משחק חדש!

הוגו

New member
משחק חדש!

המשחק אתם אמורים לזהות מי בתמונה, עם אתה צודק את שם תמונה של מישהו(כמובן ממכושפות) מטושטש וככה עובר התורות. מכיוון שאני עוד לומד איך עובדים עם התוכנה שלי, כי היא באנגלית בילבד ואני לא ממש יודע טוב אנגלית אז, אני בינתיים ישים תמונה והיא ממש קלה אז בינתיים עד שאני ילמד טוב איך עובדים עם התוכנה התור לא עובר(זה רק ביניתיים) חוקים! 1 עם אין לך איך לשטשטש את התמונה אסור לך לפתור (או עם אין לך אין לשים תמונה) 2 התמונה חייב להיות מטושטשת טוב (התמונה שלי מאוד מטושטשת אבל אני צריך גם לעוות אותה קצת זה רק זמני) בהצלחה! ותשתתפו

הוגו

New member
אני עובד על תמונה חדשה כי הקודמת

ממש ברורה אז אני ממשיך לעוות את זה כמה שיותר ולטשטש את זה אבל מה איתכם תשתתפו!!!!!!

הוגו

New member
לא קראת את מה שרשמתי.....

אמרתי שבינתיים אני לא מעביר את התור ומה זה לעזאזל התמונה הזאת גם אני יכול לעשות את זה אבל אז אף אחד לא יזהה אז אמרתי תמונה מעווטת ומטושטש ובינתיים לא מעבירים את התור

Ophel McNeil

New member
אף אחד לא יזהה?!

לעזאזל, בתמונה יש זוג, בן ובת, לבת יש שיער ארוך..... כמה אנשים זה כבר יכול להיות?!

הוגו

New member
היי זה לא פייר הוא גילה לך

אז 1 עם הוא גילה לך אז שקט!! 2 תום אסור לגלות לאף אחד חוץ ממני כי אני מנהל המשחק

Ophel McNeil

New member
רילגס....

א. תום גילה לי רק מי הגבר, את הבת ידעתי לבד (אם כי אני מודה שבהתחלה חשבתי שזה מישהו אחר....
) ב. תירגע..... דיברתי איתו בטלפון, והוא אמר לי את התשובה. מה כל כך נורא בזה? ג. התמונה עדיין מאוד קלה. הסיבה היחידה שלא ידעתי מי הבן זה בגלל שבחים לא ראיתי אותו. ד. הדר - תורך לחוד חידה, לא? כי השרשור של החידות שוב ניתקע...
(לא, אין באמת קשר - אז מה?!)

הוגו

New member
הבת גם אני ידעתי שזאת פרו זה היה

ברור כול כך אבל בגלל שהוא גילה אתם סתם רושמים ומגלים טוב זב כבר לא חשוב כי המישחק התחיל אחרי "תמונה חדשה!" אז תתכילו להישתתף!

הוגו

New member
תמונה חדשה

לענות עליה ואז התורות מתחילים!!!!!! קדימה המשחק מתחיל!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! אנא תעקבו אחרי החוקים!

Woogyman

New member
זה קשה...

כשמעוותים תמונה צריך שיהיה איזהשהוא רמז שיעזור לגלות מי זה... לא סתם קישקוש. ואממ זה אנדי אולי? הוא יחיד שאני יכול לחשוב עליו (חוץ מדריל, אבל זה לא נראה כמוהו).

הוגו

New member
יפה זה נכון.....

זה אנדי ואני צריך לשפר את התמונות כי ראים לפי הבגדים וחוק חדש צריכים לתת רמז (או משהו בתמונה שיהיה ניתן לזיהוי) תורך סם תן תמונה ורמז!

Cole cohen

New member
זאת פרו בגלגולה הקודם... ואני ...

אשים אחת עוד רגע כשאגמור לעוות....

למעלה