אה מגניב! ותודה XD!
נ נעה בקולנוע New member 19/5/06 #16 חברה... רוצים לראות את נעמקה מיררת? נעם בתגובה: Noam Bing אומר/ת: נעה, הוא סקס(פרצוף רוטט) Noam Bing אומר/ת: הייתי עושה לו שמיניה
חברה... רוצים לראות את נעמקה מיררת? נעם בתגובה: Noam Bing אומר/ת: נעה, הוא סקס(פרצוף רוטט) Noam Bing אומר/ת: הייתי עושה לו שמיניה
א אורטל לאב דון New member 19/5/06 #21 אני רוצה להיות רוני../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo99.gif
ס סתיו לאב הילי New member 19/5/06 #29 ../images/Emo55.gifלפי מה שהבנתי: כל אחד הוא דמות מהשמיניה נגיד אני איה ואת אדם. ואז שואלים אותי שאלה, למשל: מה עם אדם? הוא עדיין עם ניצן? ואז אני עונה.. כאילו, לכל אחד יש תפקיד.
../images/Emo55.gifלפי מה שהבנתי: כל אחד הוא דמות מהשמיניה נגיד אני איה ואת אדם. ואז שואלים אותי שאלה, למשל: מה עם אדם? הוא עדיין עם ניצן? ואז אני עונה.. כאילו, לכל אחד יש תפקיד.
1 1הדור הבא New member 19/5/06 #30 אהההה לא הבנתי... אבל יש כבר משחק כזה,משדורין עשתה שיש דמות "ומראיניים" אותה. זה לא אותו הדבר?
ד דושנקה New member 19/5/06 #32 משתתפים לבנתיים: נטשה (עדי הימלבלוי) - דושנקה מיקה שקד (שירה וילנסקי) - FrutillitA רוני מלכי (דון לני-גבאי) - אורטל לאב דון מ\איה דביר (הילי ילון) - סתיו לאב הילי חוץ מארבעתן כולם פנויים ופנויות .
משתתפים לבנתיים: נטשה (עדי הימלבלוי) - דושנקה מיקה שקד (שירה וילנסקי) - FrutillitA רוני מלכי (דון לני-גבאי) - אורטל לאב דון מ\איה דביר (הילי ילון) - סתיו לאב הילי חוץ מארבעתן כולם פנויים ופנויות .
א אורטל לאב דון New member 19/5/06 #35 יאיייי../images/Emo9.gif רק מלראות את השם דון לני גבאי אני מתרגשת XD