משחק חדש

Rakuen Chan

New member
~~

"אני למעלה~!!" "לא, אני למעלה~!" "שכח מזה, אני למעלה!" רמז- הם לא רבים על מיטת קומותיים. ^___^

Mor L

New member
חחח

היקארו: העוגת חתונה תהיה שוקולד 3 קומות!! אקירה: לא! היא תהיה 4 קומות ועם קצפת ודובדבנים!! היקארו: 3 קומות!! אקירה: 4!!! מה אתם מסתכלים עליי?

Mor L

New member
אני השתגעתי לגמרי

הרגע היתה לי הברקה! השיר מתוך פאנטום האופרה: היקארו: Think of it ,As secret engagement .Look, my future bride ...Just think of it אקירה: ?Why is it secret ?What are we to hide ...You promised me (מנסה לנשק את היקארו) היקארו: !Touya No ...They will see אקירה: !So let them see It's an engagement !Not a crime ?Shindo what are you afraid of היקארו: ...Lets not argue אקירה: ...Lets not argue ביחד: ,Please / I'll pretend !You / I will understand in time אני לא מתנצלת על המוח שלי! הוא שלי ורק שלי!

אני יגיד!לבעלי לב חלש-אין כניסה ../images/Emo41.gif

היקארו:"חשבתי שיש בנינו משו!" אקירה:"ידעתי את זה כל הזמן! אתה בגדת בי עם סאי והלוח גו שלו!" היקארו:"זה לא מה שאתה חושב" אקירה:"אני עוזב!" היקארו:"בסדר! תלך! ישבתי שיש בנינו משו אבל זה לא מה שחשבתי, להתראות חבר הומו יקר שלי!" אקירה:"להתראות" היקארו:"להתראות" אקירה:"להתראות" היקארו:"להתראות" אקירה:"אני לא יכול ללכת! אני חייב להישאר! אבל אני אחזור לדובי שלי!" היקארו:"אז אתה בגדת בי כל הזמן הזה?" אקירה:"לא! זה לא מה שאתה חושב!" היקארו:"אני עוזב" אקירה:"טוב ביי." היקארו:"תביא חומוס, יהיה אחלה XD"

למעלה