נתקע לי שיר בראש... קן: אחד, שתיים, שלוש, הופ הופכים צד! אחד שתיים שלוש הופ!
R Ray girl New member 5/8/03 #21 נתקע לי שיר בראש... קן: אחד, שתיים, שלוש, הופ הופכים צד! אחד שתיים שלוש הופ!
R Ray girl New member 5/8/03 #22 ... ישנן בנות ישנן בנות דייויס: קן, שמת קמצוץ מלח בסיר? קן: *דמעה* מה? *דמעה*
L LILO digital New member 5/8/03 #25 ...מעניין למה! "הי, תראו את זה! יובל סגל מתארח בפורום דיג'ימון!" "רציני?"
U Unicorn Fairy New member 5/8/03 #29 למה?? למה??? לאאאאאא טאי: שלי! זה לא מה שאת חושבת! שלי: אז מה? מאט just happend to נפל עלייך??? טאי: ב...בדיוק! שלי: טאייייי!!! *שולפת ציפורניים* הוא שלי! מאט: NOW THAT MY WOMAN!
למה?? למה??? לאאאאאא טאי: שלי! זה לא מה שאת חושבת! שלי: אז מה? מאט just happend to נפל עלייך??? טאי: ב...בדיוק! שלי: טאייייי!!! *שולפת ציפורניים* הוא שלי! מאט: NOW THAT MY WOMAN!
י יאקומו New member 5/8/03 #30 ../images/Emo41.gif טאקויה: "אני לא חושב שזה היה רעיון טוב לאכול את הדבר השחור והמוזר שראינו עכשיו..."
../images/Emo41.gif טאקויה: "אני לא חושב שזה היה רעיון טוב לאכול את הדבר השחור והמוזר שראינו עכשיו..."
U Unicorn Fairy New member 5/8/03 #27 אוי היה לי את זה פעם... כאילו, שרשרנו פעם את זה! ואמרתי: טיקיי: "i see the light! noooo! i'm not ready to go yet!!!"
אוי היה לי את זה פעם... כאילו, שרשרנו פעם את זה! ואמרתי: טיקיי: "i see the light! noooo! i'm not ready to go yet!!!"
L LILO digital New member 5/8/03 #31 "למה" - אמרת שיש לך מצב רוח רע "עושים קצת הוקי-טוקי ומסתובבים זו התורה כולה..."
L LILO digital New member 5/8/03 #33 עוד... "זה פסל!" "לא, זה חייל" "נו, אני אומר לך שזה פסל!" "לא, זה חייל!" "בטוח שזה פסל" "חייל!" "מתערב איתך, פסל" "שם לך אלף שקל שזה חייל..."
עוד... "זה פסל!" "לא, זה חייל" "נו, אני אומר לך שזה פסל!" "לא, זה חייל!" "בטוח שזה פסל" "חייל!" "מתערב איתך, פסל" "שם לך אלף שקל שזה חייל..."
R Ray girl New member 5/8/03 #36 נא לקרוא את זה במנגינה של הקוסם מאר -ץ אוץ יולי : אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנחנו יוצאים לשפוינג! שופינג יפה ומרהיב! כזה שופינג עוד לא ראיתם בחיים!
נא לקרוא את זה במנגינה של הקוסם מאר -ץ אוץ יולי : אאאאאאאאאאאאאאאאאאאאנחנו יוצאים לשפוינג! שופינג יפה ומרהיב! כזה שופינג עוד לא ראיתם בחיים!