למי שמעליי יש ת'שם של חברה שלי =] (אני בת דרך אגב חח)
ל לירון מקפי New member 19/8/06 #22 ../images/Emo107.gif למי שמעליי יש הרבה חברות (?) מה אתם רוצים אין לי מה לכתוב!
L looly618 New member 19/8/06 #23 למי שמעליי יש שם משפחה שנורא הגניב אותי =] (אני במצב כפית נא לא לשים לב אליי) חחח בואי נהפוך את זה למשחק רק של שתינו וזהו חחחח
למי שמעליי יש שם משפחה שנורא הגניב אותי =] (אני במצב כפית נא לא לשים לב אליי) חחח בואי נהפוך את זה למשחק רק של שתינו וזהו חחחח
B Blue Aura New member 19/8/06 #26 ../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif למי שמעליי יש... ../images/Emo189.gif את השם של שחקנית שולתת!!1 מ"האלופה".
../images/Emo41.gif../images/Emo97.gif למי שמעליי יש... ../images/Emo189.gif את השם של שחקנית שולתת!!1 מ"האלופה".
I ICדרוש New member 19/8/06 #29 ../images/Emo80.gifלמי שמעליי לא כדאי להתעסק איתי סתם מי שמעליי חדשה בפורום{? ...} סורי על הבורות, לא הייתי פה הרבה זמן
../images/Emo80.gifלמי שמעליי לא כדאי להתעסק איתי סתם מי שמעליי חדשה בפורום{? ...} סורי על הבורות, לא הייתי פה הרבה זמן
ל לירון מקפי New member 19/8/06 #30 ../images/Emo107.gif מי שמעליי לא הייתה המון זמן בפורום אה וכן אני חדשה! כלומר בערך חדשה כי לא הגבתי יובלות!
../images/Emo107.gif מי שמעליי לא הייתה המון זמן בפורום אה וכן אני חדשה! כלומר בערך חדשה כי לא הגבתי יובלות!
I ICדרוש New member 19/8/06 #31 ../images/Emo80.gifמי שמעליי... מאיימת לגנוב לי את המקום הראשון בסטטיסטיקות ... {וברוכה השבה }
ל לירון מקפי New member 19/8/06 #32 ../images/Emo107.gif מי שמעליי מכורה לקלי (טוב גם אני ) ואני לא בדיוק רואה אותך בסטיסטיקות במקום הראשון חיחיחיחי סתםםםם
../images/Emo107.gif מי שמעליי מכורה לקלי (טוב גם אני ) ואני לא בדיוק רואה אותך בסטיסטיקות במקום הראשון חיחיחיחי סתםםםם
ל ליטול B New member 19/8/06 #36 מי שמעליי חושבת שאלוהים זאת בת אין לי מושג אם אמרו אבל מה זה משנה כבר רשמתי..