משחק חדדדדדדששששש בבקשה
I ilanama1 New member 12/6/06 #4 מצאתי שני דברים פסל וכרטיס זה צריך להיות משחק טוב אני חושבת מהסידרה לש הבר והמספרה כל הכבוד למשחקים שאתה משרשר
מצאתי שני דברים פסל וכרטיס זה צריך להיות משחק טוב אני חושבת מהסידרה לש הבר והמספרה כל הכבוד למשחקים שאתה משרשר
מ מקס6 New member 12/6/06 #19 אילנה,,,,,, תחפשי במיוחד מתחת למשטחי העכברים ,,אמרת שיש לך את החד קרן[פסל]
I ilanama1 New member 12/6/06 #65 את זה הצלחתי כבר מזמן מה שאני לא מצליחה זה למצוא את המחשב הסגור ואת המדרגות הייתי שם מקודם בדלת המסתובבת ועכשיו אני פשוט לא מצליחה להגיע לשם שוב
את זה הצלחתי כבר מזמן מה שאני לא מצליחה זה למצוא את המחשב הסגור ואת המדרגות הייתי שם מקודם בדלת המסתובבת ועכשיו אני פשוט לא מצליחה להגיע לשם שוב
I ilanama1 New member 12/6/06 #69 התכוונתי לחיבורים אותם עשיתי כבר מקודם וקבלתי קוד אבל אני לא מוצאת להגיע בחזרה למדרגות ולמחשב ששם צריך להכניס את הקוד זה לא היום שלי מהבוקר
התכוונתי לחיבורים אותם עשיתי כבר מקודם וקבלתי קוד אבל אני לא מוצאת להגיע בחזרה למדרגות ולמחשב ששם צריך להכניס את הקוד זה לא היום שלי מהבוקר
I ilanama1 New member 12/6/06 #77 מקס אפשר מעט עזרה בבקשה 1 מה עשית עם הכרטיס והרצועה האדומה 2 איפה נמצא המחשב שאליו צריך להכניס את הקוד
מקס אפשר מעט עזרה בבקשה 1 מה עשית עם הכרטיס והרצועה האדומה 2 איפה נמצא המחשב שאליו צריך להכניס את הקוד
מ מקס6 New member 12/6/06 #78 לא עשיתי כלום,,,,,, עם הרצועה והכרטיס ,,,המחשב נימצא 2 קליקים שמאלה מהדלת המסתובבת זה מסך גדול [כבוי]
לא עשיתי כלום,,,,,, עם הרצועה והכרטיס ,,,המחשב נימצא 2 קליקים שמאלה מהדלת המסתובבת זה מסך גדול [כבוי]