משחק השירים!~

shiraz cohen

New member
מגניב! שלי...

איך העולם רואה אותי? blink 182-stockholm syndrom. האם יהיו לי חיים מאושרים? big brovas-favourite things.
(זה קאבר מצלילי המוזיקה...) מה אנשים באמת חושבים עליי? the click five-time machine.
האם אנשים חושקים בי בסתר? blink 182-i miss you. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? pink-stupid girls. מה אני צריך לעשות עם חיי? daniel powter-bad day. עצה טובה בשבילי: fightstar-paint your target. קוווול!!! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? the click five-catch your wave. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? the click five-i'll take my chances. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? the click five-angel to you. ובהלוויה שלי? fightstar-here again. חחחח מגניב! איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? eminem-mockingbird. איך יהיה לי מחר? fightstar-hazy eyes. למה אני כאן? fightstar-to sleep.
בתור מה אנשים יזכרו אותי? fightstar-lost like tears in rain. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? fightstar-grand unification. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? blink 182-easy target. איך תהיה השנה הזו? the used-on my own.

יאללה אני גם ככה על שאפל

איך העולם רואה אותי?
papercut האם יהיו לי חיים מאושרים?
bring me to life מה אנשים באמת חושבים עליי?
עוד ארון אחד האם אנשים חושקים בי בסתר?
תעזור לי איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?
אמן מה אני צריך לעשות עם חיי?
down to my last עצה טובה בשבילי:
יותר טוב כלום מכמעט מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?
מחר מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?
קח אותי (פוף כל כך נכון) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?
watch your words
ובהלוויה שלי?
find the real איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?
שיר בעיפרון איך יהיה לי מחר?
לפעמים למה אני כאן?
oh lord בתור מה אנשים יזכרו אותי?
את לא כמו כולן
יא רייט איזה שיר יתקע לי בראש מחר?
ועם הזמן האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?
הזמן שלך איך תהיה השנה הזו?
למעני לפעמים משעשע לפעמים סתם מוזר...

XxXSynergitXxX

New member
שלי [;

למען האמת , אני לא שומעת פלייליסט , כי אני מסמנת תיקיות וזה.. עזבו . (אבל במקרה ישלי פלייליסט של סינרגיה ^^ )
איך העולם רואה אותי?ממשיכים לרוץ
האם יהיו לי חיים מאושרים?צועקים על אהבה
מה אנשים באמת חושבים עליי?מה עשיתי
האם אנשים חושקים בי בסתר?זה לא ביחד
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?לחבק אותך
מה אני צריך לעשות עם חיי?סינטטי
עצה טובה בשבילי:ספרי
(מפה אני כבר העברתי רשימת השמעה)
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?מישהו לרוץ איתו
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Panic! At The Disco - I Write Sins Not Tragedies
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Iris (הדואט של ג'וני רזוביק ואבריל המדהימה ^^ )
ובהלוויה שלי? In The End
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?ניסים ?
איך יהיה לי מחר? זה רק הלב שכואב לך
למה אני כאן? מה עוד ביקשת
בתור מה אנשים יזכרו אותי?תמיד כשאתה בא
איזה שיר יתקע לי בראש מחר?אוי ואבוי
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?Far away
איך תהיה השנה הזו?במרחק נגיעה מכאן

R o t m a

New member
אניאניאני! D:

יצא מגניב ולא סידרתי לעצמי! באמת!
איך העולם רואה אותי? משקאות חריפים- שייגעצ
האם יהיו לי חיים מאושרים? Iris-Goo Goo Dolls
מה אנשים באמת חושבים עליי? כמו שלך- ביט 69
האם אנשים חושקים בי בסתר? את יפה- שייגעצ
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? זכיתי לאהוב- עברי לידר
מה אני צריך לעשות עם חיי? Wonderwall-Oasis
עצה טובה בשבילי: Always- Bon Jovi
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אינטרקום- שייגעצ
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?אין לי כוח- שייגעצ
איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? את דומה לכלב- שייגעצ
ובהלוויה שלי? The All American Rejects - It's Ands Tonight
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? פקיד אפרורי- שייגעצ
איך יהיה לי מחר? Reality - Richard Sanderson
למה אני כאן? Mandy-Westlife
בתור מה אנשים יזכרו אותי? דני מכור לבמבה- ביט 69
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? עוגות גבינה- ביט 69
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? להלחם במפלצות- שייגעצ
איך תהיה השנה הזו? אוי ואבוי- שייגעצ אהבתי! אהבתי! אהבתי! D:

o r t a l i t

New member
שאפל רולז =]

