אבל את מעלייך
I ICדרוש New member 20/8/06 #59 ../images/Emo80.gifאבל את מעלייך../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #62 ../images/Emo107.gif נכון רציתי להוסיף את זה אבל אז הייתם אומרים לי שאני מוסיפה בשביל הסטטיסטיקות וזה ממש (אהמשקראהמ) לא נכון...
../images/Emo107.gif נכון רציתי להוסיף את זה אבל אז הייתם אומרים לי שאני מוסיפה בשביל הסטטיסטיקות וזה ממש (אהמשקראהמ) לא נכון...
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #66 ../images/Emo107.gif יש לי שאלה למי שמעליי את לא חושבת שאני יודעת שאת יודעת שמשעמם לי וגם לך משעמם- צרת רבים חצי נחמה!
../images/Emo107.gif יש לי שאלה למי שמעליי את לא חושבת שאני יודעת שאת יודעת שמשעמם לי וגם לך משעמם- צרת רבים חצי נחמה!
I ICדרוש New member 20/8/06 #67 ../images/Emo80.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifמי שמעליי מחורפנת I like it
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #71 ../images/Emo107.gif למישו יש עוד משו לרשום? כי נראה לי שרשמנו כבר הכל! :-C (תכירו חדש!)
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #73 ../images/Emo107.gif למי שמעליי לא נראה לי שאני יכולה לבוא למפק"ק כי... טוב נו סיבות סודיות שכל המתעניין בהן יכול לשלוח לי מסר אבל לא בטוח שאני אתן לו תשובה ברורה...
../images/Emo107.gif למי שמעליי לא נראה לי שאני יכולה לבוא למפק"ק כי... טוב נו סיבות סודיות שכל המתעניין בהן יכול לשלוח לי מסר אבל לא בטוח שאני אתן לו תשובה ברורה...
A a k c New member 20/8/06 #74 ../images/Emo109.gifלמי שמעלייך יש שם../images/Emo11.gif עדי- נעים להכיר
A a k c New member 20/8/06 #76 בחיים לא חשבתי שהשם שלי שקסי../images/Emo12.gif + למי שמעלי יש את שיטת ההצפה
Y YouFoundMe New member 20/8/06 #78 כל האנשים שמעלי חופרים ברמות../images/Emo70.gif ../images/Emo6.gif חחחחח
ל לירון מקפי New member 20/8/06 #80 ../images/Emo107.gif אני הזהרתי מתישהו שיש חפירה לא? אה ואני מסכימה עם מי שמעליי אבל יש לי אישור זמני לחפור לא?בדיוק חזרתי מהפסקה מאוד ארוכה של כתיבה בפורום...
../images/Emo107.gif אני הזהרתי מתישהו שיש חפירה לא? אה ואני מסכימה עם מי שמעליי אבל יש לי אישור זמני לחפור לא?בדיוק חזרתי מהפסקה מאוד ארוכה של כתיבה בפורום...