משחק השירים!~

משחק השירים!~

הוראות המשחק:
כל אחד מכם לוקח את הפלייליסט שלו ובוחר את האפשרות Shuffle(אקראי). איך? הפעלה - הפעל בסדר אקראי או שפשוט תלחצו על ctrl + H על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר.
השיר שמתנגן ראשון יהיה התשובה לשאלה הראשונה, השיר שמתנגן שני יהיה התשובה לשאלה השנייה וכן הלאה. לא להתאים שירים לשאלות! אם תהיו הוגנים, זה יהיה קורע!!
רצוי לרשום גם זמר\ת
הממ, שאלות!!
איך העולם רואה אותי?
האם יהיו לי חיים מאושרים?
מה אנשים באמת חושבים עליי?
האם אנשים חושקים בי בסתר?
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
מה אני צריך לעשות עם חיי?
עצה טובה בשבילי:
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
ובהלוויה שלי?
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?
איך יהיה לי מחר?
למה אני כאן?
בתור מה אנשים יזכרו אותי?
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
איך תהיה השנה הזו? תהנו! +++++קרדיט לפורום של אהוד!

N o y 1 6

New member
מגניבב...../images/Emo3.gif עונה...

איך העולם רואה אותי?ניסים
האם יהיו לי חיים מאושרים?נפלת חזק
מה אנשים באמת חושבים עליי? נרדם על החולות (אוף זה יוצא מוזר
) האם אנשים חושקים בי בסתר? שחק אותה
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? every time we touch מגניב...
מה אני צריך לעשות עם חיי? כמו צמח בר
עצה טובה בשבילי:מוזר מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?הימים שלנו מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? אני גיטרה
מתאים לי...
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?לאונדרו
ובהלוויה שלי? אהבה אסורה איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?לשם.. איך יהיה לי מחר? לא תאמינו..יצא לי "למחרת"
למה אני כאן? "עברתי רק כדי לראות"
זה לא נכון אבל מפחיד כמה שזה מתאים לשאלה.. בתור מה אנשים יזכרו אותי? אדם בתוך עצמו
די זה מפחיד
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? לחבק אותך
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? היא יודעת איך תהיה השנה הזו?אדוני

יוואוו יצא לך אחד החזקים!!

חחחחח גאוני... ממש ממש ממש ממש מתאים יצא לך:) למה אני כאן? "עברתי רק כדי לראות" חחחחחחחחחחחח.........

שלי!

איך העולם רואה אותי?'ואיך שלא' =\ האם יהיו לי חיים מאושרים?LITTLE THINGS CALLED LOVE מה אנשים באמת חושבים עליי?סינרגיה חחחחחחח איזה תקוע... האם אנשים חושקים בי בסתר?WHERE IS THE LOVE איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?born to make u happy חחח חזק! מה אני צריך לעשות עם חיי?say goodbye חחחח חססס וחלילה.. עצה טובה בשבילי:never let you go מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?too litle too late מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?because of you איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?ואני קורא לך ובהלוויה שלי?אלייך יאיאיאיאיאייאי זה צריך להיות הפוך השיר של החתונה ושל הלוויה... איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?בוא נזרום איך יהיה לי מחר?אל תשכחי אותנו למה אני כאן?אני שוב מתאהב בתור מה אנשים יזכרו אותי?אלפי זוגות עיניים>חח... איזה שיר יתקע לי בראש מחר?ברבי גירל האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?ג'קט איך תהיה השנה הזו?יום טוב

KNS

New member
חחחח

איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?בוא נזרום חחחח אהבתי!

GR££N woMAN©

New member
אני אוהבת את השאלון הזה../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? bob marley - redemption songs האם יהיו לי חיים מאושרים? Sick Puppies - All The Same מה אנשים באמת חושבים עליי? Foo Fighters - Come Back האם אנשים חושקים בי בסתר? Alanis Morissette - Hands Clean איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? רמי קליינשטיין - קר שם בחוץ מה אני צריך לעשות עם חיי? פורטרט - אני אבצע את השלכת בירוק
עצה טובה בשבילי: טל שגב - ימים בינוניים מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Damien Rice - 9 Crimes
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? עברי לידר - על קו המים
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
System Of A Down - Lonely Day ובהלוויה שלי? Bright Eyes - Hit The Switch איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Nova - Consummation איך יהיה לי מחר? Ok Go - It's A Disaster
למה אני כאן? מירי מסיקה - האביב שלי הגיע בתור מה אנשים יזכרו אותי? אסף אמדורסקי - שיר לשירה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? קרן פלס - מרגיש אחר
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? Madness - It Must Be Love איך תהיה השנה הזו? Phil Collins & Genesis - Follow You, Follow Me
אני לא מפסיקה לצחוק עדיין מהשיר חתונה

shirlosh128

New member
XD

איך אפשר להתחתן עם שיר כזה ברקע?? <למרות שהוא נורא מתאים לסלואו...>

shirlosh128

New member
יצא לי...

