shiraz cohen
New member
מגניב! שלי...
איך העולם רואה אותי? blink 182-stockholm syndrom. האם יהיו לי חיים מאושרים? big brovas-favourite things.
(זה קאבר מצלילי המוזיקה...) מה אנשים באמת חושבים עליי? the click five-time machine.
האם אנשים חושקים בי בסתר? blink 182-i miss you. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? pink-stupid girls. מה אני צריך לעשות עם חיי? daniel powter-bad day. עצה טובה בשבילי: fightstar-paint your target. קוווול!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the click five-catch your wave. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the click five-i'll take my chances. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the click five-angel to you. ובהלוויה שלי? fightstar-here again. חחחח מגניב! איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? eminem-mockingbird. איך יהיה לי מחר? fightstar-hazy eyes. למה אני כאן? fightstar-to sleep.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? fightstar-lost like tears in rain. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fightstar-grand unification. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? blink 182-easy target. איך תהיה השנה הזו? the used-on my own.
איך העולם רואה אותי? blink 182-stockholm syndrom. האם יהיו לי חיים מאושרים? big brovas-favourite things.