משחק השנה

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

AeroTom

New member
"Almost Famous" כמובן

הסרט הכי מחובר אלי עלי אדמות. בכל הרבה מובנים... "Memento" גם כן באותה שנה, יצירת המופת הראשונה של האחים נולאן. ועוד סרט שאני חייב לציין מאותה שנה - "You Can Count on Me" (מישהו לסמוך עליו). סרט שאני מאוד אוהב. נראה לי כל פעם שהוא שודר בהוט איכשהוא תפסתי אותו. ראיתי כמה פעמים כבר. לורה לייני ומארק רופאלו בדרמה מקסימה על אם חד-הורית (לייני, עם רורי קאלקין בתפקיד הילד) בעיירה קטנה ושקטה והשינויים שקורים בחייה כשאח שלה (רופאלו) מגיע לביקור. זה מהסרטים האלה שמצאתי את עצמי לא מכיר ותופס פתאום בטלויזיה בלי כוונה ופשוט נשאב לסיפור ומסיים את הסרט בחיוך.

מצב רוח לאהבה

כי אני אוהב כמעט. ואגב, הבחירה שלי שכל שנה אינה בכרח (ולרוב לא) הסרט האהוב עלי, רק סרט שאני רוצה להזכיר אותו.

GK_FF

New member
איךשהו פשוט יוצא שדווקא הסרט שאני הכי רוצה

להזכיר הוא הסרט שהכי אהבתי.. ^^" לא מצליח לנתק את עצמי מכיוון המחשבה הזה של "הכי טוב"...

טוב, אני בכלל לא מצליח לחשוב על "הכי טוב"

או "הכי אהבתי" - תמידיש כמה בפסגה. והם כל כך שונים כך שאיני יכול לבחור

GK_FF

New member
Waking the dead

זהו כבר אין לי סיקורים לעשות, כבר הגעתי למצב שבקושי ראיתי משהו מהשנה הזאת. XD (ולא שחסרים, אבל ממש שום דבר לכתוב עליו.) Waking the Dead סרט מדהים עם בילי קרודאפ וג'ניפר קונלי, שגם נראה לי היווה השראה מטורפת ל"הגנן המסור" שממש לא סבלתי. ממש סרט טוב ומומלץ, אינטיליגנטי, מעניין ומרגש.

למעלה