משחק חברתי מגניב.

hitchhiker218

New member
'מבול' הוא בהחלט אלבום אדיר..

ולהתעלות עליו ללא ספק יהיה קשה! אבל סטיבן ווילסון הוא מפיק משובח לכן אני חושבת שרע זה לא יכול להיות=] אני אנסה למצוא את האלבום של אופת'..אני די סקרנית לגביו..שמעת ביקורת מאנשים ששמעו?

nothingman1

New member
אני מודאג מהעובדה שהקלידן שהיה ב-'מבול' עזב

הוא לקח חלק מרכזי בעיבוד של השירים (שזו אחת הנקודות החזקות ביותר שלהם באלבום) והוא מוזיקאי מעולה טוב, נראה... אני לא צריך לשמוע ביקורת מאנשים אחרים
המסקנות המרכזיות שלי לגבי האלבום: נתחיל עם זה שהוא פחות טוב לדעתי מהאלבומים הקודמים לא כ"כ אהבתי את ההפקה, התופים חלשים מדי ולפעמים המיקום של השירה במיקס קצת מציק לי, אבל סטיבן ווילסון דווקא שיבח את ההפקה (אבל אולי הוא סתם רצה להחמיא למיקאל, שהוא אחראי על ההפקה באלבום) המתופף המחליף טוב מאוד, אבל פחות מהמתופף הקודם אין הרמוניות מעניינות יחסית לאופת' ברוב הזמן הגיטריסט החדש לא מתאים ללהקה כ"כ, למרות שהוא עושה דברים טובים פה ושם, אבל הרבה יותר אהבתי את הסגנון של הגיטריסט הקודם יש יותר קלידים באלבום הזה, מזה אני דווקא מרוצה כי אני אוהב את הקלידן שלהם יש קטעים מיוחדים שאופת' עוד לא עשו וזה שינוי מרענן ונשמע טוב רוב הזמן בשיר הראשון יש זמרת, שהיא במקרה החברה של המתופף ונראית לא רע בכלל, והיא שרה בצורה מאוד מרגשת ונכונה לשיר יש קטעים של תיפוף כבד כמו שמעולם לא היה בשירים של אופת' שיר אחד נגמר באתנחתא קומית שלא אספר לך עכשיו, כדי שתהיי מופתעת כשתשמעי את זה וזה יצחיק אותך ציון: 7.5 אם אני במצב-רוח רע, עד 8.3 במצב-רוח טוב

hitchhiker218

New member
סיקרנת...

אממ אתה יכול להגיד לי רק מאיפה השגת אותו? כי אני לא טובה בדברים האלה.. וכדי שאני אדע אם דעתינו לגבי אופת' קרובה בערך(כך אני אוכל להבין יותר טוב את משמעות הציון המפרגן),איזה מבין כל האלבומים שלהם הוא החביב עליך ביותר?:)

nothingman1

New member
אשלח לך מסר, בעיקרון אסור לדבר פה על הורדות

לא התכוונתי לפרגן להם כ"כ, בסך-הכל אני יחסית לא מת על האלבום הזה... אני הכי אוהב את 'Ghost Reveries', מבחינתי הציון לאלבום הזה שואף ל-10

hitchhiker218

New member
לגבי הפרגון.. הייתי טיפה צינית../images/Emo6.gif

לא שמתי מרכאות.. יצאתי טונה. Ghost Reveries באמת אלבום מצויין. אוקי הצלחתי לקלוט את הכיוון:)