איך העולם רואה אותי? עוד נגיעה - החברים של נטאשה. האם יהיו לי חיים מאושרים? Idol - Shameless. מה אנשים באמת חושבים עליי? The Who - Love Is Coming Down. האם אנשים חושקים בי בסתר? אביב גפן - משל. איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Nirvana - Rape Me
מה אני צריך לעשות עם חיי? The Who - Let's See Action. עצה טובה בשבילי: אביב גפן - חושך. מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? שי גבסו - ארים ראשי. מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? LifeHouse - Hanging By A Moment. איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? Bad Religion - Them And Us. ובהלוויה שלי? The Offspring - Hit That. איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Bad Religion - Suffer. איך יהיה לי מחר? Papa Roach - Time And Time Again. למה אני כאן? Thalia - Noches Sin Luna. בתור מה אנשים יזכרו אותי? בדרך אל הים - משינה. איזה שיר יתקע לי בראש מחר? AC/DC - TNT. האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מרגיש אחר - סינרגיה. איך תהיה השנה הזו? Dream Theater - Octavarium. [השיר 24 דק', זה אומר שהיא תהיה ארוכה ?] אוף, אבל יצא לי לא קשור כמעט בכלל וגם אותו אומן, למרות שיש לי 3000 שירים המדיה פלייאר לא מגוון. צ צ צ XD

KNS

New member
אוי ../images/Emo12.gif

איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? Nirvana - Rape Me הזוי... (באתי לכתוב "אחלה פלייליסט" ואז ראיתי שזאת את והבנתי שזה באמת אחלה פלייליסט חח)

היי היי גם אני רוצה

איך העולם רואה אותי? My List - The Killers האם יהיו לי חיים מאושרים? אני יודע - מוניקה סקס מה אנשים באמת חושבים עליי? You Could Be Happy - Snow Patrol האם אנשים חושקים בי בסתר? טרף קל - מוניקה סקס איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? The Fray - Vienna יאללה לוינה! מה אני צריך לעשות עם חיי? The Fray - Look After You עצה טובה בשבילי: תרגע - הדג נחש חחח גדול! מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Always - Bon Jovi מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? זה לא ביחד - סינרגיה איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? If Everyone Cared - Nickelback ובהלוויה שלי? להתראות נעורים שלום אהבה - משינה :D איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? גשם חזק - מוניקה סקס איך יהיה לי מחר? להילחם במפלצות - שייגעצ ("אולי מחר אני אלך להסתפר..." ((= ) למה אני כאן? הקונפורמיסט - מוניקה סקס ("סגרו את קולנוע פריז..." ) בתור מה אנשים יזכרו אותי? הרעב - מוניקה סקס איזה שיר יתקע לי בראש מחר? How To Save A Life - The Fray האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? חלום - מוש בן ארי איך תהיה השנה הזו? משקאות חריפים - שייגעצ יצא מגניב דווקא :) ויש כמה שירים שהשם לא ממש מתאים אבל המילים ממש מתאימות (לא רק באלה שציטטתי).

../images/Emo153.gif לפחות ניסיתי.

איך העולם רואה אותי? טרף קל- מוניקה סקס האם יהיו לי חיים מאושרים? אם את בעניין- מלכה באיה מה אנשים באמת חושבים עליי? די עד מתי - ליאל האם אנשים חושקים בי בסתר? סינטטי- סינרגיה איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? אני בנאדם- אורי דויד מה אני צריך לעשות עם חיי? לבד- טל שגב עצה טובה בשבילי: יקירתי- ג'קו אייזנברג מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? The long goodbye- ronan keating מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Clown-mariah kary איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? מי אם לא אני- בית הבובות ובהלוויה שלי? Cell- block tango איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? לילה סתווי- מאיה בוסקילה איך יהיה לי מחר? על הרצפה- מוניקה סקס למה אני כאן? ימים של אהבה- מאיה בוסקילה בתור מה אנשים יזכרו אותי? עולם מושלם- מאיה בוסקילה איזה שיר יתקע לי בראש מחר? השיר שלך- נינט טייב ורן דנקר האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מבקש רק לשמוח- עידן יניב איך תהיה השנה הזו? You can leave your hat on (חחח אוו מלאת סקס :p) הזוי.

