משחק השירים!~

יו זה יצא דפוק.

איך העולם רואה אותי? שחזור/אפרת גוש האם יהיו לי חיים מאושרים? Evanescence - going under מה אנשים באמת חושבים עליי? את הכלב ואני/אביב גפן האם אנשים חושקים בי בסתר? יומן מסע/אביב גפן איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? כשהקיץ יבוא/עברי לידר מה אני צריך לעשות עם חיי? מי אמר לך שאת מוזרה/היהודים עצה טובה בשבילי: Evanescence - Everybody's Fool מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? דיאטה/אפרת גוש מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? קבעתי עם האושר/אביב גפן איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? יום אחרון/טל שגב ובהלוויה שלי? האם להיות בך מאוהב/אביב גפן איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? אישה לויתן/עברי לידר איך יהיה לי מחר? חושך/סינרגיה למה אני כאן? מקום אחר/היהודים בתור מה אנשים יזכרו אותי? וכמה שאני רוצה/עברי לידר איזה שיר יתקע לי בראש מחר? את לא כמו כולן/משינה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? אהבנו/אביב גפן איך תהיה השנה הזו? עברי ואביב/מרי לנצח

ריפונזל

New member
קודם כל רעיון חמוד ביותר...../images/Emo9.gif

איך העולם רואה אותי? "כשאתה לבד"-עברי לידר האם יהיו לי חיים מאושרים? "על הריצפה"-מוניקה סקס
מה אנשים באמת חושבים עליי?"רצית"-שי גבסו האם אנשים חושקים בי בסתר? I Don't Want To Miss A Thing - AEROSMITH
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? שיר בעיפרון בית הבובות....
מה אני צריך לעשות עם חיי? " מה תבקשי" הראל מויאל עצה טובה בשבילי: "סימנים" הראל מויאל
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי?It's my life
מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? "הרבה יותר טוב"-אמסטף איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? "דווקא שרצית"-שייגעצ רק בגלל שאחותי הכניסה אותם לפלייליסט
ובהלוויה שלי?"משא מתן"-מוש בן ארי איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? "שאני"-הראל מויאל מה הקשר
איך יהיה לי מחר?מי אם לא אני - בית הבובות... למה אני כאן? he wasn't אווריל לווין----> שוב אחותי... בתור מה אנשים יזכרו אותי? וכמה שאני רוצה-עברי לידר....
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? הכוס הכחולה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? "מכה אפורה"- מוניקה סקס ..חחח איך תהיה השנה הזו? "ואולי"- עברי לידר חחח יצא נחמד לא...??

estousha

New member
עונה...

איך העולם רואה אותי? (Red Hot Chilly Peppers- snow (hey oh האם יהיו לי חיים מאושרים? יותר מזה אנחנו לא צריכים- סאבלימינל ואיציק שמלי מה אנשים באמת חושבים עליי? Bon Jovi- It's my life האם אנשים חושקים בי בסתר? Smash Mouth- I'm a believer
איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? סודותיי- דין דין אביב מה אני צריך לעשות עם חיי? ליבי נשבר - סינרגיה עצה טובה בשבילי: בא מן השתיקה- קובי אפללו
מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? אהובתי- משינה מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? Coldplay- Speed of sound איזה שיר יתנגן בחתונה שלי? משהו קטן וטוב- משינה ובהלוויה שלי? תנו לי לשתות- כנסיית השכל
איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? Blue- u make me wanna איך יהיה לי מחר? הילדים קופצים- שוטי הנבואה
למה אני כאן? Natasha Bedingfield -Unwritten בתור מה אנשים יזכרו אותי? מישהו לרוץ איתו- דניאל סולומון
איזה שיר יתקע לי בראש מחר? סינטטי- סינרגיה האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? מה עשיתי- סינרגיה איך תהיה השנה הזו? יהיה לנו טוב- אתניקס

Tamar38

New member
cool.. חחחח [=

הוראות המשחק: כל אחד מכם לוקח את הפלייליסט שלו ובוחר את האפשרות Shuffle(אקראי). איך? הפעלה - הפעל בסדר אקראי או שפשוט תלחצו על ctrl + H על כל אחת מהשאלות הבאות התשובה היא שם של שיר. השיר שמתנגן ראשון יהיה התשובה לשאלה הראשונה, השיר שמתנגן שני יהיה התשובה לשאלה השנייה וכן הלאה. לא להתאים שירים לשאלות! אם תהיו הוגנים, זה יהיה קורע!! רצוי לרשום גם זמר\ת הממ, שאלות!! איך העולם רואה אותי?im not dead ( פינק) האם יהיו לי חיים מאושרים? להבין את המים - עברי לידר מה אנשים באמת חושבים עליי? כפתור אדום - טיפקס האם אנשים חושקים בי בסתר? where is the love איך אני יכול לעשות את עצמי מאושר? תראי זה אני - סינרגיה מה אני צריך לעשות עם חיי? אף אחד לא רואה- סער בדישי עצה טובה בשבילי: ואז תבואי- הראל מויאל מהו שיר הנושא שלי,לדעתי? bring me to life מהו שיר הנושא שלי לדעת אחרים? בחולצת פסים- עברי לידר איזה שיר יתנגן בחתונה שלי?י אחראיות- יוני בלוך ובהלוויה שלי? ugly ( וואי... איזה מעליב.. חחחחחח :p ) איזה סוג גברים/נשים אני אוהב/ת? מרגיש אחר- סינרגיה איך יהיה לי מחר? נבראתי לך למה אני כאן? כל הזבל עליך ( חח) בתור מה אנשים יזכרו אותי? behind this hazel eyes איזה שיר יתקע לי בראש מחר? אני בנאדם- אודי דוד ( הרמיקססס) האם יש בחוץ אנשים שבאים לקחת אותי? הזדמנות שניה- גיים בויז איך תהיה השנה הזו? גקט- עברי לידרר :D

Tamar38

New member
חחחחחחחחחחחחח אופס

העתקתי את ההוראות גם.. תסלחו לי?? חח סתם :p

למעלה