענו שלחו תמונות נו למה אתם מחכים??? נו תשתתפו!!!!!!!!!!
C Charmed Again New member 15/5/02 #28 מצטער שאני קוטע את הרצף(אם בכלל יש כאן רצף של חידות) אבל למה כשאני כותב הודעה הטופיק(או איך שקוראים לזה) לא עולה למעלה? אף אחד לא ישים לב לזה!
מצטער שאני קוטע את הרצף(אם בכלל יש כאן רצף של חידות) אבל למה כשאני כותב הודעה הטופיק(או איך שקוראים לזה) לא עולה למעלה? אף אחד לא ישים לב לזה!
P p3 New member 15/5/02 #31 לכל הודעה חדשה והתגובות... שבאות אחריה קוראים שרשור. ואין לי מושג למה זה לא עולה, אבל טוב שכך. זה היה שרשור שרובו היה על הורדות וצריבות, דבר שבשבילו לין עשתה לוח מיוחד, והוא דחף שרשורים שיותר קשורים לדף הקודם. אז תן לו להצטרף אל הטיטאניק, ולשקוע.
לכל הודעה חדשה והתגובות... שבאות אחריה קוראים שרשור. ואין לי מושג למה זה לא עולה, אבל טוב שכך. זה היה שרשור שרובו היה על הורדות וצריבות, דבר שבשבילו לין עשתה לוח מיוחד, והוא דחף שרשורים שיותר קשורים לדף הקודם. אז תן לו להצטרף אל הטיטאניק, ולשקוע.