shusha05

New member
לא משנה.. הצלחתי..../images/Emo13.gif

איך העולם רואה אותי? סיגפו..פחח... האם יהיו לי חיים מאושרים? אשם..[?!] מה אנשים באמת חושבים עליי? heaven-bryan adams חיחי
האם אנשים חושקים בי בסתר? הלילה יעבור..
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? ספרי חח.. כן אהה..? מה אני צריך לעשות עם חיי? נרדם על החולות.. עצה טובה בשבילי:because of you-kelly clarkson (מה הקשר?) מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? רבות הדרכים.. (אהה זאת דעת המדיה פלייר שלי.. P=) מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? breakaway-kelly clarkson (
ווואיי כ"כ מתאים!!
) איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? nobody's home -avril lavigne (אמא'לה... תהיה לי חתונה מוזרה..) ובהלוויה שלי? High-james blunt חחחחחחחחחחחחח...
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?naked-avril lavigne חחחח... מעולהה... איך יהיה לי מחר? ועד פעם heaven.. וואי מתאים ליי..
למה אני כאן? הנך יפה-הפרוייקט של עידן רייכל.. בתור מה אנשים יזכרו אותי? לחבק אותך (ישש!! חח..
) איזה שיר יתקע לי בראש מחר?סודותיי- דין דין אביב
האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? I'm with you -avril lavigne =P איך תהיה השנה הזו? יוצא לאור-אהוד בנאי.. (אני אקח את כמשו טוב..) נחמד +

גמאני רוצההה

איך העולם רואה אותי?hurt - באמת?? האם יהיו לי חיים מאושרים?המקום המושלם - סיוון וסבלימינאל מה אנשים באמת חושבים עליי?No doubt - Don't Speak האם אנשים חושקים בי בסתר?Backstreet Boys - Incomplete איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר?Toni Braxton - UnBreak My Heart מה אני צריך לעשות עם חיי?Britny Spears - Everytime עצה טובה בשבילי:cascada-everytime we touch מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?Three Doors Down - Here Without You - נכון !! מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים?Shakira - Underneath your clothes איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?אין לי דבר - הראל מויאל (דאמ מתאים !) ובהלוויה שלי?Jon Bonjovi - Always - אוקיי איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת?Jennifer Lopez & Marc Anthony - No Me Ames (Salsa Remix) איך יהיה לי מחר?ציירי לי - הראל מויאל למה אני כאן?מה תבקשי - הראל מויאל (אדירר) בתור מה אנשים יזכרו אותי?מכל האהבות - הפרויקט של עידן רכייל איזה שיר יתקע לי בראש מחר?Westlife - Mandy האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי?יש בי עוד כוח - הפרויקט של עידן רייכל איך תהיה השנה הזו?אלפי זוגות עניים - סירנגיה חח יצא דיי מגניב !

kombinaizer

New member
../images/Emo79.gif...

איך העולם רואה אותי? 50 cent - im supposed to die tonight האם יהיו לי חיים מאושרים? דנידין - חלום עצוב (חי במקלט) מה אנשים באמת חושבים עליי? הצד האחר - דופק תראש בקיר האם אנשים חושקים בי בסתר? הדג נחש - קוסעמעמק איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? פיקודרום - הגיע הזמן מה אני צריך לעשות עם חיי? כלבתא עצה טובה בשבילי: הג'ירפות - שירה מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? Taking Back Sunday - Liar מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? הצד האחר - רצח בשידור חי איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? הדורבנים - יצאנו לרקוד ובהלוויה שלי? Eminem - go to sleep איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Snoop dogg- - A bitch i Knew (יש בזה משו) איך יהיה לי מחר? סאבלימינל הצל ומומי לוי - חי מיום ליום למה אני כאן? Nas - Lifes a bitch בתור מה אנשים יזכרו אותי? Miri Ben Ari - Sunshine to the rain איזה שיר יתקע לי בראש מחר? חלוצי החלל - ימים טובים האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? The game - dreams איך תהיה השנה הזו? טאבו+ - החיים עושים אנשים קשים אני בספק אם מישהו מכיר פה איזשהו שיר

shiraz cohen

New member
../images/Emo6.gif כמוני!

מה עם 30 seconds to mars??? אני אוהבת אותם... הם כל כך טובים!

למעלה