משחק חדש

Rוית

New member
jlp

מה הייתם מעדיפים-שאלאניס תכתוב עליכם שיר או תקדיש לכם שיר?

moriss

New member
תכתוב עלי!!!!!!!!

ברור, כי זה יהיה עלייייי, במיוחד!!!!!!!! ולשאלה: איזה חבר ב UNSENT אתם מעדיפים? marcus או terrance (שניהם המועדפים עליי)

התשובות שלי והשאלה.

טוב - אני לא ייענה על כל השאלות כי אני בטוח שאני שחכתי שאלה. אז אני מעדיף את הסינגל של HC, מעדיף שאלאניס תיצא עם זקנים חכמים (אם לא זקנים כמו הסופר), אלאניס היא ללא ספק חתול (שצועקים על כלב הוא מתחיל לבכות והולך לצד, חתול מרים ת´זנב שלו ושם עליו בעליו ז), אני מעדיף שאלאניס תעשה הופעה אקוסטית כמו אנפלאגד (כלומר לא הרבה קהל, זה הכי סבבה). אני מעדיף לאכול עם אלאניס. מה אני אצה אתה לקניות?!?! במחירים של היום אני תריך להוציא משכנתה לקרמבו - והיא יכולה לקנות את כל הקיניון. אני מעדיף שאני ארשום אל אלאניס שיר: "הייתי בהופעה של אלאניס מוריסט, ביקשתי חתימה אבל שכחתי את העט..." ואני לא מעדיף אף אחד מאנסנט. עכשיו השאלה שלי. איזו גרסה אתם מעדיפים של "פרונט רוו"? הסטודיו או האקוסטי שבברזיל? אני מעדיף את האקוסטי טובה בהרבה יותר.

symptoms

New member
לא

אם (והלוואי
) אלאניס תבוא שוב לארץ מה אתם מעדיפים
הופעה באולם סגור עם כמה מאות אנשים (ואתם בינהם כמובן
)
או הופעה בפארק פתוח מול אלפי אנשים כשכולם קופצים ורוקדים(ואתם בשורה ה-I
)

אולם סגור

פחות מקום, יותר מקום בשבילי
דואט עם שיינה טיווין או סלין דיון ????? (סליחה מראש על השאלה המזעזעת הזאת!) תמשיכו עם השאלות אנשים דווקא אהבתי את המשחק

ממש אף אחת מהן!!!

אבל אם חייבים אז עדיף את שנייה טווין. סלין דיון הבכיינית הזאת. בלללה. ועכשיו השאלה הקשה שלי: איזה שיר מסרט טוב יותר? uninvited או still !?!?!?!?!? לי ממש קשה לבחור. שאני שומע אחד מהם אני אומר שהוא יותר טוב מהשני. ותשדלו להגיד למה. אוקיי?

Rוית

New member
המממ..

רועשת.. לא שכשהיא שקטה זה לא מהמם, אבל נגיד שירים כמו YOK, שומעים אותם ורוצים לצרוח יחד איתה!!! או שזו רק אני
אם אלאניס תכנס להריון מה יותר כדאי (כאילו אנחנו קובעים את זה, אבל נדמיין לרגע
), עוד אלאניס מוריסט קטנה
או שמע אלן מוריסט קטן
? (או בקיצר-בן או בת?)

Me Happy

New member
רווקה../images/Emo70.gif

עד שהיא תפגוש אותי, כמובן. אלאניס שכולם אוהבים או אלאניס שרק קומץ בעל טעם טוב אוהב

AlanisJunkie

New member
../images/Emo41.gifכולם!../images/Emo41.gif

מה עדיף, אלאניס מבוגרת וילדותית או אלאניס צעירה ובוגרת?

moriss

New member
אני אוהב את אלאניס עכשיו!!!!

אם אתה רוצה לקרוא לזה מבוגרת וילדותית, שיהיה לך לבריאות אבל אני רוצה לחשוב שזה שלב שבו היא השלימה עם עצמה. והחליטה להתנהג איך שהיא מרגישה ולרצות את עצמה!!! אני לא חושב שהיא ילדותית, או שיטחית, או מתמסחרת. אני חושב שכל מי שהיה עובר חיים כמו שלה (היא התבגרה מאוד מוקדם, חוותה הצלחה פנומנאלית בגיל מאוד צעיר, נאלצה בערך בגיל 21 להתחיל לחשוב לאן מכאן, ואיך להמשיך את החיים שלה) היה מרגיש כמה שניות לפני שהוא נהיה בן 30 על לחיות!!! כמו שהוא רוצה ולעשות דברים שהוא לא הספיק לעשות כל השנים! זו דעתי!!! קבלו
ב

שחכתי ת´שאלה....

איזה שיר עצבני\רועש יותר לפי דעתכם, ותחשיבו חשיבות ללחן- כי הלחן גם יכול לקבוע אם השיר שקט או רועש. sister blister או you oughta know

ב-ר-ו-ר ש...

you oughta know איזה שאלה!!!?? (למרות שסיטסטר מעולה ו"רועש" אבל הוא עדיין לא מתקרב לרמה של yok) דיסק אהוב alanis או now is the time?????

alanis

למרות שהוא לא משהו, הוא יותר טוב מ: now is the time נניח ואומרים לך: "אתה, אחים שלך וההורים שלך, עובקים לקנדה, בממש מקרה את שכן של אלאניס. הבעייה שכולם תלויים בבחירה שלך, אם אתה עובר אז אתה עוברים לכל החיים..." בלי דודים, דודות, סבאים וסבתות... וכמובן חברים... אז הבחירה שלכם? כן או לא שמעו, אם מי שאחרי רשם עוד שאלה, אז לא נורא, אני פשוט חייב לדעת מה כולכם הייתם עושים במצב מעצבן כזה... אני ממש לא יודע. כלומר ז על חברים שלי, חברים אפשר למצוא בכל מקום, אבל משפחה....

symptoms

New member
לא

ולא רק בגלל המשפחה עד כמה שכולם אומרים שהחיים כאן ח#$@3 וכל זה אני בחיים לא אעזוב את הארץ לתמיד לביקור קצר או לכמה שנים זה בסדר אבל אפילו אלאניס לא תוכל לגרום לי לעזוב את הארץ הזאת ואת המשפחה והחברים ןלשאלה נניח שהייתם יכולים לבחור בין להיכנס לנעלים (ולעור ולגוף ולמחשבות של אלאניס) או בקיצור להיות היא ליום אחד או להיות החבר/ה הכי טובה שלה לתמיד מה הייתם בוחרים?

Rוית

New member
להיות חברה הכי טובה שלה לתמיד..

עד כמה שזה מרתק להיות היא ליום שלם, אחרי יום הכל נגמר
, ולהיות חברה שלה לתמיד, ועוד חברה הכי טובה, מכירים אותה ככה הכי טוב.. אממ, אוקי, לשאלה- מה הייתם מעדיפים-להיות נגן\ית בלהקה של אלאניס לתמיד או להיות חבר\ה שלה (במובן הרומנטי) אבל בלי לדעת אם היא תשאר איתכם או לא..

למעלה