שבלוויה שלי ינגנו my happy ending של אבריל לבין <ולא תיאמתי....> איך העולם רואה אותי? אין מסיבה של כלא 6 האם יהיו לי חיים מאושרים? togther של אבריל... מה אנשים באמת חושבים עליי? שמש של בית הבובות האם אנשים חושקים בי בסתר? מאוהבת של מלי לוי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? let me go של 3 doors down מה אני צריך לעשות עם חיי? freak out של אבריל עצה טובה בשבילי:who knows עוד פעם של אבריל... מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? unwanted של אבריך מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? my paper haert של AAR איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? to the beat of my haert של הילארי דאף ובהלוויה שלי? my happy ending של אבריל איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? big big girl של אמליה.. איך יהיה לי מחר? we're all to blame של sum41 למה אני כאן? incomplet של בקסטריט בויז בתור מה אנשים יזכרו אותי? complicated של אבריל... איזה שיר יתקע לי בראש מחר? ספרי של סינרגיה
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? homecoming של גרין דיי... איך תהיה השנה הזו? i'm with you של אבריל... =] הכי אהבתי את בתור מה אנשים יזכרו אותי... :] חלק יצאו קצת <קצת הרבה למען האמת> לא קשורים... אבל חלק יצאו ממש נכונים...

shiraz cohen

New member
../images/Emo6.gif יצא לך מגניב!!!

אהבתי את העצה ואיך יזכרו אותי... קול!

בת 1986

New member
אנייייייייייייייי ../images/Emo6.gif זה מצחיק...

איך העולם רואה אותי?ill never breake youre hurt של הבקסטריט... האם יהיו לי חיים מאושרים? מגיע לי אותי- סינרגיה... מה אנשים באמת חושבים עליי? מי- שוטי הנבואה האם אנשים חושקים בי בסתר? מוכרת לי מפעם- דין דין אביב... איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? keep holding on של אבריל... מה אני צריך לעשות עם חיי? צועקים ע אהבה- סינרגיה.......... עצה טובה בשבילי: שיר אהבה פשוט- איה כורם מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שלמה ובן ארצי- 17..חיחיחי מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? נינט טייב ועברי לידר- הכאב הזה.. מה שנכון נכון.............. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? ובהלוויה שלי? נעימות של שוטי הנבואה........!! איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? רן דנקר- את מביאה הכל לידי דמעות... איך יהיה לי מחר? אהבנו- אילה אינגדשט.. למה אני כאן? big city life בתור מה אנשים יזכרו אותי? מצחיק מידי- יהודה סעדו... חיחיחיחי איזה שיר יתקע לי בראש מחר? מעליות- דודו טסה.. איזה כיף!! האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אדון הסליחות- נקמת הטרקטור.. איך תהיה השנה הזו? i belive i can fly - r.kelly אוקיי זה היה הזוי קצת.. לא ממש קשור.. ככה...

אווו זה נחמד :)

איך העולם רואה אותי? רוצה ללכת האם יהיו לי חיים מאושרים? מועדון ריקודים
מה אנשים באמת חושבים עליי? במקומי האם אנשים חושקים בי בסתר? קשה לי לחשוב
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סוף העולם מה אני צריך לעשות עם חיי? שלום לתמימות עצה טובה בשבילי: ספרי לי מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? הפיג'מות מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? ליפול איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? עוד חוזר הניגון ובהלוויה שלי? עכשיו טוב
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? ג'וני :) איך יהיה לי מחר? אוטופיה
אמן! למה אני כאן? ליבי נשבר בתור מה אנשים יזכרו אותי? מדברים על שלום איזה שיר יתקע לי בראש מחר? גשם חזק האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? עד אלייך איך תהיה השנה הזו? שנים חסומות
מאגניב!

למעלה