משחק השמינייה-->

דושנקה

New member
משחק השמינייה-->

ביקשתי מהמנהל\ת:Super Chuly לפתוח את המשחק ועוד לא קיבלתי תשובה לכן המשחק יתקיים בספק
אם יתקיים הנה הסבר
במשחק אנחנו נדובב בכתב את כוכבי השמינייה ולכל אחד תהיה דמות משלו לדוגמא אם המשחק יתקיים אני נטשה ונגיד מישהו יהיה רוני אז אני יכתוב רוני רוצה להיפגש ומי שיהיה רוני יגיב ויענה לי וכך הלאה... משתתפים:כולם פנויים חוץ מעדי הימלבלוי (נטשה) שאני ישחק ויהיה היא תודה רבה לכולם ממני בר
.

onn11

New member
../images/Emo207.gif - כוכב נולד 4!!

האם שמתם לב שאחד הנבחנים מחו"ל שר את "אלינור" בתכנית של היום (18.5)?? כנראה שכבר התחילו לשדר שם מזמן... כי אם כך, הם בפרקי ה-50 בערך... שלכם, און. (נ.ב,מזמן לא כתבתי פה)

R o n 2 5 6

New member
שרו עוד שיר שלירון שר בסדרה

אני לא זוכר מה השם אבל ההתחלה הלכה ככה: בעירי היו שתי עלמות,שתי עלמות,יפות ותאומות זה שיר של שלום חנוך

סינטטית

New member
חחח איזה מצחיק עם זה שאשתו יולדת

חחחחחח כמה צחקתי!!!!!!!!!!!!! ויש אחד מנתניה, זה עם ה-5 עבודות, ששר שיר שלו, הוא שר יפה! אהבתי אותו ממש...! ועוד אחת מנתניה ששרה יפה יש כבוד

FrutillitA

New member
אוי גאד זה היה כ"כ מצחייייק../images/Emo6.gif

אישתו יולדת והוא שםםם
צחקתי ברמות של צביקה הדררר

נעמקה19

New member
אישתו יולדת והוא שם?!../images/Emo6.gif../images/Emo6.gifאלוהים!

חבל שאין לזה שידורים חוזרים ]:

FrutillitA

New member
ואחר כך הוא עוד חיפש אותה שעה../images/Emo6.gif

אוי זה היה כ"כ גדולללל ותקווי שיהיה שידורים חוזרים...הרי זה כוכב נולד הם חורשים על הכל

../images/Emo55.gifחח כן! והוא הלך לחפש את אח ש

שלו ובנתיים הם בוחנים אחרים וצביקה לא מפסיק לצחוק, והם שואלים אותו מה קרה? אז הוא אומר "אשתו בבית חולים" חחח!

ואיך הוא אמר...

שהוא שר את השיר "אחכה לך" ואז צביקה אמר שזה מה שאישתו שרה עכשיו בבית חולים

FrutillitA

New member
יאאא אני רוצה:|

אני רוצה להיות מיקה
אחחח איזה שולטת היא

דושנקה

New member
הסבר נוסף לנעמקה19...

רק בשביל לשמח אותה אני יגיד דגנית שולטת
ההסבר
נגיד אני נטשה וFrutillitA מיקה אז אני יכתוב מיקה איך אם אבי? אז היא תכתוב לדוגמא הכל סבבה אם אבי וכך הלאה ואז נכתוב בפורום בתור הדמויות
משתתפים לבנתיים הם: נטשה (עדי הימלבלוי) - דושנקה מיקה שקד (שירה וילנסקי) - FrutillitA חוץ משתיהן כולם וכולן פנויים ופנויות!

למעלה