Anuerysm

New member
ואני

1. קרני 2. רוני 3. שניצ 4. אביה 5. חזקי 6. ג'אגד כאוס 7. מיסטיקנית בגרוש מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? לא יודע מי הוא האמן הכי אהוב על 5? אין לי מושג האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? לא תאר את המראה החיצוני של 4..? לא זוכר בן\\בת כמה 6? מעל 18 מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? לא זוכר איפה 5 גר\\ה? תל אביב לא? תן עובדה מעניינת על 1..? יש לו זקן מה הצבע האהוב על 6? אנא אערף מה אתה הכי מעריך אצל 3? הכל האם 4 הוא בן או בת? בת האם ל-5 יש שיער ארוך? בערך מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? אנלא מכיר אותו מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? לא יודע מה מידת הקרבה שלך למספר1? מאוד מאוד קרוב האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? כן האם למספר 6 יש חברה? לא יודע מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? חולצה ומכנסיים האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? לא האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? כן מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? עבודות על פרל ג'אם מה הצבע האהוב על 2? לא יודע אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? כן מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שהיא עשתה בגרות בתיאטרון והלך לה טוב מה החלום של מספר 1? להיות כמו גידי

Anuerysm

New member
דווקא בבדיחה עם העבודות על פרל ג'אם השקעתי

יותר מחשבה

טוב נו

1. רוני 2. קרני 3. גידי 4. מורן 5. חן 6. אביה 7. מתן מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? דיסקו ואימו מי הוא האמן הכי אהוב על 5? לא יודע, אולי פרל ג'ם האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? כן, פעמים ספורות תאר את המראה החיצוני של 4..? שיער שחור חלק, קצת שחומה, קטנה ורזה, בייבי פייס בן\\בת כמה 6? 16 בערך מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? במסרים בתפוז לפני כמה חודשים נדמה לי איפה 5 גר\\ה? רמת גן תן עובדה מעניינת על 1..? היא בת 18 מה הצבע האהוב על 6? ורוד עם נצנצים מה אתה הכי מעריך אצל 3? את הישירות האם 4 הוא בן או בת? בת האם ל-5 יש שיער ארוך? כן מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? היא בת שלא נעלבת מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? ציניות, כנות וביטחון עצמי מה מידת הקרבה שלך למספר1? אני הידיד הדוס שלה והיא החברה הכופרת שלי האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? מאווווד האם למספר 6 יש חברה? היה לה חבר שהתברר שהוא הומו מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? לא יודע האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? ראיתי אותה בהופעה של אורפנד לנד האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? אחרי מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? לדבר בטלפון מה הצבע האהוב על 2? שחור של פריקים מגיעילים אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? לא מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שהוא שונא לריב איתי, שכואב לו הראש כשהוא אצלי, שלוקח לו רק 20 שניות מה החלום של מספר 1? למצוא אהבה

hitchhiker218

New member
חשבתי שאתה יודע עלי יותר...

הצבע האהוב עלי הוא ורוד פוקסיה עם נצנצים ופיאטים! אוף נמאס לי.. אנשים לא קוראים אותי טוב!

לאביה היה חבר שנתברר שהוא הומו?

אביה זה נכון? "אני הידיד הדוס שלה והיא החברה הכופרת שלי"
אוקי..אני לא יודעת מי זה מתן ולמה אנחנו מתאימים להיות זוג? *סורי מתן אבל אני לא מכירה אותך* יו איתך..אתה יודע עליי עוד דברים חוץ מזה שאני בת 18!! וחוץ מזה אני כבר עברתי בהרבה את וחצי... אני כבר 18 ותשעה חודשים..אני עוד מעט 19 חבוב. החלום שלי זה לא למצוא אהבה...זה רצון מאוד חזק..אבל החלום שלי.. וואו..זה..לשנות תפיסות חברתיות מסויימות בעולם שנטעו באנשים חזק חזק ולדעתי הורסים את החברה האנושית. אבל זה חלום מאוד גדול ואני לא יודעת איך להתחיל להגשים אותו.

hitchhiker218

New member
אחרי החוויה איתי הוא הבין שהוא לא רוצה כל

קשר עם המין הנשי... אפשר להגיד שאני סוג של סיוט.. חחח סתם זה נכון אבל לא בהקשר הזה:) הוא לא באמת הומו.. אנחנו פשוט צוחקים על זה שהוא מדבר כמו כוסית.. כל היום הוא והרגשות שלו. משהו הזוי!! ורק כדי שלא יהיה לך ספק, יש לו חברה חדשה.

