טוב נו
1. רוני 2. קרני 3. גידי 4. מורן 5. חן 6. אביה 7. מתן מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? דיסקו ואימו מי הוא האמן הכי אהוב על 5? לא יודע, אולי פרל ג'ם האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? כן, פעמים ספורות תאר את המראה החיצוני של 4..? שיער שחור חלק, קצת שחומה, קטנה ורזה, בייבי פייס בן\\בת כמה 6? 16 בערך מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? במסרים בתפוז לפני כמה חודשים נדמה לי איפה 5 גר\\ה? רמת גן תן עובדה מעניינת על 1..? היא בת 18 מה הצבע האהוב על 6? ורוד עם נצנצים מה אתה הכי מעריך אצל 3? את הישירות האם 4 הוא בן או בת? בת האם ל-5 יש שיער ארוך? כן מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? היא בת שלא נעלבת מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? ציניות, כנות וביטחון עצמי מה מידת הקרבה שלך למספר1? אני הידיד הדוס שלה והיא החברה הכופרת שלי האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? מאווווד האם למספר 6 יש חברה? היה לה חבר שהתברר שהוא הומו מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? לא יודע האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? ראיתי אותה בהופעה של אורפנד לנד האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? אחרי מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? לדבר בטלפון מה הצבע האהוב על 2? שחור של פריקים מגיעילים אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? לא מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שהוא שונא לריב איתי, שכואב לו הראש כשהוא אצלי, שלוקח לו רק 20 שניות מה החלום של מספר 1? למצוא אהבה