משחק חדש

pusher

New member
משחק חדש../images/Emo2.gif

מה לדעתכם הם אומרים אחד לשני?

בראםD:

טויה: אני צריך לשרותים!!1>< היקארו: אתה לא זז מפה עד שגומרים את המשחק!!!!!>O<

pusher

New member
חחחח,מה??? xD

נפלת על ראשך
דרך אגב,את,יש לי תמונה מהממת של אקירה

LinkinAnanas

New member
חחחחח הנה זה:

היקארו: בא לי להחטיף למישהו בוקס!! אקירה: אז מה אתה אומר לי את זה?? (אווו איזה השפלה..)

../images/Emo15.gifזה ברור מאליו

היקארו: זה היה מהלך טוב!!! אקירה: זה לא היה הוגן! היקארו: אין שום דבר נגד מה שעשיתי בספר החוקים, נכון? אקירה: לא אבל עדיין אתה נ...ני... היקארו: אז נישקתי אותך, מה הבעיה?! אקירה: אל תצעק את זה! היקארו: למה?! אני כן אצעק את זה! כל כך חזק שכולם ידעו! ואתה דווקא נהנית מזה! אקירה: אני לא... היקארו: אתה כן, יכולתי להרגיש את זה ברגל שמשכת אותי אליך, ולא העפת אותי לעזאזל! אקירה: זה היה בטעות! היקארו: כן בטח! אקירה: זו כן הייתה טעות! היקארו: זו לא! אקירה: כן! היקארו: לא! אקירה: כן!!! היקארו: לא!!! אקירה: כן כן כן! היקארו: טוב אם אתה מסכים... *מנשק אותו שוב*

RaVeN IYI

New member
פפטטט :]

שינדו: מה זאת אומרת?! אתה היית מאחור אתמול! טויה: זה כי אתה רצית שאני אהיה שם!

Mor L

New member
אוקיי

אקירה: (מנשק לו את הצוור) שינדו, אתה זוכר מה ביקשתי אתמול בלילה? היקארו: (חצי מרחף מהנשיקות של אקירה) נה ני?... אקירה: שאוגאטה יצטרף אלינו לשלישיה... ליום ההולדת שלי. היקארו: (המום) טויה... אתה כבר לא אוהב אותי יותר? אקירה: אני אוהב רק אותך שינדו! אבל תמיד רציתי לעשות את אוגאטה ולא יצא, ומה יותר טוב לעשות את זה עם המישהו שאני אוהב שאני בוטח בו והוא בי ואנחנו עושים הכל ביחד, ואנחנו יודעים שזו לא תהיה בגידה אלא משתתפים בחוויה הזו ביחד? היקארו: (חושב בכובד ראש) אתה באמת אוהב רק אותי? אקירה: אנחנו מתחתנים עוד חודש, זה לא סימן לכמה אני אוהב אותך? היקארו: אוקיי טויה... בשבילך אני מוכן לעשות הכל... אקירה: שינדו! אין כמוך! אוגאטה: (מגיח מהצד) אתם באמת מושלמים אחד בשביל השני! אני מאחל לכם את כל האושר שבעולם. והנה מתנת החתונה שלי אליכם.... (פותח את הקימונו שלו לאט...) מה? שוב יש תלונות?

Mor L

New member
חחח

אני מטורפת על פיקים של אוגאטה/אקירה
למרות שאין על אקיהיקא!

liran 1 0 1

New member
XD

היקרו: יש לי ריח מהפה? אההההההההההההה טויה: אמא איזה ריח!!!!!!

Goggle Girl

New member
הם. למעריצי הבליץ' ביננו XD

היקארו: איצ'יהימה! אקירה: איכס! איצ'ירוקי פאקינג קאנון! היקארו: אתה סתם סלאט של זוגות ראשיים! אקירה: אה כן?! אז מה זה האוסף דוג'ינשי איצ'ירנג'י שראיתי אצלך מתחת למיטה?! היקארו: היי! אמרת שלא הסתכלת!!!

למעלה