משחק חברתי מגניב.

וואו,אני כבר לא שומעת דיוויד.

אי אפשר לומר כרגע שהוא האמן האהוב עליי. אבל הוא אחת מאהבות שלי בכל מקרה...לא שחכתי אותו והפסקתי לאהוב אותו.

חעחעחע

1. נערת הפרחים ההזויה 2. hitchhiker218 3. Anuerysm 4. nothingman1 5. בדנתמ 6. brass monkey 7. סרח האשכנזי. מוחעחעחע מהו סגנון המוזיקה הכי אהוב על 6? רוק?
מי הוא האמן הכי אהוב על 5? פרל ג'אם נראה לי האם אי פעם פגשת את 7? אם כן,כמה פעמים? למען האמת כןXD לא הכי פגשתי.. נו
תאר את המראה החיצוני של 4..? המממ. בן\\בת כמה 6? ניחוש פרוע. 18 מתי דיברת פעם אחרונה עם 7? הגבתי לו, זה נחשב?
היום איפה 5 גר\\ה? חיפה? XD או שאמרת את זה מתישהו וזכרתי, או שאני לגמרי יצאתי מפגרת עכשיוXDDDDDDD תן עובדה מעניינת על 1..? יש לה אחלה סטייל
מה הצבע האהוב על 6? ירוק
מה אתה הכי מעריך אצל 3? לא יודעת. האם 4 הוא בן או בת? בחור, דא האם ל-5 יש שיער ארוך? המ. *מנסה להיזכר בתמונה* לא? מה הדבר שאתה הכי אוהב אצל 6? הטעם המוזיקלי?
מהם שלוש התכונות הבולטות ביותר אצל 3..? ביקורתי, לא מפחד להגיד את מה שהוא חושב ו.. לא יודעת. לא מכירה מספיק טוב לזה
סתם מניחה הנחות. מה מידת הקרבה שלך למספר1? ככה האם 1 ו-7 מתאימים להיות זוג? למה לא
האם למספר 6 יש חברה? אין לי מושג מהו סגנון הלבוש האופייני למספר 5? הממ. האם אתה נפגש עם מספר 4 גם מעבר למפגשי הפורום? לא נפגש גם בכלל
האם לדעתך 3 הוא האדם הכי סקסי על עלי האדמות? בכיף מה מספר 1 הכי אוהב לעשות? סרטים? לצפות ז"א מה הצבע האהוב על 2? המממ. ירוק? XD אתה חושב שמספר 1 ומספר 4 מתאימים מבחינת זוגיות? כע. ואנחנו יודעים מה רוני חושבת כל הזמן הזה..
מה הדבר שלמדת על 2 בחודשיים האחרונים? לא יוצא לדבר הרבה:p מה החלום של מספר 1? שאלה טובה. מה החלום שלך באמת? :)

אההה ויתרתי כבר על חזקוש..

אנחנו שונים מידי כדי לקיים זוגיות. יש לי אחלה סטייל במה? בלבוש? החלום שלי..כתוב למעלה. הו..ידעתי שיגיע מצב שאני מתאימה לקרני..רואה קרני? סתם סתם..קרני קשה להשגה..אין מה לעשות. אני אוהבת לעשות סרטים אבל לא לצפות בהם..לחיות בתוכם. סתם.. אני אוהבת כרגע ללכת לים..רק אני לא זוכרת את הפעם האחרונה שעשיתי את זה. נראה לי שהפעם האחרונה הייתה לפני חצי שנה. צריך לעשות מפגש בים!! תני לי את המסנג'ר שלך והבה נתיידדה.

למעלה