חי חו חה ליפומון: אמבוש על דמי וימוןוווווווון!
M meytar New member 6/8/03 #87 סוף סוף גם לי יש! מאט:"האאפצ'י!" גבומון:"מאט, עוד פעם הצטננת? קח קוטיזון או משהו"
L LILO digital New member 6/8/03 #90 נחמד, אבל... את צריכה לשים תמונה, את יודעת... בגלל זה קוראים לזה "משחק תמונות"
R Ray girl New member 6/8/03 #94 מה היה קורה עם קוג'י היה מסתפר? (מי שראה שר הטבעות 2...) טיקיי: the preshesssssssssssssssssss (לא ידועת עם כתבתי את זה נכון אבל בעיברית זה: דה פרשססססססססס)
מה היה קורה עם קוג'י היה מסתפר? (מי שראה שר הטבעות 2...) טיקיי: the preshesssssssssssssssssss (לא ידועת עם כתבתי את זה נכון אבל בעיברית זה: דה פרשססססססססס)
R Ray girl New member 6/8/03 #96 מה היה קורה עם לטאי היה קרחת? "100 דפיקות דפקתי בשולחן, 100 דפיקות, רוצים עוד פעם בעיה שלכם, כמה דפיקות דפקתי על השולחן...? 99 דפיקות דפקתי..."
מה היה קורה עם לטאי היה קרחת? "100 דפיקות דפקתי בשולחן, 100 דפיקות, רוצים עוד פעם בעיה שלכם, כמה דפיקות דפקתי על השולחן...? 99 דפיקות דפקתי..."
R Ray girl New member 6/8/03 #99 אני עוד מעט הולכת לסבתא שלי "איפה אני אמור לשתול את זה? (שתיל מוזר...)"
R Ray girl New member 6/8/03 #100 חם לי.......... עכשיו כולם ביחד! לשיר! לשיר! לשיר! "אאאאאאאאאאאאאאאאמן...."