משחק חדש

משחק חדש ../images/Emo13.gif

כל הזמן אנשים מוצאים פאקים בסידרה אז בואו נעשה משחק מי שימצא הכי הרבה "פאקים" שקרו בשלושת העונות ינצח

shawn 1

New member
אני מצאתי!!!!!!

אני אמצא איזה פרק זה, אבל יש לי רק תיאור: ראיין וסת' (אני חושב) יצאו למחוץ לביתם, והוציאו (נראה לי ) משו ממכונית, ודלת הבית של הCOHEN'S הייתה פתוחה, וראו איזה 1 או 2 פנסי אור בתקרה, זתומרת, במקום תקרה היו פנסים. זה לא משו חדש, זה ידוע, אבל ...אני תפסתי את זה!! חח..סתם!!

catslover

New member
אני לא יודעת אם זה נחשב.. חח

אבל אפ תשימו לב לסנדי וקירסטן יש עיניים כחולות... ולסת' שהוא "הבן" שלהם יש עיניים חומות... נכון שאלו רק שחקנים אבל זה מצב לא אפשרי ולכן במובן מסוים זה פאק של ההפקה! אבל אני ממש לא חושבת שהיה צריך לעשות שינויים בקאסט של הסידרה בגלל "שטות" כזו

1מיטל1

New member
כה את צודקת!!

כה זה נכון מה שאת אומרת אבל תאמת אפחד לא שם לב לדברים האלה יש דברים יותר חשובים!!

זה לא נכון!!

כלומר, נכון שלסת' יש עיניים חומות ולעומת זאת ל"הורים" שלו יש עיניים כחולות... אבל המצב הזה אפשרי!!!

LimiMimi

New member
ברור שזה אפשרי.

אני מכירה ילדה שכל המשפחה שלה, כ-ל המשפחה שלה עם עיניים כחולות ורק היא עם עיניים חומות. היא ואחות של סבתא שלה. הגיוני? כן. אפשרי? כן. וול, יש מקרים כאלה

1מיטל1

New member
במציאות כן אבל בסדרה מי שם

לב לדברים הקטנים האלה!!!!!!!!!!!!!!!!!??????????????????

catslover

New member
אני יענה לכולם... וחח זה לא אפשרי!

אין לי כוח להתחיל פה שיעור בילוגיה... זה לא אפשרי! מי שלא מאמין לי יכול לשאול את המורה שלו לביולוגיה...

t u l t u l 16

New member
זה אפשרי אני יסביר לכם

כשהגנוטיפ הוא אות גדולה ופנוטיפ מתחבר עם ההומו זיגוט וכל החרא הזה.... היה לי היום מבחן על זה...חחח..

catslover

New member
אני בטוחה שכולם הבינו מההסבר

המפורט! חחחח אם מישהו מאוד רוצה הסבר אין לי בעיה... רק תבקשו.. חח

LimiMimi

New member
אולי כדאי שאת תפני למורה שלך

לביולוגיה.. בלי להעליב, זאת עובדה.

catanzara

New member
זה לא אפשרי...

הגן של עיניים כחולות או a (בגלל שהוא רציסיבי) ושל עיניים חומות הוא A (בגלל שהוא דומיננטי) האפשרויות הן Aa - חום AA - חום aa - כחול (תמיד יש 2 אללים לכל גנוטיפ) אם לשני בני הזוג יש aa (כי יש להם כחול)... הצירוף היחידי שיכול להיווצר הוא aa - כחול לכן המצב לא מתאפשר... ומי שלומד ביולוגיה ואמר שזה אפשרי... אממ... בהצלחה בבגרות... :\ יש לך עוד דרך ארוכה

למעלה