משחק חדש

Tu Lus

New member
משחק חדש ../images/Emo70.gif

מה דעתכם שנתחיל משחק חדש בנושא סדרות מצויירות. אז ככה: בוחרים סרט מצוייר כלשהו וכל פעם מישהו שואל שאלה כמו : "מה קרה אחרי שדמות מסויימת דיברה עם הדמות הראשית?" או כל דבר אחר. מי שיודע עונה ושואל משהו אחר וככה ממשיכים
נשמע טוב? שרשרו |וי| אם אתם רוצים לשחק.

Hawkgirl

New member
לא הבנתי O:

אם אני אשאל מה קרה אחרי שסימבה ברח מעדר הראמים(אם כותבים ככה ברמים, ואם אלו היו ראמים באמת >< ) הבא בתור צריך לענות לי(שאבא שלו מת) ולשאול עוד שאלה? O:

mikeys barking

New member
../images/Emo45.gif אבל אני חושבת שכדאי להתחיל את המשחק ישר

כמו במשחק הקודם. ואז מי שרוצה להשתתף שישתתף ומי שלא רוצה פשוט לא יגיב לשרשור. לא צריך לעשות לכל משחק שרשור "קדם- משחק"

Tu Lus

New member
אוקי מקובל - קבלו את ב-מ-ב-י ../images/Emo70.gif

בסרט במבי של דיסני השלם את המשפט: "הוא יכול לקרוא לי _____ אם הוא רוצה..." לא ממש קל אבל לא קשה. אם מישהו זוכר מי דיבב את הדמות הזו אז בכיף כי אני לא
בהצלחה.

"הוא יכול לקרוא לי פרח, אם הוא רוצה..."

מהם שלושת הדברים שאסור לבקש מהג'יני? *** אני אנצל את ההודעה הזאת להגיד להתראות. אני יוצאת תיכף לטיול לצפון ואני חוזרת רק בשבת בערב. אז להתראות!

NanyGosh

New member
אהבתי את הרעיון!!!

חוק מספר 1: אני לא מוכן להרוג! אז אל תבקש.. חוק מספר 2: אני לא יכול לגרום שמישהו יתאהב במיושהו אחר (מווואה! פרצוף חמוד שלי..) חוק מספר 3: אי אפשר להחזיר מת לעולם החיים. זה מביא לי דיכאון ואני לא עושה את זה.!!! חוץ מזה.. כל מה שתרצה
ותהני בצפון [= את באה לאיזור שלי :p והשאלה: לאחר כמה שנים זה יהיה זמן טוב להעיר את הטיטאנים?

qweenDDD

New member
אלאדין......ג'יני-רובין וויליאמס אגדה חיה

אני לא יודעת לצטט מסרטים קבלו מה שאני זוכרת..... -"לא אל תלך לשם...." -"אבל האור כל כך יפה" -"לללללאאאאאא" -טסססססססססזזזזזזזזחחחחח

qweenDDD

New member
הגבת אלי? אם כן אני אסביר

קראתי את התגובה האחרונה ומרוב התלהבות על אלאדין לא ראיתי שיש שאלה ומיד ציטטתי מסרט אחר, אחר כך ראיתי שיש שרשור שלם לנושא. אימפולסיביות זה שמי השני

ellapr41

New member
אם רק הייתי יודעת את התשובה.. חחח

אני מרגישה ממש בורה!! איזה חסך ילדות!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! לא היה לי מושג על אף אחד מהדברים חוץ מעל במבי!!!! =)

NanyGosh

New member
אף אחד לא יודע??

:-O חחח טוב... רמז. זה מהסרט הרקולס. ושוב השאלה: לאחר כמה שנים זה יהיה זמן טוב להעיר את הטיטאנים?

Tu Lus

New member
הייתי בפורום דקה אחרי שפרסמת שאלה

ועדיין אני לא יודעת מצטערת. מישהו?

shirpan

New member
יש! זה המשחק האהוב עלי!

אח שלי ואני כל הזמן מתקילים אחד את השני בשאלות כאלה מדיסני.. אבל ראו הוזהרתם. אני הוכרתי כמנצחת במשחק הזה בשלוש יבשות ובשבעת הימים. ואני מאתגרת אתכם: מה היה השם של מכשפת הים מבת הים הקטנה (לא. התשובה היא לא אורסולה, חבר'ה.. באמת.. קצת קרדיט.) אחרי שהיא התחפשה לבת אדם כדי להטעות את אריק...??

NanyGosh

New member
אני יודעת!!

התשובה היא ונסה P-: מציינים את זה בחתונה שלהם... [= והתשובה לשאלה ששאלתי היא 18!!!!!! תתביישו לכם!!!! ציטוט:"בעוד 18 שנים מהיום כוכבי הלכת יסתדרו בשורה כמו חלום. הזמן לפעול יהיה אז מתאים, תעיר מריבצם את הטיטאנים המאיימים"... ואני יוריד את סף הקושי.. שאלה: מה שמם של שלושלת הדמויות הראשויות (מהחיילים) שמולאן פוגשת כשהיא מתייצבת לצבא?

למעלה