מה קורה ,,,,,, את איתי
M mitzy 22 New member 12/6/06 #6 אם הכוונה למשרד שנמצא מאחורי .. הויטרינה, הרגע פתחתי את הדלת.. תודה על המשחק
M mitzy 22 New member 12/6/06 #11 ../images/Emo58.gif לאן נעלמה ההודעה הקודמת?! אתה צריך כרטיס צהוב שנמצא בכונן של אחד המחשבים (צעד אחד ימינה מדלת הזכוכית המסתובבת) ובעזרתו לפתוח את הדלת במכשיר שנמצא מימינה.
../images/Emo58.gif לאן נעלמה ההודעה הקודמת?! אתה צריך כרטיס צהוב שנמצא בכונן של אחד המחשבים (צעד אחד ימינה מדלת הזכוכית המסתובבת) ובעזרתו לפתוח את הדלת במכשיר שנמצא מימינה.
מ מקס6 New member 12/6/06 #12 תודה ,,הצלחתי,,יש פלפון כחול,,, איפה שיש תמונה של הבריחה של המכונית הצהובה [טי,וי] אז מתחת לשולחן שם נימצא הפלפון ואז הוציאו משם את הכרטיס
תודה ,,הצלחתי,,יש פלפון כחול,,, איפה שיש תמונה של הבריחה של המכונית הצהובה [טי,וי] אז מתחת לשולחן שם נימצא הפלפון ואז הוציאו משם את הכרטיס
M mitzy 22 New member 12/6/06 #13 ../images/Emo58.gif כתבת קודם שצריך להשתמש בפלאפון ביחד עם השעון, מה צריך לקרות?
I ilanama1 New member 12/6/06 #31 זה מה שקבלתי מהשעון והטלפון והדבר הזה המוזר שנראה מחוק יש למישהו מושג מה עושים עם זה
3 3שרונית New member 12/6/06 #32 גם לי יש את זה ויש את העט שאי אפשר להרים....נראה לי שזה שייך איכשהו לעט...
M mitzy 22 New member 12/6/06 #17 אני שוקדת על זה.. הצלחתי להגיע לפיתרון, אבל אז גילית שאסור שכבל מאותו צבע יחצה כבל מאותו צבע.. אני ממשיכה לנסות.. כן, עדיין לא מצאתי את היעוד של העט לייזר.
אני שוקדת על זה.. הצלחתי להגיע לפיתרון, אבל אז גילית שאסור שכבל מאותו צבע יחצה כבל מאותו צבע.. אני ממשיכה לנסות.. כן, עדיין לא מצאתי את היעוד של העט לייזר.
M mitzy 22 New member 12/6/06 #24 הללויה!! ../images/Emo58.gif הצלחתי לפצח את המשחק וקיבלתי ID |ספויילר| אני לא יודעת אם ה-ID הוא קבוע או משתנה ממשחק למשחק, אבל בכל זאת.. ID: 1975494
הללויה!! ../images/Emo58.gif הצלחתי לפצח את המשחק וקיבלתי ID |ספויילר| אני לא יודעת אם ה-ID הוא קבוע או משתנה ממשחק למשחק, אבל בכל זאת.. ID: 1975494
M mitzy 22 New member 12/6/06 #28 ../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif תיקון ל-ID 197S494 (זה מה שקורה שכותבים מהר ולא מצליחים לקרוא אח"כ מה כותבים.. )
../images/Emo58.gif../images/Emo58.gif תיקון ל-ID 197S494 (זה מה שקורה שכותבים מהר ולא מצליחים לקרוא אח"כ מה כותבים.. )