משחק השנה

• פותח הנושא GK_FF
  • פורסם בתאריך

GK_FF

New member
משחק השנה../images/Emo70.gif #3

כל יום תצויין שנה בסדר יורד, כל שרשור יכיל עד 3 שנים. בחרו סרט אחד מכל שנה וכתבו עליו פסקה או משפט. ניתן לציין בהודעה סרטים אחרים שהיוו לכם התלבטות. נא לדאוג לשרשר את התגובות לשנה ולא להודעה הראשית.
(קישור לשרשור הראשון)

מוכה אהבה

הרבה יותר טוב ממה שנדמה. לא רק סרט על אהבה, סרט על התבגרות מאוחרת, גאולה ממצב נפשי לא תקין דרך קשר חדש, גילוי עצמי ועוד הרבה דברים. לא נופל בכלל מסרטיו האפים של אנדרסון.

AeroTom

New member
"Minority Report"

מסרטי המתח\מדע בדיוני האהובים עלי ביותר. שפילברג עשה פה סרט עם אווירה מיוחדת שמותח ומעניין לכל אורכו. יש בו גם את הנקודה המוסרית, ההתלבטות של הטוב והרע והנכון\לא נכון בעלילה. סרט מאוד חכם, מרתק ובלי דקה של שקט. אחד הטובים יותר של קרוז (ראוייה לציון גם סמנתה מורטון כמובן) והרבה יותר אהוב עלי מסרט מדע בדיוני אחר שמבוסס על סיפור של פיליפ ק.דיק, מ-1982... אני חייב לציין גם את "The 25'th Hour" של ספייק לי. דרמה מצויינת של לי עם עוד תצוגה מעולה של נורטון והסובבים אותו. סרט עם הרבה מחשבה על החיים והחלטות, חרטות, מחשבות על העתיד והעבר והרבה מעבר לזה. כל זה באווירה והרקע של ניו-יורק ממש אחרי 11.9.

hagaiad

New member
הפסנתרן

סרט שואה מצמרר, שמעביר טוב מאוד לצופה את הדילמות, התחושות וההתמודדויות של היהודים בשואה. ללא ספק אחד הסרטים החשובים.

GK_FF

New member
Rabbits

מפסגות היצירה של לינץ'. 45 דקות מרתקות. אני מאוהב בסרט הזה, הקצב כל כך מושלם, הצילומים מדהימים, התזמון, התסריט, המוזיקה, הכל נו. מת על זה. אין תמונה. כבר מ-2002 כמות הסרטים שראיתי לכל שנה הולכת ומתמעטת, לכן אין לי כבר כל כך הרבה להוסיף, רק עוד שניים לטובה: Rules of Attraction מהסרטים הטובים והמיוחדים שאני מכיר. סרט נעורים עם בימוי מרהיב ותסריט רגיש. הסרט מכיל המון ועמוס במידע ורעיונות, כשחלקם נאבדים ולא מפותחים עם מיצוי, שזה חבל, אך הסרט עדיין ברמה גבוהה. Russian Ark אני אוהב את סוקורוב. זה סרט מאוד משונה אבל לפעמים כיפי מאוד. משהו באווירה. אני אוהב את האווירות של סוקורוב.

Live at Leeds

New member
אמת

האיש שלא היה שם מדהים ברמות שלא ניתן לאמוד במילים דוני דארקו מדהים ומרשים אבל אני חייב לראות אותו שוב חניבעל הוא הסרט הכי מותח שראיתי וב2001 התחילה הסדרה סקראבס, שיחד עם "תרגיע" זוכה אצלי לתואר הסדרה הגאונית ביותר כיום

GK_FF

New member
Mulholland Dr.

יצירת מופת. יש גם את אמלי באותה שנה שהוא מהסרטים היותר יפים שנוצרו.

hagaiad

New member
מפלצות בע"מ

הסרט של פיקסר האהוב עליי יחד עם צעצוע של סיפור

Live at Leeds

New member
אחלה שנה

Snatch - גדול Memento - גאוני "Curb Your Enthusiasm" - אין דברים כאלה O Brother, Where Art Thou? - מדהים, כנראה הכי טוב של השנה Road Trip - ייסורים ליוצרים

למעלה