תסתמי אם הפה שלך..את ורגשי הנחיתות שלך!!

מתי כבר תפנימי שאת מדהימה? כן,אני יודעת שיש לו חברה חדשה. אני חושבת שאמרת לי משהו על זה.

Soon Forget

New member
טוב

כתוב שבעה חברי פורום וענה על השאלות. נא להסתכל על השאלות רק אחרי שסיימתם לכתוב את חברי הפורום. תהנו. 1. אביו 2. גידי 3. קרני 4. חנג' 5. רוני 6. חזקוש 7. Jagged chaos מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? רוק ישראלי? מי הוא האמן הכי אהוב על 5? דייויד בואי. האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? אף פעם תאר את המראה החיצוני של 4..? משקפופרית (שליטה!), מתולתלת, לובשת חצאיות וחולצות קרועות ומקושקשות.. בן\\בת כמה 6? 18 מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? חחח לא יצא לי לדבר איתו אישית אף פעם. איפה 5 גר\\ה? ראש העין תן עובדה מעניינת על 1..? היא הבלשית האתיופית הראשונה בישראל, שעומדת להכין לי ג'חנון לפעם הבאה שאני אראה אותה! מה הצבע האהוב על 6? אין לי מושג
מה אתה הכי מעריך אצל 3? בקיאותו במוזיקה
האם 4 הוא בן או בת? בת האם ל-5 יש שיער ארוך? כן מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? השיער! מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? אינטיליגנטי, באסיסט עצלן, חובב פרל ג'אם. מה מידת הקרבה שלך למספר1? כמו שאולמרט קרוב לתא שלו בכלא! האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? קשה לדעת.. האם למספר 6 יש חברה? לא שידוע לי מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? בגדים פרחוניים וצבעוניים וכאלה. האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? כן! במפגשי פורום רד הוט. למרות שנראה לי ששתינו הפסקנו ללכת.. האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? תלוי.. 3, אתה אוהב את ניק דרייק? מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? לעשן מקטרת בעודה יושבת בחדרה האפל מתחת למנורה העמומה עם כובע קסקט על הראש. מה הצבע האהוב על 2? המממ כחול אולי? ירוק? אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? בלי שום ספק..! מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? שהוא היה מוכר לי את הכרטיס שלו לקורנל אם לא הייתי משיגה אחד.. |סוגדת| מה החלום של מספר 1? להתחתן עם אדי ודר..? (לא ילך לך, אני קודם!!!)

hitchhiker218

New member
אוי חנן..

דבר ראשון אני מתנצלת מעומק ליבי ששכחתי את הג'חנון שסבתי אפתה במיוחד לך בבית ביום של המפגש(אוקי, הוא לא באמת הוכן עבורך אבל מכיוון שאני ג'חנון לא אוכלת אנו נעשה העברת בעלות ופעולת קניין ועוד כל מיני דברים בתושב"ע). דבר שני,אני שמחה שזכרת שהחלטתי שאני אתיופית.:) זה מראה שאת מקשיבה לי ואנחנו יכולות להפסיק עם המטפל הזוגי. דבר שלישי,אולמרט עם חצי רגל בכלא ולכן אני מסיקה מכך שאנחנו ממש זוג יונים.. דבר רביעי,הכובע שלי בתמונה בה אני מעשנת מקטרת, זה כובע הרצל שנקרא כך כי איני יודעת איך לכנות אותו. את מוזמנת לכנות אותו גם גובע "סלאש" אבל מכייון שהזקן שאין לי יותר דומה לשיער של סלאש נלך על הרצל. דבר חמישי(וזה לא נגמר!),אני וחן לעולם לא נוכל להיות יחד..למה? בעיות מהעבר...
דבר שישי(והפעם אחרון!!),לצערך הרב, כשלי ימלאו 18, את תהיי בת 17 צעירה. ואז, אם אני ואדי נחליט לממש את אהבתנו זה כבר לא יהיה בגדר בעילת קטינה וזה גם לא יהיה סוטה!:)אז מי יהיה קודם?
תם הטקס.

למעלה