משחק חדש

moriss

New member
להיות חבר שלה

כי למרות שממש נראה לי מגניב להיות נגן של מישהו אחר, הייתי רוצה לעשות מוזיקה בעצמי! חוץ מזה כשעובדים עם מישהו הרבה הוא יכול להמאס עליך ואני לא רוצה שלאלאניס ימאס ממני! ולשאלה: אמנם שאלתי אותה כבר אבל לא ענו לי עליה: איזה חבר בUNSENT (השיר, לא הקליפ, תתיחסו למה שהיא אומרת עליו!) אתם מעדיפים? MARCUS או TARRANCE?

symptoms

New member
marcus

כי ככה...
ועכשיו שאלה בקשר לשער של אלאניס איך אתם מעדיפים אותו בסגנון עכשיו או בסגנון ספוזד?

תשובות!!!!!!! בלי שאלה.

בסגנון "ספוזד". בימים האלה יש הופעות שאני ממש מרחם על השיער של אלאניס. למשל כמו ההופעה שהייתה באיטליה (זאת שבקליפ ההופעה של PI).... איזה מסכן הוא...
ועכיו לתשובות. אז אני מעדיף לנגן עם אלאניס. סקופ, אף בא לא נמשכתי ופעם לא ראיתי אותי ואת אלאניס יד ביד,חברים. אני פשוט יותר מידי אוהב את הבנאדם הזה בשביל להיות חבר שלה. חוץ מזה אלאניס היא אחותי הגדולה, רק שאף אחד לא טרח לספר לה את זה
וברור, איזו מן שאלה. שאני מעדיף להיות החבר הכי טוב של אלאניס, מאשר להיות היא ליום אחד. מה אני יכול לעשות שאני זו היא? להסתכל במראה ולהגיד נשאר לי עוד 10 דקות להיות כזה?! אוף!!! לפעמיים אני ממש מתבאס (וחבר´ה, זה ממש ממש רציני) שאלאניס היא לא אחותי הגדולה.....!!!!

קרןכ

New member
king of pain

ברור! (או שלא..) ,סטינג כפרות תמיד עושה עבודה משובחת והביצוע הרגשני והסוחף של אלאניס,פשוט מושלם! נקווה לשיתוף פעולה יותר ווקאלי.. ולשאלה : דמיינו-אלאניס בתחילת דרכה מובלת לארץ הקודש וצריכה להתחיל כמו כולם-לעבוד על קריירה אבל גם לשמור על מצב כלכלי שאפשר לגמור איתו ת´חודש,איפה הייתם רואים את אלאניס משתלבת או מתאימה יותר: (מוזר ואולי קצת,טוב הרבה,טיפשי..)(בל נשכיח מראשנו שאלאניס מגיל 0 הייתה ילדת פלא שהצליח לה הכל!) א.וטרינרית.. ב.אופה באנג´ל.. משחק גאוני,אפשר לעשות פה אולי גם-מי רוצה להיות מיליונר..

אמממ

אני חושב חבר! כי אני לא יודע לנגן
וגם זאת אלאניס.........אפילו חצי שניה להיות איתה בקטע רומנטי זה שווה!
ביסייד אהוב fear of bilss or bent 4u????????? קשה אה?

למעלה