משחק חדש

shirpan

New member
כל הכבוד על התשובה! עניתי על שלך הנה עוד אתגר

איך לא ראיתי את השאלה של הרקולס? לא ראיתי את השאלה, אבל כאילו הלו, אני אמרתי את המשפט הזה באחד מהדיבובים שלי ביוטיוב. בושה באמת שלא עליתי על זה קודם.. והתשובה לשאלתך: היה את לינג כמובן, יאו מלך הסלע והאחרון (ואני מקווה שאת שמו אני אומרת נכון) צ'ינג פאו.... כל הכבוד על התשובה של ונסה. רבים וטובים ממך ניסו בעבר וכשלו.. אתגר נוסף: מתי היא הפעם היחידה במלך האריות בה אפשר לראות דם?

shirpan

New member
סורי.. לא נכון

זה גם מה שאני חשבתי בהתחלה.. אבל מדובר בסצנה זכורה מאוד. אין אדם שראה ולא יגיד אחרי שיידע את התשובה: אההה ברווווור!!!!

Tu Lus

New member
מממ...

הרבה פעמים זה דומה לדם אבל אני לא זוכרת דם ממשי. יש את החומר של רפיקי הקוף שמורח על סימבה וכל אריה בעצם שנולד. יש איזה משהו שסימבה ונלה הולכים לאזור החשוך ומופסה מציל אותם אבל שוב.. זה לא באמת דם. זה סימנים. אני רק מנחשת אבל אולי בקרב בין סימבה לסקאר לקראת סוף הסרט? אבל אני לא בטוחה

shirpan

New member
טוב, הנה התשובה

זוכרים כשהצבועים רדפו אחריהם בבית קברות לפילים? היה קטע אחד שבו סימבה שרט את הצבועה שנזי בלחי. זוכרים שהיא נהמה והסתכלה עליו בזעם כששלוש שריטות גדולות ומדממות היו לה על הפנים. זו הפעם היחידה שבה יש דם.

Tu Lus

New member
כמו שאמרת חח

וואלה את צודקת! וכן אני זוכרת את זה מעולה.

NanyGosh

New member
היייי!!!!!!!!!!!! ><

אני רציתי לענות על זה!!! למען האמת.. מלך האריות זה בין הסרטים היחידים שאני ממש לא אוהבת! ולכן לא זכרתי את התשובה אז החלטתי לאזור כוחות ולראות את הסרט שוב כדי לפצח את השאלה. והצלחתי! וידעתי את התשובה אבל לא יצא לי להיכנס לפורום עד עכשיו =/ בכל אופן.. גם גיליתי שאחרי שמופאסה מציל את סימבה ונלה מהצבועים בבית הקברות בונזאי מתלונן שבגלל מופאסה הוא לא יוכל לשבת יותר ואז רואים גם עליו שריטות על הטוסיק
חבל שהמשחק יעצר. הוא ממש נחמד.. ויש לי עוד שאלה: בצעצוע של סיפור 2.. איך החברים של באז מבדילים בין באז של אנדי לבאז השני? [=

NanyGosh

New member
צודקת..

ואני מצטערת. אבל אין לי הרבה זמן למסנ' בזמן האחרון. אבל אני באמת אשתדל! [=

Tu Lus

New member
יופי שאין לך זמן

זה מעולה נקווה שבכל זאת יצא לנו לדבר ותגידי לי מה חדש אתך מקווה שהכל מושלם

shirpan

New member
עוד משחקים כאלה

לא יודעת אם מותר לעשות פרסומות לאתרים אחרים באתר, אבל אם אתם בעניין של משחקי דיסני שכאלה ושאלות על עובדות שקרו בסרט, אני ממליצה לכם על האתר www.funtrivia.com אפשר למצוא שם נושא שלם רק של דיסני ובתוכו רק שירי דיסני. זה מטורף!!! אני והאחים שלי שם כל הזמן! זה יעזור להרחיב את הידע שלנו על כל הדברים שלאף אחד לא איכפת מהם חוץ מאיתנו כמו באיזו דוגמא היו התחתונים של הנסיך באלאדין שרשאג'ה אכל לו את המכנסיים.. (לבבות כמובן) תהנו. אבל הזהרו. זה ממכר

למעלה