הורג שירשורים!
ב ביר הנשר New member 5/6/07 #49 היי! עם כל הכבוד מיכל אמדורסקי היא רק אחת (וטוב שכך) תביאי אותה בשלישייה
X XDבלונדהXD New member 4/6/07 #32 XD אני לא הייתי מתחתנת עם הרווק גם עם היו משלמים לי. אחרי כל הבחורות השרמוטות שהוא דפק, בטוח יש לו איידס או משהו כזה. חוצמזה- הוא גם שחום יחסית כמו יואב XD ויואב כפרה, אני מכירה אותו =]
XD אני לא הייתי מתחתנת עם הרווק גם עם היו משלמים לי. אחרי כל הבחורות השרמוטות שהוא דפק, בטוח יש לו איידס או משהו כזה. חוצמזה- הוא גם שחום יחסית כמו יואב XD ויואב כפרה, אני מכירה אותו =]
L liss 8D New member 3/6/07 #22 חור בהשכלה! אסתי גיזנבורג! אז אין הדוגמנית של פוקס!! הייתי ממשיכה את יוגב אבל אני לא מאלו שקוראים בבלוגים האלו.
חור בהשכלה! אסתי גיזנבורג! אז אין הדוגמנית של פוקס!! הייתי ממשיכה את יוגב אבל אני לא מאלו שקוראים בבלוגים האלו.
L liss 8D New member 3/6/07 #24 חוץ מיואב, שאר השמות לא אומרים לי כלום../images/Emo9.gif ואני גם מתעצלת להביא שלשה אחרת, אז פעם באה^^'
חוץ מיואב, שאר השמות לא אומרים לי כלום../images/Emo9.gif ואני גם מתעצלת להביא שלשה אחרת, אז פעם באה^^'
Y YogevLevi New member 3/6/07 #25 :O כרמי כבר לא פעילה הרבה זמן.....הייתי מן ביצ'ית כזאת........והרווק הוא בין הראשונים בפעילים.....
נ ניו יורק רפיח New member 3/6/07 #29 מה אתה לא מכיר את אסתי גינזבורג היא מדגמנת לפוקס, הכי כוסית בארץ!