משחק השבת

תֶּשֶׁת

New member
תפזורת

ערן צור אריק אינשטיין ברי סחרוף שמוליק קראוס אריאל זילבר מאיר אריאל אביב גפן דני סנדרסון מוקי יובל בנאי

../images/Emo41.gifהאוזן השלישית../images/Emo79.gif

לפניכם 3 קטעי מוזיקה חתוכים זהו אותם ומצאו מה הקשר בינהם (קליל+) אל תשכחו להפוך את הסיומת ל WAV וכמון לרשום רק בתוך התוכן ולא בנושא
בהצלחה הנה הראשון מתוך השלושה

תֶּשֶׁת

New member
האוזן השלישית

1. נדמה לי ש"קולה וברה" 2. "הדפוק הזה" 3. "מדוע לא באת" מכנה משותף - את כולם שר ירמי קפלן

זיגוטה1

New member
אוחח!!

איך עשית הכל בדקה?? חח חשבתי שאני היחידה שמתעוררת כאן ב11 כדי לענות על שאלות

אף אחד לא אמר שהוא צודק!

אז אל תפסיקו לנסות תעשו לי חיים קשים ותנו לי לבדוק הרבה! יאללה חוץ מזה שהנקודות שונות ממשחק למשחק אז אם צדקת באחד שהוא לא או להיפך והמשחק ההוא מקנה יותר נקודות זכית בקיצורשורה תחתונה לא להפסיק לנסות ולא להתייאש שיש אנשים משקימי קום שהתכוננו כל הליל ה
אבל אני חייב לשבח ששיקחתם אותה
אני אישית מאשור

אני לא רואה לנכון להפסיק את זה כשרק

שני חברי פורום השתתפו והשאר עוד בכלל לא התעוררו מה גם שאני מחכה לתשובות נכונות
ובכלל השיר לפי נושא יכול להמשיך עוד ממש הרבה אפילו עד מחר הסיכום ינתן מחרבכל מקרה כולל הפרסים אז יאללה חבר´ס להתחיל לפתור אל תישנו תקומו שבת בבוקר יום יפה! משחק השבת עוד מחכה! אבא פותר משחק ראשון משחק ראשון.... טוב נו שמישהו ירה בי אני מתחיל להשתגע

../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gifדברים אחרונים../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif

כמה דברים אחרונים וחשובים לפני המשחק קודם כל התנצלות על השרשור הענק והמפלצתי הזה
שנית שעת ההתחלה נדחתה ובמקום ב 8:00 התחרות תתחיל בשעה 11:00 וזאת על מנת לאפשר לכם עוד טיפת שעות שנה ושתקמו רעננים טעונים ומוכנים לקראת המשחק הגדול
אז לא בשמונה אפס אפס אל ב 11:00 תשננו שלא תגידו שלא אמרנו
דבר נוסף וחשוב מאוד כשאתם עונים למשחק מסויים תענו בתגובה למשחק ולא לכל האשכול הזה כדי שיהייה קצת סדר בעיניים סיכום הנקודות הכללי ינתן בהתאם להשתתפות של חבר פורום במשחק מסויים והתשובות הנכונות שנתן לכן גם אם מישוה נתן תשובה זה לא אומר שזה סגור אולי היא לא נכונה במקרהשל שתי תשובות נכונות הראשונה מבינהן תתקבל ולמרות זתא אל תחסכו וכן תרשמו את התשובה שלכם גם אם היא כבר רשומה! לא לרשום תשובות בנוש אז יביא ליציאה אוט´ מהתחרות מותר בצוותים אבל תבחרו מי מקבל את הפרס מראש כדי שלא תריבו לנו זהו נראה לי אז באמת שיהייה לכם רק בהצלחה ונפגש שוב מחר ב 11:00 (אל תדאגו אני לא הולך לשום מקום...) שבת שלום וסופ"ש מצוין

And the game begin../images/Emo70.gif

בהצלחה לכולם May the force be with you מי יתן והטובים ינצחו ב - ה - צ - ל - ח - ה!

אתנה33

New member
הערה קטנה

שיר מס´ 13 אצלך הוא ציטוט משיר 1 שיר הטלפון של הגשש והציטוט הנכון "חייגתי לזקלין במספרה סימון"

naps

New member
בוקר טוב!!!

כן, רק עכשיו קמתי. אולי פעם הבאה נתחיל את המשחק במוצאי שבת? גם משחקי השבת בכדורגל הם במוצאי שבת!
בהצלחה לכולם!

אמירש

New member
../images/Emo93.gif

רק עכשיו חזרתי מהים
... אבל זה מה שהכנתי אתמול.. אמנם רק חלק, אבל גם משהו: ציטוטים 2. מאור כהן - מה ידוע על היום הזה 3. אריק אינשטיין / תמוז – מה שיותר עמוק יותר כחול תפזורת דני סנדרסון שמוליק קראוס מוקי ברי סחרוף מאיר אריאל ז"ל אריאל זילבר אביב גפן אריק אינשטיין ו…. מצאתי גם ´מכולת´ ו ´צימוקים קטנים´ בתפזורת

למעלה